Seru Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 vay easter egg'i bulmuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 dibi de gıllı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ucunda zıplayan balıkta bildiğin bonus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Eaghahu 1 saat baktim gormemistim ya. Bende source'lara bakiyorum suraya kursan buraya kursan diye en iyi kurulma yerinin ortasi olduguuna karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 46. turnde hala 5 science... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 +1 kalkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Huun bi göründü kayboldu. Biz oynamayı iyi biliriz dedi galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 GELİRİM HALA ARIYOSANIZ aman caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 beni ekleyin lan bonepart diye hic biriniz steamimde yoksunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 geliyimmmiiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 g&k multi atan varsa gelim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Kaede said: deityde sürekli sciencedan kokbulok yiyorum nasıl olucak bu science işleri ya ben de beceremiyorum ya, üstüne bi de daha dikkatli oynuyorum deityde. turn 160 gibi rifling buldum adamlar hala önde benden teknolojide, illa domination gidecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 ya ben bilgisayarı yakalıyorum t200e doğru scienceda bana lazım olan techler için de o zamana kadar BİR tane bile gerekli wonder alamıyorum. millet bi de hardbuild wonder falan diyor şaka gibi biri deity cultural victory lp si yapmadan inanmıyorum artık severler öyle işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 oyun zor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 abi deity de ai yi science ta yakalamak yok ya anca cala cırpa takip ediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 bisey sorucam scout 1 mi 2 mi basiyorsunuz oyun bası ben 1 yapıyorum acaba büyük maplerde 2 basmak daha mı mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 kore ile religion bulmama 1 turn kalmışken İKİ bilgisayar aynı anda son kalan religionları buldu diye patladım off early game komple sallayıp infrastucture kurmaya ve yerleşmeye harcayınca, bi noktadan sonra scienceda yetişiyorsunuz adamlara. öyle ki epey turizm wonderı kaptım, benimle beraber ingiltere turizm kasmasına rağmen t200 civarı 150 turizme ulaştım, 450-500 civarı cpt vardı. 300 falan da beaker vardı ama yani o religion gidince resmen hükmen yenik sayılıyorsun. kasmaya hiç gerek yok. adam geldi desert folkloreumu sildi, +24 fpt oldu +4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2013 Masticore said: bisey sorucam scout 1 mi 2 mi basiyorsunuz oyun bası ben 1 yapıyorum acaba büyük maplerde 2 basmak daha mı mantıklı ıspanya falansam basıyorum 2 tane. ama sonucta harita tipine bakar bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 g&k'de en hızlı science victory'i kaçta aldınız? var mı halen bi de g&k ile sürünen multi atalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 order çok kötü ya, tier 3 tenetler çöplük adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 orderın mine quarry teneti cok sağlam. happiness tenetleride. tier 3 alıcağına alıcak social policyler var zaten bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Bu gece oynar mısınız? Hazır home alone iken xp kasayım sizlerden dayak yiyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 ben oynarım loo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 gamersgate brave new world'ü 12$'a satmış. gene fiyat hatası ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar