Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Var mı şıfer server?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöyle eli ayağı düzgün, editin olmadğı ya da mümkün mertebede az olduğu, milletin oyunu bitirip castleları +15leri döşemediği bi şıfer server arıyoruz, var mı böyle bi şey bu aralar?
Mesaj tarihi:
senelerdir diyoruz bi sphere açın da arada girip pvp atalım diye. hala gidip gidip aos maos açıyorlar. ah mi sakoymuş bilmemneymiş.
Mesaj tarihi:
Yani tabi Türkiye gibi bi ülkede edit olmaması mümkün diil de umut fakirin ekmeği sdf

Edit: Bu IPY gevur serverı mı? Edit daha az olur diye tahmin ediyom öyle bi durumda
Mesaj tarihi:
Nebula'ya hallendik de şifremizi hatırlamıyoruz. Hatırlattıramıyoruz da çünkü anahtar diye bi şey istiyo ve biz onun ne olduğunu bile bilmiyoruz. Adamlara mail atalım dedik, onu da yapamıyoruz çünkü sitede iletişim diye bi şey yok, mailları nedir bilmiyoruz.
Mesaj tarihi:
10 sene sonra nebulada başladım .2 3 güne bir mage char birde lockpick kastım mutlu huzurlu yaşıyorum şu an hatrı sayılır scroll basmışım 5m de param var 27 sene yeter sanırım forest 15k set 10k yallah
Mesaj tarihi:
Yeni hesap açtık tkaıldık biraz da fena değil ya, var ilginç bi ağırlığı hala Nebula'nın sdf
O değil de sitede istatistikler kısmında en zenginler diye bi kategori var da orda 1. adamın 160m parası olduğu yazıyo maşallah
Mesaj tarihi:
tiLi said:

şıfer bi nebula mı buldunuz? biz de oynayalım. PEHAŞ VAR MI arcanumda çok online var yazıyo yalan mıdır bilemedim.

:(
tiLi said:

ne UOsu lan dedim kapadım

B)-
  • Yeni Oluştur...