chrome Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 geceleri uyumam gereken saatte uyuyamama gibi bir sikinti cekiyorum. Uzun yillardir bunu bir problem olarak gormedim. Ama simdi artik is hayatima da zarar germe riski tasir duzeye geldi. Turlu turlu caylar denedim. Sabaha kadar uyumayip ertesi gun erken yatmalar, gun boyu yorucu faaliyetler icinde olup erken yatmaya calismalar.. Hepsini denedim ama sonuc hala ayni. Benzer seyleri tecrube edip bir care bulmis opan var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 spor yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kinotakao Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Tecrübe etmedim ama rahatlatıcı ve uyku etkili şarkılar dinleyerek uyumayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Uyuduğun zaman kaliteli uyuyor musun? Yoksa uyanıyor musun ikide bir? Diyetin nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 stress kökenliyse stressin çözümünü bulmak gerekiyor. yorgun olduğun halde uyuyamıyorsan psikolojik olabilir, terapi veya daha hızlı çözüm ilaç kullanımı olabilir. bunlar yoksa seks güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 belki uyutur diye kendini cok yorma, sonra hic uyuyamiyosun bi de yorgun, iyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 dövüş kulübünün ilk kuralı...askjdaksd abi bence direk kimyasallara yönel derim ben. yani çayla falan olmuyor o işler. uyku hapları olsun , sakinleştiriciler olsun bunlar faydalı oluyor. yatman geren saatten 1 saat önce çak pasiflorayı sonra vücud gerisini ayarlıyor. ben öyle yapmıştı gayet faydalı oldu. 2 bira da iyi gelir. hee bide kas gevşeticiler var ama onlar ertesi sabah biraz kırgınlık yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 o uyku hapları bir nevi uyuşturucu.son çare olarak dene onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 en iyi çözüm fap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 abi benim ortalama uyuma zamanım 20sn ile 30sn arasında değişiyor iyi bişi mi kötü bişi mi ama, kafamı yastığa koyduğum gibi gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 haftanın 2 günü uykuyu düzene sokmak için uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 senko said: abi benim ortalama uyuma zamanım 20sn ile 30sn arasında değişiyor iyi bişi mi kötü bişi mi ama, kafamı yastığa koyduğum gibi gidiyorum. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 aquila said: yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Vingthor said: haftanın 2 günü uykuyu düzene sokmak için uyumuyorum su durum sdf cuma sabahlamak hafta sonu sabah uyuyup aksam uyumak pazartesi hic uyumayip aksam uyumak ama harbiden vucudu yīpratan bīr olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Belki sacma gelebilir panik atak falan varmi sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Hayir panik atak yok. Belirtileri de hic olmadi. Islerim cok yogun ve bir de biraz stresli yillardir. Belki onun da etkisi vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Sön zamanlarda stresin ve uyku probleminin artması normal. Yaz geldi. Bünye tatil istiyor. Çık rahatla. Bir de bol bol sex yazıyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Benim hiç uyku sorunum olmadı ama nedense uyumadan 1-2 saat önce böyle sağlam et yemeği yediğimde sanki daha bir rahat uyuyorum ve daha erken kalkıyorum sanki vücut daha iyi tamirat yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 2 bardak melisa cayi gomdum tik yok su an mesela. Gidip continuum izleyesim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 onun icin rahmin olmasi lazim galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ben çıkıp 45 dakika koşup geri geliyorum. bide böle sahil havası falan. hani daha bi yorulmam lazım değil mi? iyice kaçıyor falan bide sıcak uyunmuyor zaten lanet olsun uyku gibi bu nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Evet cok sicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Aha buldum Topici açan arkadaş kediotu nu araştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 uyumak istediğin saate yarım saat kala naneli ayran iç, 15 dakika öncesinde soğuk duş al, yatmadan önce odayı havalandırabildiğin kadar havalandır, yattıktan sonra da hızlı hızlı gözlerini kapat aç 60 - 70 kere. iyi geceler prenses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar