Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Şöyle eli ayağı düzgün, editin olmadğı ya da mümkün mertebede az olduğu, milletin oyunu bitirip castleları +15leri döşemediği bi şıfer server arıyoruz, var mı böyle bi şey bu aralar?
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 şıfere her daim varız hadi görelim elleri.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 şuraya gelen ve serverlarının tanıtımı yapan adamları görüyorsun, edit olmaması mümkün mü sence :)
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 in por ylem3'ü bekliyorum bende heyecanla
Red Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 senelerdir diyoruz bi sphere açın da arada girip pvp atalım diye. hala gidip gidip aos maos açıyorlar. ah mi sakoymuş bilmemneymiş.
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Yani tabi Türkiye gibi bi ülkede edit olmaması mümkün diil de umut fakirin ekmeği sdf Edit: Bu IPY gevur serverı mı? Edit daha az olur diye tahmin ediyom öyle bi durumda
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 e zaten edit olduğundan soruyoruz belki vardır bilinen düzgün bir yer
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 runuo baya iyi de hâlâ niye aos oynanıyor onu çözebilmiş değilim
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 runuo nun pvp si çok leş bide saçma sapan bir sürü şey var eski kafalıyız işte adslmgdsg
maivresnon Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 gel gel gel NEBULA ya gel nebuladakiler kan kardeşler KAN KAN KAN KAN KAN KAN KAN. NEBULAAA bir numara en büyük cehennemden cıkan cılgın türk ... bla bla bla
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Nebula'ya hallendik de şifremizi hatırlamıyoruz. Hatırlattıramıyoruz da çünkü anahtar diye bi şey istiyo ve biz onun ne olduğunu bile bilmiyoruz. Adamlara mail atalım dedik, onu da yapamıyoruz çünkü sitede iletişim diye bi şey yok, mailları nedir bilmiyoruz.
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 10 sene sonra nebulada başladım .2 3 güne bir mage char birde lockpick kastım mutlu huzurlu yaşıyorum şu an hatrı sayılır scroll basmışım 5m de param var 27 sene yeter sanırım forest 15k set 10k yallah
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Yeni hesap açtık tkaıldık biraz da fena değil ya, var ilginç bi ağırlığı hala Nebula'nın sdf O değil de sitede istatistikler kısmında en zenginler diye bi kategori var da orda 1. adamın 160m parası olduğu yazıyo maşallah
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 şıfer bi nebula mı buldunuz? biz de oynayalım. PEHAŞ VAR MI arcanumda çok online var yazıyo yalan mıdır bilemedim.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 O banada oluyodur 2-3 senede bir.Artik cevremdeki UO cu tayfa evlenip barklanmaya baslayinca,ne UO su lan dedim.
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Karılar lamalara hasta oluyor oynayın bence
cantug Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 tiLi said: şıfer bi nebula mı buldunuz? biz de oynayalım. PEHAŞ VAR MI arcanumda çok online var yazıyo yalan mıdır bilemedim. :( tiLi said: ne UOsu lan dedim kapadım B)-
Öne çıkan mesajlar