Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 Mesaj tarihi: Mart 23, 2019 persona 5'i anladık az çok da r'si ney?
Sam Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 Mesaj tarihi: Mart 24, 2019 (düzenlendi) ALLAHIIIIIIIM ALKIŞLADIM EKRAN KARŞISINDA AĞZIM KULAKLARIMDA of keşke p5'i ikinci kere almasaymışım ps4'e ya, tek üzüntüm o oldu. artık üçüncü kere alacağım ama mecbur. femc design ne kadar iyi of gözlerim yaşardı bak. haydaa yorumlar "femc değil, ikinci değil birinci sınıf üniforması, konuşan kız da phantom thieves kötüler diyor" filan şeklinde, nasıl deliririm değilse var ya. bazıları da "akechi'ye yalan söylüyor", "onun sesi değil" veya "smash datamine'a uyuyor ponytail joker alt" filan yazmış. endişelendim şimdi. Alıntı As the trailer opens, a voice asks "What do you think of the Phantom Thieves?” The female character responds: I think helping people is a wonderful thing, but if I had to say, I don’t like them. I don’t think the Phantom Thieves’ methods will make the world a better place or help anyone. In the end, I feel like you can only solve that yourself. Alıntı Toward the end of February, Twitter user DrHyperCake posted some information mined from Super Smash Bros. Ultimate's update files related to Persona 5's Joker and his upcoming appearance in the game. There's the well-known file with code referencing Joker himself, with Atlus' naming convention for protagonists, Jack. However, there are also strings referring to a "Jane" with a ponytail. Whether this means the female character will actually be a new protagonist or simply a skin for Joker in Smash, or The Royal or Persona 5 will be on the Switch, fans will just have to wait until April 24 to find out. Mart 24, 2019 Sam tarafından düzenlendi
Sam Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 (düzenlendi) femc değil, marie mk2. Allah belanı versin atlus! bütün keyfim kaçtı şimdi ya of. batıda 2020'de. fanbase'den de ayrı tiksindim bugün. Nisan 24, 2019 Sam tarafından düzenlendi
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2019 (düzenlendi) karakter dlcsi gibi bişi mi çıktı şimdi bu? marie'i bilmiyorum persona 4 oynamadım. "The Royal is basically what Persona 4 Golden was: the base game plus a large expansion. More characters, social activities, a third semester." tmm öğrendim. Nisan 24, 2019 Xenus tarafından düzenlendi
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 (düzenlendi) @Laurelin switch'e ps5 portu yokmuş. musuo tarzı bi oyun geliyormuş ps4 ile switch'e. Spoiler You'll Never See It Coming Nisan 27, 2019 Xenus tarafından düzenlendi
raider Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Mesaj tarihi: Nisan 29, 2019 Şu oyunu switch'e çıkarsalar tadından yenmez.
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2019 sonunda bıtırdım. Oyun guzel guzel olmasına ama bı 30 saat luzumsuz uzun. 100+ saat fazla oyuna 70 saatte toplıaybılırdı Spoiler en azından hamburgercının veya tefecının kesılmesı lazımmıs bence oyundan. hifumi yerine haru yu ekibe katmıs olmalarıda komik bir secim olmus
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2019 Keşke femc olsaydı dedirtti gene çok iyi femc olmaması dışında.
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2019 (düzenlendi) No one: Atlus: "Heres a crossover" Haziran 13, 2019 Xenus tarafından düzenlendi
fenris Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Ya oyun asiri visual novel olmus be. P3 le p4 o dengeyi oturtmustu. Burda liseli muhabbetinden gina geldi. Trash ler zaten cok kolay, yada diger oyunlardan sonra bana oyle geldi. Pek oyun oynuyomus gibi hissetmedim.
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2019 x x x x x x x x x x x x xx x x
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 yine saatleri gömeceğiz gibi görünüyor.
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Gidecek yine paracıklar Keşke platinum kasıcam diye ezberlemeseymişim p5 i, şundan 10 kat daha fazla zevk alırdım
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 (düzenlendi) citak citak citak citak Spoiler tus sesi Haziran 28, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar