Kaede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Ss gregodan degil zaten Fyi haftaicleri aksamlari gavurlarla 4-5 saat ffa oynuyorum Eger civ5 ogrenmek istiyen arkadaslar varsa vakit buldukca biraz biraz ders gibi oyunlar atabiliriz Kisik ateste iyice piserseniz haftasonu sabahlamalarimiza konuk oyuncu olarak rahatlikla katilir hatta regular bile olabilirsiniz Sexdice ile tanismak icin guzel firsat olur hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2015 quixef said: Mod olamaz çünkü yetersiz Grego mod kuramıyor. ayıb ayıb, sizle oynayacağım diye, iş yerinden gece 4 çıkmışlığım var. mac olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 defensive pact otomatik savaş açıyor sormadan friend olduğum adama, sonra bir diğer friend "hayır sen friendlerine saldırdın" gerekçesiyle yenilemeyi kabul etmiyor. ah firaxis ben ne diyim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 defensive pact hiç bir işe yaramıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Bu oyunda tek gecerli defansive pack vardır, o da maxim gun dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 bayağı doğru o. hele nuke yaparsan direk ayaklarına kapanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2015 güzel laf oldu ama dimi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 meh, http://techgage.com/news/sid-meiers-civilization-vi-could-see-a-release-before-next-summer/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Bnw ile oynanabikir olmuştu civ 5 Civ 6 çıkınca hepimiz alıp 3 sene oynamıycaz yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 umarım bu sefer oturup cidden kafa yormuşlardır, iki exp yemiş hali bile hala sorunlu civ5'in. bir de arcade oyun yapmasınlar artık lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 zannetmiyorum, 3 exp beklemeli cikar gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 civ 6 oynarim acik net..ne kadar sorunlu olursa olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2015 " Sizi dinledik ve dinler DLC sini hazırladık " İsyanlar DLC si inanılmaz " .. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 firaxis bs kotasını dolduralı çok oldu ya bütün mp streamerları çıkıp da "olmuş" demedikten sonra releasede para vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 filthy nin son kore oyununa bakıyorum (246) bu adam benden de saçma yerlere şehir atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Hunlara karşı durmak için yaptı onu, yoksa deniz kenarında baya sağlam şehir yerleri vardı sonradan celtlerin yerleştiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 sırf karşı durmak için o yukarısı bırakılır mı. sarhoş bence o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 olm özledim ya. açalım da kuiksef yine vırvır konuşsun razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 PC bulabiliyorsan gel. Biz bu kadar NQmodla oynadıktan sonra dandik civiclere kömürsüz maplere falan zor ya dönemeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2015 benim pc ye geçişim yeni oyuna kalır ya, belki şu bahsettiğiniz yamamnın mac versiyonu gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2015 parallels ile w7 çalıştırdım, oyunu da sonunda kurabildim. sürekli atıyordu oyundan. nq modu ve mapi de kurdum, şimdilik sorunsuz gözüküyor. evet ben üstüme düşeni yaptım beyler, kimler burada şimdi, bir ses edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Endless Legend indirimde, full+full 30 liraya geliyor enparayla 15 lira http://store.steampowered.com/sub/85250/ Alın bunu da oynarık. Bi farklılık gelsin http://www.spacesector.com/blog/wp-content/uploads/endlesslegend_fl_combattarget_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 oynarız diye aldırdınız bana bunu, nereye oynadık. iade ettim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 complete pack 18.75 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 fiyat düşünce aldım hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar