di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Hic boyle fani olmadim biseylerin ama su alet aldigim gunden beri huzurum yerine geldi resmen. Haliyle yazip hakkini vereyim istedim. Aletin uptime'i 53 gun su anda ve tik demedi. Hadi sleep mode'da gecirdigi sureyi dus olsun sana 43-45 gun. Benim gibi birden fazla browser kullanan, sadece Chrome'da en az 40 tab barindiran (sanirim hastalik falan bu, lazim olur diye kapatmiyorum sfd), binicem ustune vurucam kirbaci modunda calisan birini uzmedi, bana misin bile demedi. Ha bir de touch pad gesture'lari sagolsun mouse tasimayi biraktim. Apple'dan zerre haz etmiyorum hala ama yeni Macbook Pro'lar gerek agirligiyla (2kg), gerek pil omruyle, gerekse de stabilitesiyle beni benden almis durumda. Buyrun bu da SS. Uptime icin soldaki terminalin sag ust tarafina bakcaniz. http://i.imgur.com/4ajNjNF.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 hakkini vermek icin gec kalmissin 2013 teyiz gardaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 oyun performansı nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ben de mba aldıktan sonra ulan bu alete pahalı diyolar, keşke daha pahalı olsa da alamasam, böyle bir şeyi hak etmiyorum lan ben moduna girmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Hali hazirda desktop + ps3 var diye denemedim oyun ama sikinti olacagini sanmiyorum zira donanim olarak gayet yeterli. Yalniz tum *nix turevi cihazlarda oldugu gibi flash olayi sikintili. Takilmiyor etmiyor ama bildigin kavuruyor aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 #direnmacbook Abi o Chrome tabları filan ne yav :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 sadece automator ve spotlight için os x kullanılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Spotlight kullanmiyor ben, Alfred cok daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 laptop alincaksa mac pro'dan baska bir alternatif yok zaten. oyun oynicam fln diyorsanizda 40kg'lik laptoplar var onlardan alcaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ben de yeni aldım 20 gün oldu, işim için en kullanışlı işletim sistemi ve bilgisayar birleşimiydi macpro,oyun oynamak için sanırım windows yüklemem lazım...onu yapmaya da içim elvermiyor ama=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Bi dahaki laptopum kesinlikle MBP olcak. iMac aldım geçen acaip bi bağ oluştu aramızda. 2 yıl önce Apple düşmanıydım da yapıyomuş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 2,5 sene fln imac kullandım şu mid-2006 makineler, yani alet güzelde.. bi windows değil herhalde windows dan sıkıntı çekmeyen ve rahatlığını yaşayan tek adam benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Dota cikmadi hala mac icin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 e günaydın. 1 yıl boyunca kapatmadan/restart atmadan kullanmışlığım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Guncelleme zorlayinca restart diyorum ben de sadece. Linux gibin iste, daha fazla istiyor ama guncellemeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Oyun olayı çözülse OSX'in windows mindows hava cıva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 macbook ve mac minilerdeki ekran kartı için kötü diyolar doğrumudur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ne yapacagina bagli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 oyun oynamak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 hangi ekran karti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 intel hd graphics 6k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 intel HD Graphics 4000 nsl? çok anlamam ekran kartı olyından da....çok iyi bişi değil sanırım. bu ekran kartı upgrade edilebiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Intel HD Graphics dedikleri islemci ile birlikte gelen bi nane. Onboard ekran kartindan hallice bisey. Onun yerine alip normal ekran karti takinca bildigin ekran karti sahibi oluyosun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ben de özeniyorum bu mac'lere yahu yaşgünüm geliyor babam'dan son laptop'ımı isteyeyim allahın izniylen diyorum macbook air misal 15-20mb'lık raw'ları açar mı photoshop'ta, layer üstüne layer sektirebilir miyiz bir yandan hardcore sörf yapıp müzik dinlerken? pro mu almalı illa ki, onların en hafiflik/performans oranı iyi olan kaç kilo çekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ram'in bol olursa isini gorur sanirim, diger turlu go go MBP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar