Seele Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fizban said: ya forumun kayıt kısmında iq testi isteyenler oldu, referans isteyenler oldu, geçici üyelik isteyenler falna oldu da.. şöyle bi algoritma olsun yeterli: if (user == cipetpet) return false; else return true; fixed cipetpet = select user from userdatabase where user like '%cipetpet'; if (user == cipetpet) return false; else return true; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 çipet bütün ortadoğu dinleri sümerlerden çorlama ya üzgünüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fizban said: ya forumun kayıt kısmında iq testi isteyenler oldu, referans isteyenler oldu, geçici üyelik isteyenler falna oldu da.. şöyle bi algoritma olsun yeterli: if (user == cipetpet) return false; else return true; Hangi algoritma zincir vurcakmış şaşarım ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Dağa küsmüşsün vingthor sen ahahahaha klasik amerikan filmi ağızları Millete ahahah çekeceğine soruma cevap versene çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Dağa küsmüşsün vingthor sen ahahahaha klasik amerikan filmi ağızları sana bazen üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 valla koyalım bence. eğer arcane haklıysa horace önce eşşek taklidi yapıp hüloooğ diye bağırarak kameraya çeksin. arcane iftira atıyorsa arcane 1 ay oruç tutsun. ölür zaten hıyar. eğer ikiniz de haksızsanız birbirinizin üzerine işeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 applev0dka said: Black-ice said: eheh şöyle olanlar, hepiniz yanacaksınız bu arada. oruç falan tutuyorsunuz ama. herkes üstüne alınmasın tabii. kendilerini bilir böyle olanlar. "ne namaz kılıyorum (belki bayramda), ne zekat veriyorum. bir tek ramazanda alkol içmiyorum ama benim içim iyi. allah beni yargılarken bunları hesaba katacaktır :)))) canım o benim" mesela ben bayramda da namaz kılmıyorum, ne zekat veriyorum, ramazanda alkol aldıgım da olmuştur sıklıkla. ama tüm bunları yapıp benden cok yanacak(olcaksa öyle bişey) müslümanlar var. asıl ne var biliyormusun. günde 5 vakit namaz kılıp,oruç tutan, hacca giden,zekat veren,agzına alkol almayıp. Sonra bunların arkasına sıgınarak her türlü pisliği yapan, nasılsa inanclı müslümanım diye gezenler daha pis yanacak bak ona eminim :D abi bir aç da kitapta o yapmadıklarını yapmayan ve yapmayacaklara allah ne gibi laflar söylüyor, ne planları var bir gör. :) aslında bir anlamda dini kendinizce yorumlayıp (o daha çok yanacak fln.)ortaya karışık bir şey çıkarıyor ve psikolojiniz rahat mutlu mesut yaşıyorsunuz. dışardan bakınca güzel birşey tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sizinle aynı şeyi düşünmeyen insanlardan bu kadar korkmayın cahillik diz boyu varsa içi dolu fikirleriniz çamur atmadan bok atmadan tartısın , isimlere sıfatlara takmadan,ama onu bile beceremiyorsunuz ben ilk 2001 de pepelekte fln üye olmuştum,bi sürü bebe doluydu yıl oldu 2013 , hala bi sürü ergen dolu bu pati,büyüyün la artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fizban said: valla koyalım bence. eğer arcane haklıysa horace önce eşşek taklidi yapıp hüloooğ diye bağırarak kameraya çeksin. arcane iftira atıyorsa arcane 1 ay oruç tutsun. ölür zaten hıyar. eğer ikiniz de haksızsanız birbirinizin üzerine işeyin. deal. olm yetmez ama evetci misiniz, darbeciler yargilansin diye gotunu yirtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Horace hüloğğ diye bağırıp vidyoya çeker de arcane oruç tutamaz. Daha yapılabilir bişey iste adamdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kami said: Cipetpet said: Dağa küsmüşsün vingthor sen ahahahaha klasik amerikan filmi ağızları Millete ahahah çekeceğine soruma cevap versene çok merak ettim. Sen ne dion değişik? Evet zevk alıyorum sigaraniçerken 20 seneedirde içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 applev0dka said: alın hadi tartısmayın AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 fizban said: valla koyalım bence. eğer arcane haklıysa horace önce eşşek taklidi yapıp hüloooğ diye bağırarak kameraya çeksin. arcane iftira atıyorsa arcane 1 ay oruç tutsun. ölür zaten hıyar. eğer ikiniz de haksızsanız birbirinizin üzerine işeyin. abi horace'ın hüloooğğğ diye bağırdığını düşündümde ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Black-ice said: applev0dka said: Black-ice said: eheh şöyle olanlar, hepiniz yanacaksınız bu arada. oruç falan tutuyorsunuz ama. herkes üstüne alınmasın tabii. kendilerini bilir böyle olanlar. "ne namaz kılıyorum (belki bayramda), ne zekat veriyorum. bir tek ramazanda alkol içmiyorum ama benim içim iyi. allah beni yargılarken bunları hesaba katacaktır :)))) canım o benim" mesela ben bayramda da namaz kılmıyorum, ne zekat veriyorum, ramazanda alkol aldıgım da olmuştur sıklıkla. ama tüm bunları yapıp benden cok yanacak(olcaksa öyle bişey) müslümanlar var. asıl ne var biliyormusun. günde 5 vakit namaz kılıp,oruç tutan, hacca giden,zekat veren,agzına alkol almayıp. Sonra bunların arkasına sıgınarak her türlü pisliği yapan, nasılsa inanclı müslümanım diye gezenler daha pis yanacak bak ona eminim :D abi bir aç da kitapta o yapmadıklarını yapmayan ve yapmayacaklara allah ne gibi laflar söylüyor, ne planları var bir gör. :) aslında bir anlamda dini kendinizce yorumlayıp (o daha çok yanacak fln.)ortaya karışık bir şey çıkarıyor ve psikolojiniz rahat mutlu mesut yaşıyorsunuz. dışardan bakınca güzel birşey tabii. abi din zaten yorum işi degil mi ? herkes dini kendisine göre yorumladıgı için suan, yok sigara bozar mi, yok biber gazı höde yapar mi diye konusuyor insanlar.. zamane şartlarına göre oluşturulmuş bir düzeni insanlar 2013 yılına göre yorumlamıyor mu ? Ben yorumlamasam müftü yorumluyor, onun keyfine kalıyor işte hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 axedice said: Horace hüloğğ diye bağırıp vidyoya çeker de arcane oruç tutamaz. Daha yapılabilir bişey iste adamdan. olm arcane 1 ay oruç tutsa erenköy yöresinde batıcak bi kaç restoran var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: kami said: Cipetpet said: Dağa küsmüşsün vingthor sen ahahahaha klasik amerikan filmi ağızları Millete ahahah çekeceğine soruma cevap versene çok merak ettim. Sen ne dion değişik? Evet zevk alıyorum sigaraniçerken 20 seneedirde içiyorum Pekii ben de nefes alırken zevk alıyorum, oruç tutarken nefes almayacam mı? Böyle temiz havayı içime mis gibi çekerken bir orgazm hissi oluşuyor, içime titreme geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 @applevodka Doğru ama siz direk kitapta yapmazsan yanarsın diye açık açık söylenen bir kuralı yapmayıp, allah beni o kadar yakmaz diye içiniz rahat kalabiliyorsunuz. Yani kitapta bazı şeyler yoruma açıktır çağ farkından ama: >namaz kılmayan; yanar. şeklinde bir şey var. pek yoruma açık değil :) benim dediğim siz yorumluyorsunuz derken; hani biz o kadar yanmayız belki gibi yorum oluyor. ya da şöyleleri var: bi namazdan yanarız işte. falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 axedice said: Horace hüloğğ diye bağırıp vidyoya çeker de arcane oruç tutamaz. Daha yapılabilir bişey iste adamdan. iftirayı ispatlamanın bir yolu da yok zaten. vardı ben kesin görmüştüm der biter mesele. üstelik ben hüloğ diye bağırsam da zaten komik olur o kadar. ramazanda bellow'un mekanında içkili miçkili yemek ısmarlar yanında otururum. tek taraflı hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 o kadar yoruma açık olmayan kaideleri var islamın sigara mesela orucu bozar , tartışmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 nefes alınca oruç bozulmaması bence almassan ölme riski olduğundan damardan oksijen zerk ediyolarsa nefes de tutabilirsin oruçta bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Namaz dinin direğidir. Tr diyaneti bazı hadisleri gizler mesela biriside namaz kılmayanı kafir ilan eden hadislerden biridir. Direği dikmediğin bir çadır ayakta kalabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Black-ice said: @applevodka Doğru ama siz direk kitapta yapmazsan yanarsın diye açık açık söylenen bir kuralı yapmayıp, allah beni o kadar yakmaz diye içiniz rahat kalabiliyorsunuz. Yani kitapta bazı şeyler yoruma açıktır çağ farkından ama: >namaz kılmayan; yanar. şeklinde bir şey var. pek yoruma açık değil :) benim dediğim siz yorumluyorsunuz derken; hani biz o kadar yanmayız belki gibi yorum oluyor. ya da şöyleleri var: bi namazdan yanarız işte. falan. O aynı kitapta Allah affedicidirde yazıyo. Biz bi hata yaptık belki affediliriz diye ümit ediyo bi kısımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 yuh 21 sayfa ne tartistiniz pardon ne gerek vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 yorumlayin yorumlayin. ama yorumladim tamam diyip birakmayin. bugun zamana gore yorumlarsin, yarin akla mantiga gore, sonunda gelinen nokta belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Cipetpet said: Namaz dinin direğidir. Tr diyaneti bazı hadisleri gizler mesela biriside namaz kılmayanı kafir ilan eden hadislerden biridir. Direği dikmediğin bir çadır ayakta kalabilirmi? Çadırı kurmuşsun sen galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar