BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 http://www.koi-nya.net/img/subidos_posts/2013/03/31-03-2013_watamote-keyvisual-730x691.jpg Ortaokuldan liseye geçen Tomoko Kuriko (toyota kriko dadasdasdadas) insanlar arasında popüler olduğun usanmaktadır ama durumun öyle olmadığını liseye başladığında farkeder ve olaylar olaylar http://25.media.tumblr.com/tumblr_me471bhjIJ1row5yco1_500.png açıkcası malzeme ve konu itibariyle benim 2013 yaz sezonu içinde en çok beklediğim anime buydu, mangasına bakmadım ama kısım kısım okuduklarıma göre çok iyi bir anime olarak geliyor. ayrıca dış görünüşünün vasat ve kafazının kırık olması da karakter hakkındaki beklentilerimi iyice yukarı çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Okumayin bunu! Izlemeyin bunu! Cok aci lan, oyle boyle degil. Kemalettin Tugcu grade direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi.. ben yine gülerim ki buna, allah aşkına tipe baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 baya gülüyorsun zaten http://media.tumblr.com/5d01a8599d5cfe074ac1558c29bf5ca8/tumblr_inline_mgfjqkg1nh1r5wa78.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Güzele benziyor. Pazartesi günü başlıycak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 YA HADİ DAHA HIZLI İN YA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Gangan yaziyorsa bakilir dedim ben sana. Bu da Gangan mangasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 İniyo... iniyoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 how she really is de ki hali daha giderli ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Çok tatlı ya http://i.imgur.com/QKW1OLD.jpg Yerim ben bunu ^_^ Ayrıca OP bu topikte de dursun, çok iyi. http://www.youtube.com/watch?v=uOEEqJLKpdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 beklentimi karşıladı SÜPERSİN ULAN! ç.ş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 haha eğlendirdi beni de komik müzikler çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Seslendirmeler çok hoşuma gitti ya, durup durup ilk bölümden rastgele bir yer açıp izliyorum. Kızın sesi creepy cute karaktere cuk oturmuş çok tatlı. Utandığı sahnelerde böyle monitörden çıkarıp mıncıklayasım filan geldi. Kardeş te Nakamura zaten, bir şey yazmaya bile gerek yok (Bunun üzerine felaket OreImo muhabbeti döner gerçi ama şimdilik onu esgeçelim:p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 toradoraya bağlamasın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 tora-doradaki güzel hayvandı bu tipsiz hayvan spoiler yememek için mangayı da okuyamıyorum off.. ayrıca OP çok çok iyi shingekiden sonra çedü-vire çevire izlenecekler arasına aldım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 http://i43.tinypic.com/ylbvm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Mangada 4-5 blum okuyamamistim, animede de ilk bolumu buturemedim. Acmiyor bu beni. Dropped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ilk bölüm iyidi baya eziklerin zincirlerinden baska kaybedeceği birşeyleri yoktur temalı op'de iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 2. bölüm de tatlı tatlı gitti işte. İzlenir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 İlk bölümün yanında biraz zayıf kaldı sanki... Ama sevimliydi yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 ben açıkcası bu bölümü de beğendim.. sanırsam hayatımda ilk kez gidip bir anime karakterinin minyatürünü alacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2013 konu komik, biraz eğlendirdi ama güldürmüyor, ikinci bölüm son sahne güldürdü bir tek. daha izlerim ama herhalde, toparlayabilir. nintendo 3ds'i duvara fırlattığı sahnede acayip tatmin oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Çok iyiydi bu bölüm de. Aşırı emek var. Seiyuu seçimi de aşırı iyiymiş. Kızın sesi tek başına izletir, dinletir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 aaa. AAAA! inanmıyoru msalı günü eve gelir gelmez WATAMOTE İZLEYECEĞİM! MMMPPPHHHHHH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 3 güzeldi evet, güldürmeye başladı. izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar