DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Fiyatı iyiymiş.Standart versiyon ile controller için skin geliyor diye biliyorum.Steelbook edition'ı iptal mi etsem acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 skin basan biryer bulsam custom yapcam :( cok istiyorum o skini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Laurelin said: skin basan biryer bulsam custom yapcam :( cok istiyorum o skini https://www.reddit.com/r/Persona5/comments/62apzz/i_created_my_own_ps4_controller_skin_because_i/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2017 tabiki turkiyeye yollamio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Online servisi olmayan oyunlarda hype yapmamakta fayda var maks 1 ay sonra %40 indirim görecek zaten. 2 ay içinde de plus üyeliğin varsa +%10 daha belki fazlası bile o yüzden bence acele etmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Oyun oynamak öyle bir şey değil abi, olmamalı yani, çıktığı gibi oynanmayacaksa neden bekliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 vakit geçsin diye? çıktığı gibi oynamaya ne gerek var asıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Çünkü öyle bişi o, anlatılmaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Persona simdiden en yuksek meta score lu 3. ps4 oyunu iken nah %40 indirim gorur 1 aya :p Bide aaten uygun fiyati, sundugu icerik hirsizlik gibi 100 saat minimum single yapan kim kaldi? Veridigin her kurusu hakediyor bu adamlar 121 kisilik bir ekip, 7 saat single li, loot box based season pass dayanan bir pazarda buldozer gibi gecti rakiplerinin uzerinden CD project red bile bu kadar az kaynakla bu kadar basari yakalamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 işlerin çoğunu taşere etmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Nope,tamami el emegi goz nuru. Baska hicbir studyo calismadi bu oyunda. Muzigi shouji meguro disinda kime yaptiricaklar misal? :D art stili desen oda oyle, oyunun buyusu sanat eseri gibi islenmis butunlugunde Ha pardon bi animeleri production IG ye yaptirdilar :P Butunluk olarak bu kadar iyi ve purussuz oyun cikmadi uzun zamandir, adamlarin 8 sene emegi var ki dandrik birsuru persona 4 oyununa maruz kaldik buna butce ciksin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 helal olsun o zmn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bundan bir ay sonra indirim gorecegi kesin olsa bile, ben genede FP alirim ki bunu. persona ve nier gibi ust seviye japon menseli oyunlara basicaksin parasini acimicaksin zaten asirda bir geliyorlar :( seviyorsan bu tarz oyunlari daha cok gelmesini istiyorsan alicaksin, destekliceksin. persona 4'un popularitesini cok guzel sagdi adamlar dogru ama http://www.youtube.com/watch?v=xz8Wmf2doEU ^ best girl icin kurusu kurusuna degdi be. su rhythm oyunu bile beklentilerimin cok ustunde bisi cikti(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 xeske vita alsaymisim vaktiyle :( nede olsa patlicak, ilerde alirim diye para vermedim ve simdi turkiyede vita bulamiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 vita kirildi ya, donanimhaber oluculeri piyasada zaten sinirli sayida olan son partiyide aldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Remote Play ile Vita üzerinden Persona 5 oynamak isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 bende onun icin manyak gibi vita ariyorum son 3 haftadir ama yok yani 3.63 cihaz yok, varsada adam bilmedigi icin 3.60 fiyatina kakalamaya kasiyor filan sacma sapan seyler tiksiniyorum turk halkinin oluculugunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 yurtdışından alınamıyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 deli gumruk odeyemem ki batidan zaten bulunmiyor alet, playasia dan alsam birde burda onla ugrasicam vs vs tanidik filan gitse anca oda yok bu ara :( neyse duet display kurdum, ipadi ikinci monitor yapip yatagin yanina bagladim fakir remote playi direk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 oyun spotcularin stoklarina girmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Persona 5 Collector's "Take your Heart" - Premium Edition - [PlayStation 4] orderım cancel edilmiş ben etmedim mağazayı allacku akbar diye yıksam amk amazon.de kadar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 indirim görmez bir aya filan, steam oyunu sanan var galiba. yılbaşından önce %20'den fazla indirim beklemeyin derim. değiyor ayrıca fiyatına çok net persona oyunları, p3p'ye çıktığı gün 40$ vermiştim ama helali hoş olsun, hiç dokunmadı. daha da verilirmiş hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 vita ölmedi mi ya? exclusive oyun kalmadı bile. ps4 hatta pc'e çıkıyor oyunlar artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Laurelin said: deli gumruk odeyemem ki batidan zaten bulunmiyor alet, playasia dan alsam birde burda onla ugrasicam vs vs 23'ünde shipledikleri kargo oyun bugün elime ulaştı benim. mail ile söyleyince fiyatı da düşük gösteriyorlar. play-asia baya iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2017 vita'yi gumruk'den geciremezsin yalniz. gumruk memuru direk cakar davayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar