aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 onlara amerikada da isverenler teklif ediyo asdf.
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 amerika saylanmaz :) iyi uniler ne ordaki mit harvard falan hariç
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 her sene liste yapiyolar abi, ac bak en son cikana asdf. cok okul var ya, new yorkta bile say say bitmez.
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 http://colleges.usnews.rankingsandreviews.com/best-colleges/rankings/national-universities ok buldum bısıler ohha o fiyatlar ne.. yüzde kaçı burslu okuyabiliyor? ayrı bir dünya olmuş abd... Köylü hissettim kendimi şimdi avrupa'da
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 detaylisi var bunun bi de, yok su bolum icin soyle olan okullar, yok bilmemne dalinda olup ama sadece undergrad olanlar filan, burda secenek cok.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Times'in yaptigi liste en dogrularindan diye bilinir. Bilkent Times'in genc universiteler listesinde 39. sirada. Bu bile BilkentxCankaya icin yeterli cevap. Genel siralamada 226. Bilkent ama Asya siralamasinda 27. sirada. Cankaya deme yani.
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Askerde karşılaşmıştım bi garibanla. Adam NY'da Business Administration ( bildiğimiz işletme ) okuyup geliyor, ama artık nerede okuduysa YÖK bile denklik vermemiş adama, 15 ay askerlik yapıyodu kâmil.
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Litminov said: ... "coder" olmak istiyorsan ctis tabi ki bir suredir zaten ilgileniyorduysan iletisim falan oku hatta gozun insan gorur aldigin dersler sosyal medya uzmanligi ve sansolyeligi gibi revacta olan seylerle paralel gider evinde kendi kendini gelistirerek varacagin nokta cok daha ileride olacaktir
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Kafam iyice karıştı şimdi.. Bir de sormak istediğim şey CTIS bölümünü bilgisayar mühendisliğinden ayıran özellik nedir? CTIS sadece coder olmak mı demek? Bana dersane kurucusu biri legoyu yaratır öteki de onu kullanır diye genel bir tanım yaptı işin özü bu mu?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 senin dersane muduru baya sallamis ya.
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 abi biri MÜHENDİS! böle homo sapiens enginarius diğeri citis. citis olunurmu
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 keske mezun olunca su classtansin isin su diyebilsek de yok oyle bir dunya bilgisayar ve yazilim klavyeyi dovmekten ibaret olmadigi icin sirf program yazacak "ara eleman" diye nitelendirilebilecek vatandas ihtiyacini karsilamak icin var bolum teoride de muhendislik isin bilimini ilimini teknik detaylarini planlamasini da ogretmeyi amacliyor, ana farki ozetle dersen bu da yani bize de bilkentin tanitim gunlerinde bilgisayarci endustricinin elektronikci bilgisayarcinin yaptiklarini yapabilir gibi gerizekaliligin everesti seviyelerinde seyler soylemislerdi, gec onlari pratikte de yazilim sektoru "alayli" gelip adam gibi is yapma konusunda diplomalilari agir tokatlayabilen insanlarin baya fazlaca oldugu bir alan turkiyede kalacaksan da ilk durak buyuk ihtimalle glorified programmer olarak ise baslamak olacak muhendis de olsan kendini ne kadar gelistirip one cikabilecegine bagli gerisi stajer olarak beraber calistigim ogrencilerden gordugum kadariyla da bilkentin ctis>>>>>>>>vasat universitenin muhendigi, kodlamayi birak teorik olarak bile daha saglam seyler gormus adamlar o yuzden onyargim var biraz evet
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 coder olacaksan ctis olur tabi. bi de kendi kendine nelerle uğraştığına bağlı olay. cs okumadan da istediğin yönde geliştirebilirsin kendini, hatta ctis de daha kolay olur. cs te seni insan yerine koymuyorlar bazen, o kadar yükleniyorsun ki ödeviyle projeyisiyle 3. haftadan sonra dışarı çıkamamalar, 7. haftadan sonra sabahlamalar başlıyor. ha ayrıca kendi bölümüm için konuşayım, ctis da nasıl durum bilmiyorum da, ben hocaların verdiğinden çoğunu kendi kendime öğrendim. çünkü 1 verdilerse 7 istiyorlar. sınavlar için demiyorum da projeler hep öyle.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 gozlerinin hastasiyim, cs'in ustasiyim.
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 coding ile ilgili bölüm okumanın faydası nedir? ciddi soruyorum. internetten veya pratik ile öğreinlemeyen ne öğretiyorlar?
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 tek soruyla egitim sistemini cokerten genc.
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 abi cs (bilgisayar mühendisliği - ulan yazması uzun o yüzden yazmıyorum) te öğreneceğin her şeyi de kendi kendine öğrenebilirsin. okul sadece ölümüne çalışma kazandırıyor, daha kolay öğreniyorsun gördüğün şeyi zaman geçtikçe. misal yarın bitirme projesi için buluşup tartışacaz. lan yazdayız ama "e fikmeseler bari" diyip erken başlamaya çalışacaz. ha bi de diploma var tabi hepsinin ötesinde.
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sen bilgisayarın tuşuna basıp açıyosun o klavyeye dokunarak açıyor. sen mesela mousela çöp kutusuna dosya atıyosun eğitimli olan delete'e basıyor. masterda mesela shift+del çok zordur
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 mesela ben seni bilgisayarla oldurucek 72 farkli yol biliyorum.
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 tamam hadi, bu kadar geyik yeter, ezan okundu, oruc basladi.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 O ilimini yapan mühendis bunu Çankaya'da yapmıyor ama.
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Normalde muhendis cik derdim ama su yazdiklarina bakinca bilkent'e gitmen daha faydali olur diyorum. En azindan orda zeki ve caliskan insanlarla tanisma sansin daha yuksek.
Öne çıkan mesajlar