Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Kotaku'daki herif sırf eleştirmeye eleştirmiş. Neresinden tutar da laf ederim diye. İzleyici hem Tomoko ile belirli noktalarda alaka kurabiliyor (I feel durumları) hem de Tomoko'nun yaptığı espirilerden bazılarını biz de şöyle veya böyle görmüş/duymuş/yapmış olduğumuzdan (mesela beyzbol manager ile ilgili olan) onlarla da alaka kurup gülebiliyoruz. Ayrıca Kotaku'daki yorumlardan bir alıntı yapmak istiyorum: "You completely glossed over the fact that Tomoko is an angry bitch who hates other people and belittles them in her mind." Hatta şöyle bir memesi bile vardı: http://archive.foolz.us/a/thread/82816150/ şimdi kısa bir google araması ile buldum /a/'da az geyiğini yapmadık by resmin. Serves you right dediği şeyse, spoiler vermeden, başkasının başına gelen kötü birşey. Out of context bir durum yok yani. Zaten Tomoko'nun evil ve twisted olması komediye asıl tonunu veriyor, onun sürekli senaryolar üretmesi, başkalarını küçümsemesi sonra öyle veya böyle kendi dünyasında uçarken garip durumlara düşmesi vs... Özellikle watamote çok da fazla tsukkomi kullanmadığı için, komedisinin temel elementi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://static4.fjcdn.com/comments/Watamote+it+s+about+a+shy+reclusive+girl+and+her+troubles+_bf6c10839f9a382fdb680f7fc4e28805.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 yeter lan eve gideyim artık.. evde bekleyenim var mmmpphhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 8 chihayafuru ile akagi karışık oldu ahaha of canım ya, çok uğraştı ama neyse ki kii-çan anlayış tanrıçası cidden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 http://galeri3.uludagsozluk.com/133/sevgiliniz-yoksa-uzulmeyin-boru-var_235996_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 cooook acikli ya dram direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 8.bölüm elektrik süpürgeli sahnede annesi buna kızınca bunun ergen atarı koyması beni dağıttı nefes alamadım yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bir sahneye geldim.. ilerleyemiyorum.. utançtan öleceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ahaha ağladım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 pause ede ede 1.5 saatte izleyebildim icim giicklaniyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Ahhhh allahımmm izlenmiyor çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 kartlar tersten ne kadar çok magic: tg e benziyor diyordum ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Son üç bölümü ard arda izledim. İşkence gibiydi. Hayattan soğudum, kendimi intihar edeceğim bu kadar trajediden sonra. Bunun dozu günde en fazla 1 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://31.media.tumblr.com/9f88365cfc8fbaf860da49e2ecff8032/tumblr_mrdgfsObzY1qa3t7wo1_500.jpg it's not my fault that titans are eating everybody Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Yerimki ben bunu <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ahahah umut sarıkaya okumanın faydalarını gördük 8'de. bu arada ending toradoradaki tuzlu vanillayı çok andırdı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 mangasına baktım da anime mangayla aynı sırada gitmiyor epey karışık geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 evet ben 4. bölümde mi ne baktım da "ulan ben bu bölümü izlemiş miyim?" dedim kendi kendime eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 hem güldürüp hem iç burkuyor bazen, küçükken normal gibiymiş sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2013 abi çok kötü ya ahahasdzxc aq ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2013 ben koltuk arkasına saklanıyorum yer yer.. kendimden çok şey buluyorum.. zaten foreveralone um artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2013 Ahah viktor'a yönelik bir bölüm olmuş VATAAAAOOHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ending biraz değişmiş gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 açılışını her bölüm başında atlamayıp izlediğim animelerden kulüp odası direk haruhidendi AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 açılışın löp diye girmesi çok iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar