lazerbulbul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Genelde bilgisayarı tv'ye bağlayıp oyunları oynuyorum. Ama bi süre sonra single oyunlar bayıyor. Bf3, Tf2 gibi oyunları deneyeyim dedim ama ben gamepadle dönene kadar on kere vurulmuş oluyorum. Şöyle gamepadle rahat oynanan multi bi oyun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Wireless klavye mouse tak onları al kucağına. Bilgisayar oyunu gamepadle oynanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben de hater'lar ne zaman teşrif ederler diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 fifa 13 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 flatout, grid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 applev0dka said: fifa 13 ? spor oyunlarını beceremiyom abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 axedice said: Wireless klavye mouse tak onları al kucağına. Bilgisayar oyunu gamepadle oynanmaz. Seru said: ben de hater'lar ne zaman teşrif ederler diyordum. doğru söz söylemek =/= hater'lık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 http://vgboxart.com/boxes/PC/49017-prince-of-persia-warrior-within.png Sırf şunun için gamepad almıştım ben, nosdalj oldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 axedice said: Wireless klavye mouse tak onları al kucağına. Bilgisayar oyunu gamepadle oynanmaz. fifa var hacı klavyeyle olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 size ne lan isteyen istediği gibi oynasın allalalalal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KeNe Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 GRID 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 axedice said: Wireless klavye mouse tak onları al kucağına. Bilgisayar oyunu gamepadle oynanmaz. http://www.twitch.tv/sc2cress/c/2509396 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 herif starcraft oynuyor lan? o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 mortal kombat al oyna baya zevkli olur tvde yayılıp oynamak.sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 maryo 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 sleeping dogs u gamepad le oynamıştım ben. süper oyundur tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telnedim Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 sleeping dogs'da multi yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 super street fighter 4: arcade edition ama yok bu combo sistemiyle uğraşamayacağım diyorsan mortal kombat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 the cave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 ya evet ben de soracam ps3 de co-op oynanacak ne oyun var fifa dışında. borderlands oynadık da ekran ikiye bölünüyor böle inventory bile düzgün gözükmüyor yarım ekranda vs. yordu rpg tarzı oyunu oynamak street fighter vs de olmasın bionic commmando çok iyidi bu sonradan yapılan 2d olan onu oynuoduk co op o tarz bişey istiyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Rayman Origins şahane. Çok çocukça bulmazsan Lego Star Wars, Batman falan da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 pixeljunk monsters lara croft and guardian of light. army of two Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 sonic allstar racing trackmania canyon - valley grid 2 motogp 13 trials evolution hepsi oynanıyor rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 http://3.bp.blogspot.com/-2Pts47IZ7bI/TYyqRMCYYLI/AAAAAAAAAC0/jcwLMNhycRo/s1600/Cadillacs+and+Dinosaurs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Bari mustafayı kanatlı pedle oynamayın, klasiklere hakaret etmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar