Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dini kurallarin cevresinden gitmek ibadet oluyor mu?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

sanssizsansli said:

çipetle aynı fikirleri paylaşmasam da adama yaklaşımlarınız yüzünden sizlerinki de bana değersiz geliyor. aynı kuddusinin abartmasından sonra soğumam gibi.
foruma 2003den beri üyeyim esasen, hala aynı çocukluklar.

yok normal konuşuyosun yine ezmeye çalışıp hakaret edip saçma sapan laflar söylüyor.

kimseye ZAAAAAAAAAAAAAA diye çıkışmıyor forum. biyerden sonra buna dönüyor olay.
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

Bug mı arıyorsun dindem?
Çağırın viktoru ay saçmalıklarını anlatsın sizde sevinin wohooo ay tanrısıymış aslında islamda inanılan tanrı tamam lan çözdük biz hımınıgıım v.s diyerek kafa yapın hadi

Ay olayi yalanda miras hesabi, kutupta oruc falan bug zaten bug olmamasi imkansiz insan yapimi herseyde bug tutarsizlk vs olur
Sosyal ağlarda paylaş

horacegoesskiing said:
iftirayı ispatlamanın bir yolu da yok zaten. vardı ben kesin görmüştüm der biter mesele.

üstelik ben hüloğ diye bağırsam da zaten komik olur o kadar. ramazanda bellow'un mekanında içkili miçkili yemek ısmarlar yanında otururum.

tek taraflı hadi.

sana horacegoescumaya diye rename atılacaksa ıspatlayayım.

özür dileyince "aaa ana avrat düz gitti ama çıktı özür diledi, ay ne şirin" diye yine sen prim yapmış oluyorsun. bu kısım deneyimle sabit sanırım.

insanlara yemek ısmarlamak da aynı şekilde. ünlü düşünür eric cartman'ın bir lafı vardır "şey edeceksen en azından önceden şarap eşliğinde yemek ısmarla" diye.

bu durumda ben iftiracı olarak anılsam da olur. en kötü ihtimal bakarsın, çıkar özür dilerim ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

kolektifinsan said:

Neoliberalizme siyasal islamla gerdeğe sokacak kadar güvenmeyecektiniz yanlış yaptınız asldkasd

Ben akp ci değilim, siyasal islamcıda değilim.
Şeriatçıyım. Allahın hükümlerinin mutlak doğru olduğuna inanırım. Siyaset kavramını sizler kullanırsınız.

Bizler can vererek idealimize ulaşırız; afganistan da. ,suriye de

Sizler can alırsınız ama elinizdekindn de olursunuz ;sscb - çin halk cumhuriyeti gibi

Sgsgsgs ulan trafikte iyi guldum kaptin sukuyu peach
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

sana horacegoescumaya diye rename atılacaksa ıspatlayayım.

özür dileyince "aaa ana avrat düz gitti ama çıktı özür diledi, ay ne şirin" diye yine sen prim yapmış oluyorsun. bu kısım deneyimle sabit sanırım.

insanlara yemek ısmarlamak da aynı şekilde. ünlü düşünür eric cartman'ın bir lafı vardır "şey edeceksen en azından önceden şarap eşliğinde yemek ısmarla" diye.

bu durumda ben iftiracı olarak anılsam da olur. en kötü ihtimal bakarsın, çıkar özür dilerim ;)

ya nası biliyosan öyle yap.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

ağzından salyalar saçarak saldır insanlara sonra gel böyle konuş. kalıbınızın adamı olun biraz.

Sendenmi öğrenicem adam olmayı?
Hep böyle bir araya girmeler falanlar filanlar, ağzından salya saçmak ne demek? Burada ramazanın ilk günü müslümanlar aleyhine atıp tutan sizlersiniz olm ben deil savununca da ağzındwn salya saçıyo oluyor.

Bırakın şu demagojiyi ya sonrada polis bizi copladı karşı tarafdan empati bekliyorsunuz mesajlarınızda hüloooğ kapitalist müslimler destek vereoeo bize diye demagojinin kralını yapıyorsunuz
Sosyal ağlarda paylaş

Ramazan, pide ayı değildir...
Ramazan, hurma ayı değildir...
Ramazan tatlı, kola, pasta ayı değildir... Ramazan, sadece dostların çağrıldığı en az on çeşit yemeğin olduğu sofraların ayı değildir... Peki Ramazan ne ayıdır...?
Ramazan, nefsini terbiye ayıdır...
Ramazan tok insanın aç insanın halinden anladığı aydır...
Ramazan teravih ayıdır...
Ramazan, Kadir Gecesi'ni içinde barındıran aydır...
Ramazan, Peygamberimizin "Ramazan'a ulaştığı halde günahlarından arınmayanın burnu sürtülsün" buyurduğu aydır...
Ramazan, Peygamberimizin "ümmetimin ayı" buyurduğu aydır...
Ramazan onbir ayın günahının silinip süpürüldüğü aydır...
Ramazan fakirlerin davet edildiği sofraların kurulduğu aydır...
Ramazan, mukabele ayıdır...
Ramazan, şeytanın bağlandığı aydır...

alıntı
Sosyal ağlarda paylaş

hamsilipilav said:

Cipetpet said:

kolektifinsan said:

Neoliberalizme siyasal islamla gerdeğe sokacak kadar güvenmeyecektiniz yanlış yaptınız asldkasd

Ben akp ci değilim, siyasal islamcıda değilim.
Şeriatçıyım. Allahın hükümlerinin mutlak doğru olduğuna inanırım. Siyaset kavramını sizler kullanırsınız.

Bizler can vererek idealimize ulaşırız; afganistan da. ,suriye de

Sizler can alırsınız ama elinizdekindn de olursunuz ;sscb - çin halk cumhuriyeti gibi

Sgsgsgs ulan trafikte iyi guldum kaptin sukuyu peach

''Kahrolsun dinsiz komünistler!'' zihniyeti bu tam.Biraz araştırsan stalinist sscb , çin , kuzey kore gibi ülkelerdeki rejime çok ciddi eleştirilerde bulunan komünist düşünce akımlarının olduğunu görürdün.
Hatta troçki stalin rusyası için ''dejenere olmuş işçi devleti'' ve ''devlet kapitalizmi'' ifadeleri kullanır.
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

bingildak said:

ağzından salyalar saçarak saldır insanlara sonra gel böyle konuş. kalıbınızın adamı olun biraz.

Sendenmi öğrenicem adam olmayı?
Hep böyle bir araya girmeler falanlar filanlar, ağzından salya saçmak ne demek? Burada ramazanın ilk günü müslümanlar aleyhine atıp tutan sizlersiniz olm ben deil savununca da ağzındwn salya saçıyo oluyor.

Bırakın şu demagojiyi ya sonrada polis bizi copladı karşı tarafdan empati bekliyorsunuz mesajlarınızda hüloooğ kapitalist müslimler destek vereoeo bize diye demagojinin kralını yapıyorsunuz

istediğin makamdan öğrenebilirsin.

kiminle kimin arasına girmeler? çok kaptırmışsın kendini.

ağzından salya saçmak ne demek? sorusuna gelince:

Cipetpet said:

Mülüman mahallesindemslyangoz satılmaz olm neyin tartışması bu? İslam da hoşgörü din dışı olan insanlaradır .bırakın şu işleri arkadaş ,10 saat aç kalmış bir adamın karşısına geçip suyu içenin ağzına yumruğu koymak çokda yanlış değil yani

Sokak da dilenen karnı aç bir adamın karşısına geçip dürüm yersem o da beni yumruklasın np

Cipetpet said:

Bir fikir ve ziihniyet oluşturamadanngeberip gideceksiniz sonra da musalla taşında merhumu nasıl bilirdiniz diyecekler ya
İşte o cenaze namazını kıldıracak imama yazık bilmeden günaha gircek garibim

Cipetpet said:

Evet çünkü namaz kılma eylemi müslümanlara has bir eylem o gitsin kuş uçursun mmorpg oynayarak isyanını trade kanallarına yazsın vs ama namaz kılmak müslümana aittir 2 yüzlülere değil bu kadar netim işte daha ötesi varmı?

Cipetpet said:

lan cidden laf anlatmaya mı çalışıyorsunuz?

Fikrin varmı?

Yok

Aklın varmı?

O da yok

Yazma o zaman

Cipetpet said:

Kolektif müslüman değilsen sen ve senin gibiler yorummyapmasın dinim hakkında genelini tartışın emir ve yasaklarını tartışmak siZin haddinize değil

siz olarak hitap ettiğin kim onu da bilmiyorum. benim yazdıklarımı okusaydın hangi fikri başlıkta savunduğumu bilirdin ama etrafa saldırırken zor oluyor tabii ki de, gözleri hırs ve agresiflik bürüyor.

http://www.zgeek.com/wp-content/uploads/2012/05/islam-fuck-yeah.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

mitolojiye laf atmakla, bir insana laf atmak arasinda fark var baya bi.

senin simdi aklin almadi tabi. soyle dusun, bi tarafta birileri dragonlance evrenindeki tanrilar cok boktan, sacma sapan, hic gercekci degil diyor, karsisinda birileri de sizin akliniz ermez! HEPINIZ YANCAKSINIZ diyor.
kapis?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...