DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2017 Keşke link fln olsa imiş https://store.playstation.com/#!/en-tr/games/persona-5/cid=EP4062-CUSA06638_00-PERSONA512345678 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 dlc ile kings game gelse keşke + https://www.youtube.com/watch?v=-UrZMw0itig Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 said: Statement: Atlus U.S.A. attempts to shut down Nekotekina’s & kd-11's Patreon page for RPCS3 development https://www.reddit.com/r/emulation/comments/72lo12/statement_atlus_usa_attempts_to_shut_down/ https://www.destructoid.com/atlus-issues-dmca-takedown-notice-to-emulation-developer-behind-persona-5-on-pc-463471.phtml lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 pc'ye çıkarsınlar da alabilsin millet bari, bakalım ne zaman akılları başlarına gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 https://twitter.com/songofalchemy/status/925262371077070848 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2017 ahah efsane, only in japan hakikaten. (tu) http://danbooru.donmai.us/data/__joanna_and_niijima_makoto_persona_and_persona_5_drawn_by_lancefate__943d14f4b9c90de084ec1c5c07d052be.jpg joanna sl10'de gitmeyecekti ah ah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Valla konusu değil ama bu persona nedir diyerekten Persona 3 Fes e başladım ps2 emu ile daha ilk introda kendine bağladı ya. 3-4-5 gidip sonrada 2'nin 2 oyununu da oynamayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 direk 4 ve ya direk 5 oyna yorar üst üste 3-4-5 5 hatta direk evet 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 5 oynadiktan sonra hatta zirvede birakmak icin ps4 u yakabilirsin, baska oyunlar oynamaya gerek yok o saatten sonra Belki bretah of the wild gerci bilemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 O kadar diyorsunuz yani ama ben 3 e çok sardım. Bitirebilsem direk 5 e atlarım ozmn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2017 Persona 5 cok daha iyi her bakima ki bonusu zamanin ruhunu kavramis bir oyun, bu kadar guzel bir insanlik elestirisi olamaz yani, isledigi siyasi temalari turkiyede ve pek cok baska ulkede herhani bir yapimda kullansan sansur yer, alirlar iceri filan :D Bu kadar digru bir zamanda bu kadar dogru bir tema secilip bu kadar iyi islenmemisti Icimde sonmek uzere olan bir atese benzin doktu bir oyun, cok cok az sayida oyun, kitap, film vs ruhuma bu kadar dokunmustur son 20 sene icinde. Su boktan karanlik gunlerde insanliga verilmis en buyuk armaganlardan biri su oyun. Psikolojik olarak en dibi gordugum anda bile life will change actimi o dipten cekip cikarip ustune goklere kafa tutucak moda sokuyor. said: So you know that we're out there Swatting lies in the making Can't move fast without breaking Can't hold on or life won't change And our voices ring out, yeah Took the mask off to feel free Fought it out in the debris Now we know that life will change Esaret zincirlerimi kirmayi basarip isyanimin kanatlari oldu bu oyun, fatlus social linki sayesinde judgement arcanayi actim resmen lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 zamanın çok varsa (oyun başına 75-100 saat filan) 3, 4, 5 diye gidebilirsin ama bir yorgunluk olacaktır bence 3'ten sonra bile. gerçi 5'i oynadıktan sonra da dönüp özellikle de 3 pek oynanmaz yani, 4 gene bir derece de. 3'ü bitirdikten sonra baygınlık gelmediyse 4 ile devam edebilirsin aslında. bu üçü her biri efsane oyunlar. ama dönüp 2'yi oynayabileceğini pek sanmıyorum artık o noktadan sonra lol. social link olayı yok onda ve combat, persona yetiştirme olayları filan bayağı hantal kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Nisan ayında ön sipariş verdiğim artbook bugün elime ulaştı.JP versiyonuna göre içeriğinin daha az olduğunu söylüyorlar.Ayrıca hardcover olsa daha iyi olurmuş.Genel olarak memnun kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 gelmedi benimki daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 geldiğini asla göremeyeceksiiiiiiinn~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 ryuji malini gormeye katlanamiyorum https://i.pinimg.com/736x/b3/f4/13/b3f413cd4766bf2b3b5c3b5c9ae09dea.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Persona 5 is nominated for Game of the Year, Best Art Direction, Best Soundtrack and Best Role Playing Game at TGA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 google a "the game awards vote" yazınca google üzerinden de vote layabiliyormuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 omrumde verdigim en zor GOTY oyu filan bu seneki. kalbim ve aklim arasinda kaldim direk bi yanda politik tonu, sanati, felsefesi, sahane hikayesi ve ISYAAAAAAAAAAAN temasi ile persona 5 obur yanda BOTW ile ocarina of timedan beri nintendonun oyun dunyasina yaptigi ilk shakeup, ustun gameplay ve radikal dizayn degisiklikleri ile onumuzdeki 10 sene ne oyunlar oyniycagimizi belirliyicek bir basyapit zoooor cok zor ama kalbimi dinleyip persona 5 e verdim oyumu "oyun" olarak daha kotu olan olsada cunki ne yazikki mario hepsini ezicek :( bu sene gercekten manyak bir sene idi, 2013-2014 arasi biktigimi ciddi ciddi dusundugum bir hobinin sogumamis kullerine benzin doktu sony ile nintendo resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 60 saattir oynuyorum Persona 5'i ve cok seviyorum. ama bu politika, felsefe falan olayini biraz gereksiz hype'liyorsun bence. video game medium'unda guzel bi hikayesi var oyunun ama ortalama bi world affairs takipcisi icin Peppa Pig hikayesi sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Nereye geldin en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Okamura'yi indirdim, change of heart bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Ohoooooo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 hadi bakalim, umarim dedigin kadar vardir. ben de bi change of heart yasarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2017 ortalama bir dünya olayları ve tarih takipçisi için zaten neredeyse hiçbir oyunu da geçtim, kurguda şaşırtıcı birşey yok. lau'yu da kınn kınn kınayacaktım yanılıp yenilip de buna oy vermeyeydi. (:P) yalnız p5 olmasa bayağı iddialı kötü adaylar, mariyeee, pubg, zeruda, wolf paso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar