Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Her zamanki gibi maraton actim ama Venedik ile maraton oynanmiyormus, sikildim cok. Maraton disinda da oynamdim ki hic neredeyse? Ne oynuyorsunuz siz Venedik ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 valla ben neyin kac turn olacagını hep standarta gore bildigimden hep standart oynuyorum sonra plan yaparken kafam karısmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 işi yarıda bırakan işçi olayı nedir abi? şöyle 3-5 tur daha vanilla atıp expi alayım diyorum ama oyun bitiremiyorum bu saçmalık yüzünden. herkes dert yanmış forumlarda ama çözümü falan yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Isi yarida birakan isci ne ya.. Grev mi var oyunda. Addsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yandan gelen barbarı görüp tırsmış olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 yok ya çok uyuz bi bug. oynuyorsun oyunu sonra işçiler bildiğin hiç birşey inşa etmemeye başlıyor. her turn sanki hiç emir vermemişsin amelelere gibi oynamayı imkansız hale getiren bi mevzu. düzeltmişler güya 3-5 patch önce ama hala var bende anasını satim. kutu aldıydım ben ama steamden güncellemesi lazım değil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bana hiç olmadı hatta ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ee, oyun atmıyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 iluvatar senin derdin nedir arkadaşım, burada soruyosun sonra steam chatten sana yazınca hiç cevap vermiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 senle oynamak istemiyorum belki sdf niye cevap vermiyim veriyorum afk falan değilsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 öf 409 tur sürdü cultural victory, çok geç açılıyor victory yolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 kültürsel viktori tek başına yapılmıyor ya önce eziceksin milleti hatta 1-2 civ siliceksin haritadan. sonra kasıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Ya ne alakası var, aldım Venediği, yaptım kültürel victory i gayet rahat, bir tek Danimarka ne alakaysa blue cinlerimi almadı müziğimi dinlemedi, gittim diplerindeki city state i satın alıp 5 bomber ve her turn bir tane battleship bastım, ezdim geçtim, Osmanlılara da savaş açtırdım onlara, onlar da üç şehrini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 gidip yanında sarkı soyleseydin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ya dünya savaşı çıkmasa daha erken bitecekti zaten, salağın biriyle declaration of friendship yaptım diye bütün civler denounce etti üstünde bide friendship yaptığım denounce etti gitti bütün turizm bonusları sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 bu arada great musicianları biriktirip konsere çıkartın sorunlu civlere karşı, zaten yeterince great work slotu olmuyor şehirlerde. bana open border da vermiyodu bi tanesi savaş açıp 3 tane falan konser verdim zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Savaş açıp zorla konser verdirmek =D Bu ek paketi istiyorum ya xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 gmg de 21 dolar suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 screwy said: deity venice let's play i baya kaliteli bi abi oynuyo biraz izleyip yaptıklarının soyle 5te1 ini yapınca emperora kadar oyun cok kolaylasıyo. bu eleman nasıl oyunu nasıl kazanmayı planlıyor. Çok izleyemedim ama oyunu kazandıracak kadar wonder yok, kültür yok, turizm yok, science yok. ordu kasıp millete mi dalacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 zerg rush asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Redeagle said: Savaş açıp zorla konser verdirmek =D Bu ek paketi istiyorum ya xD DINLEYIN ULAN DINLEYINNN. Irakta zorla metal müzik dinletiyodu ya Amerikalılar tutuklulara o hesapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Ya bilmiyorum o şarkı söyleme işi de overrated, benim tourism output 300 filan iken 50-100 veriyodu şarkı başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 hoccemama said: screwy said: deity venice let's play i baya kaliteli bi abi oynuyo biraz izleyip yaptıklarının soyle 5te1 ini yapınca emperora kadar oyun cok kolaylasıyo. bu eleman nasıl oyunu nasıl kazanmayı planlıyor. Çok izleyemedim ama oyunu kazandıracak kadar wonder yok, kültür yok, turizm yok, science yok. ordu kasıp millete mi dalacak? deity de zaten oyle kazanmak diye bisey yok. wonder hele hic yok. ai yapıcak onların hepsini sen de ai ları yenip onlara sahip olacaksın. ai yenebilmek icin de aiların once sana saldırmasını saglayıp evinde yenip sonra counter pushluyosun. beyond the monument diye vod serisi var herifin deity taktikleri uzerine cogu gods and kings doneminde hazırlanmıs. onlara da bakabilrisin. mesela herifi izlememis ya da dinlememis oldugun surdan belli en azından bi 5 kere. "bu barısa guvenip sadece bina basmak ozellikle venice iken cok riskli buna dayanarak fazla bina basmayın orduyu up tutmayı unutmayın" falan diyo. ki adam sadece bina bassa bile cheat yapan ai yi yakalama sansı yok bina konusunda. ve zaten turn basına gold da aktıgı icin arkadaslar bina basıp askeri parayla satın aldıgı icin hem bina da yakalama sansın yok hem de herif asker satın alıp duruyo. ona gore oynuyosun oyunun 400 turnunu geride oynayıp son 100 turnde kaznaıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 bu cuma gecesi bir mp çevirsek mi? bakayım ben ne kadar anlamamışım oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 quixef said: Ya bilmiyorum o şarkı söyleme işi de overrated, benim tourism output 300 filan iken 50-100 veriyodu şarkı başına. 3-4k falan turizm patlatıyodum valla ben konserlerle, 5-10% artıyo direk influence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar