Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Black super poz!! Gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Kol iyimis. http://s27.postimg.org/tx0u0rxv7/image.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 stalklama lan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 ♪ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Panpa bizi yiyon ama spor salonuna gitmuyorum evde yapiyorum diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 yoo evde calısıyorum , sırf arkadasla beraber antrenman olsun diye 1 güne 20 tl bayıldım su salak salona ne acaip adamlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Tarkandan bile yakisikli adamsin vessalam. Animasyon falan yapsana otellerde. Yaptin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Cheaz benim! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 teklif geldi bu yaz icin sdgf ögrenciyim tatil parası cıkar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2014 5-6 sezon hayatini yasar. Yuzlerce hatundan birini secip avrupaya akarsin. Ama zehrin tadini bi kere alirsan iflah olmazsin kolay kolay. Bir nevi mavi hap, kirmizi hap olayi matrix'teki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 sirtimin son hali gunde 400gr gainer 2 ay hardcore saclarida kestirdim olma yolundayim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 incdarkness said: sirtimin son hali gunde 400gr gainer 2 ay hardcore saclarida kestirdim olma yolundayim gibi haci dayi sırtındaki o sivilceler karaciger gg demek olmasin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 abi sivilcelere dikkat. bir seyi ya cok aliyorsun ya da caktirmadan alerjin var veya karaciger pek sevmemis. protein fazlasindan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Bende de çok sivilce vardı proteine abandıkça geçti ne ters adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 vay gayet iyi sırt yapmış maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 alerji o biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 çok attırma lan o sivilceler ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 o sivilceleri yok et sonra yaparsın sporu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 protein tozunu kıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 proteinle alakası olmama ihitmali yüksek o sivilceerin. hemen karaciğere bağlamayın dermatolojik olabilir. genelde yağ bezlerinin fazla ve düzensiz çalışmasından olabiliyor. güneşlenmek falan iyi geliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 bende de var. günde yarım gram protein alırken de var beş kilo et yiyince de var sdlvkmsdf. ilaçlar biraz iyi geldi gerçi. en iyi güneş geliyor ama hakkaten. yazın temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 abi sırtta sivilce çok normal bir şey. tabi tıpta ihtimaller bitmiyo, bir yamukluk da olmayacak diye bir şey yok. ama yüz ve sırt harici bir bölgenizde sivilce çıkmadığı sürece panik yapmaya gerek yok bence. ya da yıllar yılı cillop gibi olan sırtınız bir anda sivilcelenmediyse. mesela bi arkadaşım aminoasite başlamıştı ve kolları sivilce dolmuştu. şimdi kolda bir anda tonla sivilce çıkması normal değil tabii. bir sırt değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2014 benim götümde çıkıyo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar