Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Onu bilmiyorum ama hiç seks yapmadığı ortada.
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 hacı sen ''bir ben var benden içeri'' lafını çok yanlış anlamışsın..
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Gördüğüm kadarı ile şiire ilgisi var ve depresyonda gibi duruyor. Şiir yazmak için çok yanlış bir forumu seçmiş.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bi şiir yüzünden kan davası başlar mı lan diye eski mesajları kurcalıyim dedim de... http://forum.paticik.com/read.php?15,4811133,page=1 Cidden çok kötüymüş abi ya :(
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ninja en sevdiği oyunun tenchu olduğundan bahsederdi. Tenchunun anlamina baktım ve suymus "Tenchu basically means 'righteous retribution'. The concept that a ninja's victims were deserving of death due to dishonour and wrongdoings." Manyak herif ya, en küçük detayi bile düşünmüş.
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 sen de ninja fanımısın mübarek nerden hatırlıyon.
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Anlamını sorduğumda intikam demişti de bu kadarını beklemiyordum lan. Direk accurate. Ayrıca evet adam dahi. Hayranlık duyuyorum tabii.
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 niye adamın senden yazmanı istediği her şeyi gelip buraya yazıyorsun, işin yok mu hiç
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Hatırladım ürktüm ve dahice geldi yazacam tabii. 5-10 sene sonra bakıp yuh derim yine.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ya o değilde.. bu süreçte intikaın alındığı notayı ben jkaçıtdım? "HŞHAHAH HEPSİNİ KANDIRDIM!!" dediği nokta mı intikam? yani bize zarar vermiş olduğu nokta bu mu? abi ben niye zarar görmüş hissetmiyorum, ha şu da olailbireğlencemizi ortada bıraktı diye zülüebilirim ben karakteri ve forumdaki gidişatını çok beğenmiştim keza de yine kuyruk acısı bırakacak "vay şerfsiii zben de bunun intikamını alırım" dedirtecek bir motivasyon da yok içimde.. arkadaşın kuyruk cısı ve intrikam kavramları konusunda bir yanış anlaması var sanırsam
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Adamına göre muamele yapın la sonra 10 senelik kin güdenler falan filan
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi şu forumda verilen derslerin en büyüğünü verdi ama gerçekten. sadece 'kibarca' saçmalayarak 'sevgi' kazandı adam bilmem farkında mıyız? nedeni niyesi nasılı çok skimde değil ama sonucu muhteşem. kendisine de söyledim bu olayı eğitimlerde anlatacağım. olay çok başarılı ya
Roqq Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 İnanılmaz bir olay ya. Ninja sahte çıkınca çok şaşırmıştım. Gerçekten inanmıştım herife.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 olm çok komiksiniz lan. ama aahhahaa diye değil pıhıhıhıh diye
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 abi benim ninjaya sevgim saf garip herkes daşak geçiyor diyeydi. yani bu mu şimdi intikam fasd
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ninja banada sempatik geliyordu herkes o kadar laf atıyor ama umursamadan kendi kişiliğini bozmuyor diye ama tam bir retardmış.
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 nasıl bir intikam olduğunu bende anlamadım ama hehe, neyse. yardım al arkadaşım.
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 garbage'a yolluyorum bu da benim intikamım olsun, 3 yıl sonra da bunun rövanşı için farklı bi nickle gelir eğleniriz
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 ninja gibi bir karakter bu kadar empati emen ve rolden düşmeyen bir adamın yazdığı şiire laf edildi diye bunları yaptığını düşünmüyoruz değil mi arkadaşlar djfhjdf
BabacumMostors Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 adamın tam olarak neyle motive olduğunu kestiremedim, sadece kötü şiir yazdığını biliyoruz
Öne çıkan mesajlar