synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 67 kilo olmak çok ilginc ya, cidden hafızam 90 altında oldugum gunleri hatırlamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bazı insanlar bu işi matematikle çok karıştırıyo. sonra vücudun türevini ala ala... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben hic hesap yapmadan aliyorum kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 kafa rahat olcak abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 bulk dönemi göbek çıkacak, yoksa sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 synthesizer said: 67 kilo olmak çok ilginc ya, cidden hafızam 90 altında oldugum gunleri hatırlamıyo 57 kiloyum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Jaegerjaquez said: 400gr lifalifin hepsini yesen 1000 kalori etmez naptın sen sdgsdgfdhy53qgtasfdgvfd arkasinda yazani soyluyorum ben. yalan mi bunlar hep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben 55tim. 70 oldum ısrarlı çalışmayla. ama arkadaştan daha zayıf gözüküyorum. batsın ektomorfluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ben de ektomorphum boyun daha uzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 yani vücut yapıları farklı işte belli olmuyor. 1.78 boyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 100gr da 350 kal diyor abi ha ben 300gr yiyiorum kahvaltıda diyosan bişi diyemicem :D hadi 200 gr yesen süte wheye abansan anca 1000 oldu ki bence kalori saymak gereksiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ektolara arnold sabır versin arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 ali çocukları niye yanlış yönlendiriyon lan kalori hesabı önemli tabi yapın siz beyler kalori hesabını sebzeden geleni sudan geleni falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 150gr yiyorum. yaninda 200ml sut oluyor bir de whey oluyor. hepsini toplayinca yaklasik 1000 ediyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 abi şimdi 1 litre benzinde 8000000 civarı kalori içeriyor 1 litre benzin içsek ertesi güne forever bulk mı başlıcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 "oyle olmaz" demek yerine "soyle olur" diyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 daha öncede çok yazdım protein karb ve yağları ayrı ayrı saymak çok daha iyi şimdi vucut zaten proteini enerji için değil kas yapımı ve onarımında kullanıyor çoğunlukla yağlarda hormon salgılama zart zurta gidiyor ee geriye sadece karb kaldı sadece karbdan gelen kaloriyi saysanda 1 gr karb 4 kaloriydi yanlış hatırlamıyosam o da fail oluyor kendine belli bi protein karb yğ oranı belirle 1 hafta git öyle aynadaki görüntüne göre kilona göre artırıp azaltırsın modifye ediceksin sürekkli diyetini, mesela bulk için vucut agırlıgının 2-3 katı protein ve karb 1-2 katı yağ iyi gibi ama kendine göre ayarlıcan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 o konuda bir sikinti yok iste. genel olarak sunu cozdum sadece. ana ogunlerimde et yedigim yani, carb olarak sadece 1 orta boy patates yersem, gece uyumadan onceki ogunde de sadece light ton yersem. carb eksik kaliyor iste. kaloriden kastim da su ki kilo vermisim yani. demek ki yaktigimdan az almisim dedim. proteini arttir demeyin sakin. dedigim gibi 4 olcek whey, 600 gr kirmizi et, 150 gr tuna falan yiyorum her gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 abicim 50 kilo adamsın diyetinin hesabını yapıyosun şekerden uzak dur önüne geleni ye bu kadar basit. x2 gramdan proteini hesapla o eksik kalmasın her öğünde de al karbını yeter. abuk subuk dört işlemden gelişcceğiniz varsa da gelişemiceksiniz kalori hesabı yarışmacı işi yeni başlayan işi değil. fazla bilicem de yapıcam derdi hep bunlar. az bil çok bas çok ye 3 ay sonra teşekkür et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 onetimebaby said: o konuda bir sikinti yok iste. genel olarak sunu cozdum sadece. ana ogunlerimde et yedigim yani, carb olarak sadece 1 orta boy patates yersem, gece uyumadan onceki ogunde de sadece light ton yersem. carb eksik kaliyor iste. kaloriden kastim da su ki kilo vermisim yani. demek ki yaktigimdan az almisim dedim. proteini arttir demeyin sakin. dedigim gibi 4 olcek whey, 600 gr kirmizi et, 150 gr tuna falan yiyorum her gun. bu da yanlış. how much you bench? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ekmek ye ekmek, çok zayıfsın zaten. kim verdi sana bu diyeti hashaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 50 kilo olsam serumla damardan ekmek alırdım tüm gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Laorx said: ekmek ye ekmek, çok zayıfsın zaten. kim verdi sana bu diyeti hashaha this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 yeni başlayanlar giriyo bb sitelerine. kilosunu yazıyo çat diye çıkıyo program sonra sanıyo ki iyi bişey. bu tür yanlışlara dur diyeceğiz yakın zamanda asd genç kardeşlerimiz boşuna uğraşmamış olacak @onetime babili kötü bişey dediğimiz yok bu arada yanlış anlama. gereksiz şeylerle uğraşıyosun. 4 ölçek whey ne yav hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 whey protein tamamen karşıtı birisiyim.. kimse bana zararı yok vs demesin çok tartışıldı.. onu geçtim "" said: 4 olcek whey, 600 gr kirmizi et, 150 gr tuna falan yiyorum her gun. 4 ölçek whey: 100gr protein 600 gr et: 150gr protein 150 gr balık: 35gr protein top: 285gr protein sonuç: en yakın zamanda kanser olursun böyle giderse aq. 1- bu kadar protein alınmaz 2- bu kadar kırmızı et adamı öldürür. illa hayvan gibi protein alacaksan, kilonun 1.2x-1.5x katını almalısın.. gerçi tam hakim değilim senin olayına bodozlama yazıorm da.. arnold bile 2x protein almıodu ag.. ki bence bretpit vücudu için 1x protein bile yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar