aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 benim basim kel olm, size ne alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2014 tiLi said: bliksem said: şimdiki halimle alakası yok çünkü, eheh. 5 sene geçti aradan, 30 kilo verdim falan. göğüs konusuna gelirsek, kötü durumda değiller bence, o fotoğraflarda ışığın birazcık yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. yok ya benim tanıdığım bazı göğüslere benziyo. onlar da hep şikayetçi napsam olmuyo diye. tamamen anektod. sen sıkıntı çekmiyo olabilirsin "benim tanıdığım bazı göğüsler" ahahaha şaka bir yana, haklısın muhtemelen. işin genetiğinden çok anlamıyorum ama dolph lundgren falan olmadığımı biliyorum (çocukken en hastası olduğum, en süper dayak atan aktördü). bu yüzden de kendimi steroide vurup foruma kapı eşiği yamultmalı photoshoplu şortta patlıcanlı fotoğraflar yükleyecek değilim. "çok şükür" modundayım anlayacağın. axedice'a da çok teşekkür ederim. bu arada, benim kilo verme olayım sağlıklı ya da mantıklı yöntemlerle olmadı, kendime ciddi anlamda eziyet ettim bile bile. ama bir yılda 30 kilo falan verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 iyi her yerin çatlamamış o da bir şans sdfvm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2014 Çok güzel forma girmişsin tebrikler. Biraz barbell ile çalışsan güzel olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 http://i.imgur.com/fzmdzMf.jpg mide fesadı geçirecek kadar yemek abandım, 2 kilo gelmiş jubilemi yaptım, bırakıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 abi o kılları kes ya. kız olsam korkarım lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 şu topiğe galiba ilk defa girdim. sanırım son oldu forgiverın fotodan sonra. size bol paylaşımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Lan sen kışın kazak giymiyorsun rahatsın hadi ama yazın naapıyorsun? koyunu köpeği bile kırkıyorlar yahu, nasıl dayanıyorsun sıcakta? ya jiletle ya epilasyona git, o kıllar vücuttaki tüm vitamini amino asiti çekiyor farkında değilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 yazın da güneş kremi kullanmadan güneşlenebilyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 biz de kıllı adamlarız da hiç mi estetik kaygın yok lan sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Krem zaten kılları geçip deriye ulaşamaz ki, istersen sür boşa ziyan olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 mide fesadini sen orda gecirmissin neyse de, bize hic mi acimadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2014 ozguvene bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 şu benim beforeum olsa yine koymam lan ssafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 hem killi, hem vitaminsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Benden iyi vucudu ama kildan kaybediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Lazer sponsoru alman lazim, para yetmez temizlemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 lan bu bir de hafif ara makas attığım hali amma tatava yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Bunlar süt oğlan oldukları için kıskanıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 he hepsi kilsiz bred pitt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 lütfen yemek ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 hangi inşaatta çalışıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 tiLi said: lütfen yemek ye 10 günlük tatilde 3 öğün açık büfe takıldım 3. günün öğleni et yiyememeye başladım, bünye kabul etmedi şu an 60 dan 62 ye çıktım gibi gözüküyor bu hafta sonunda düşmesse yavaş yavaş alıcam inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 abi nasil kabul etmiyor? ben gunde 600 gr falan kirmizi et yiyorum. hic de iykh gelmiyor yani. ki ben de 68 kgyim yani, yeni yeni almaya basladim onu da 65'e dusmustum mal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2014 üşenmessen bu gece süprizleirm olacak ayık olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar