nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 sevgili patiler, günümüzde net dünyası üzerinde internet bankacılığından tutunda , steam gibi oyun kütüphanelerini kullanıyoruz. kişisel bilgilerimizle üye olup KK kullanarak alışveriş yapıyoruz falan. ben her sitede ayrı ayrı kullanıcı adı parola kullanmaya dikkat ediyorum. ancak bunları hatırlamak gerçekten çok güç o yüzden yanımda küçük bir defter taşımak zorunda kalıyorum. pc'ye kayıt etmek aklıma geldi ancak pek güvenemedim. sizler nasıl saklıyorsunuz bu bilgileri? bu defter olayından kurtulmak istiyorum digital olarak en güvenli nasıl saklayabilirim?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Kaada yazıyom cüzdana sokuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bende kaada yazıyorum fakat sıfrelı olarak.. cuzdanda saklıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 "Tatar Ramazan" said: Kaada yazıyom cüzdana sokuyom ahahah ilk bende öyle yapıyordum ama kagıt çabuk deformasyona ugruyor her ay tekrar tekrar yazmak çok saçma geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 4-5 tane şifre çöz abi kendine sistematik olsun diğerleriyle ilişkili ama senin çözebilceğin kodlar falan aksdlasşdldfjh unutmassın.Ben denedim işe yarıyoree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 GONDARCENGIZ said: Lan ben bu nicki hep GONCAxxx diye okuyordum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 göbek adım jale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bnm masa ustunde mal gibi duruyo şifre diye bir note pad aynısı şifreli rar içerisinde gmailde de mevcut istediğim yerden erişeyim diye. Ama o masa ustundeki notepadi ele gecirseler baya hayatım kayar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 klavye üzerine belirlediğim bazı rotalar şeklinde aklımda tutuyorum ben şifrelerimi ve kullanıcı adlarımı. bana şimdi yaz kullanıcı adı şifreni desen x bir site için yazamam yani. klavye olacak illa elimin altında. ben bile bilmiyorum bak şifremi ve kullanıcı adımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Abi ben direkt aklımda tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 www.lastpass.com Kullanmiyorum ama adamlarin kullandigi yapi sebebiyle guvendesin diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 MaskMe'yi kullanmaya baslamistim (hala eposta servisi icin kullaniyorum) ama biraz inceledikten sonra sifreler icin daha kullanisli bir seye gecmeye karar verdim. En saglami LastPass gibi geldi bana, mobil destegi de cok iyi. Dun gece tum sifreleri ona gecirip, degistirip, (en azindan onemli olarak algiladigim sitelerde) kullanmaya basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 olorin84 said: bnm masa ustunde mal gibi duruyo şifre diye bir note pad aynısı şifreli rar içerisinde gmailde de mevcut istediğim yerden erişeyim diye. Ama o masa ustundeki notepadi ele gecirseler baya hayatım kayar :) çok zekice. evet... asgafajda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 keepass http://prntscr.com/1dpael Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 benim şifre hep aynı 123456789a onu da unutmam zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 hepsini aklımda tutuyorum İşyeri bilgisayarımda her 30 günde bir şifre değiştirmem gerekiyor(IT dayatması) ve son 13 şifreyi kullanamama durumu var. Ayrıca büyük küçük harf işaret mişaret kombinasyonu şart. Her seferinde farklı şifreyi aklımda tutuyorum :) BEnım mallıgım aslında, bir kombinasyon yapmak varken kasıp farklı farklı şifreler yaratıyorum. İşyerinde ayrıca 4-5 farklı software için çeşitli şifrelerim var. Başka firmaların softwarei oldugu ıcın onlarında şifreleri sürekli değişiyor, onları da aklımda tutuyorum. Her şifre başına da bir tane farklı kullanıcı adım var :) Yakında fatal error olacak diye çok korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 LastPass'i sevdim ben, yukle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 GERGE said: En saglami LastPass gibi geldi bana, mobil destegi de cok iyi. Dun gece tum sifreleri ona gecirip, degistirip, (en azindan onemli olarak algiladigim sitelerde) kullanmaya basladim. Peki bunu yapan firma güvenilirmi? Satmasın yarın öbürgün dataları veya patlatılmasın? Şimdi 1-2 yer patlayınca değiştiriyoruz şifreyi ama hepsi birden patlarsa asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Guvenli gibi ama onlar da sifreye erisemiyorlar master password olmadan. Yani satamazlar. Bookmarklet destegi olmasi iyi. Sirf offline calisabilen de su var: https://www.dashlane.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 roboform Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu lastpass banka konusunda nasil? otomatik doldurma falan bankalarda calismiyordur heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 oncelikle kafanda master bi sifreleme metodu bulman gerek, ve bir seriyi salt olarak kullanacaksin. daha sonra eristigin hesaba bu salt i uygulucaksin mesela en basidinden, saltimiz su olsun: 11 sifreleme metodu: salt i her karakter arkasina ekle. paticik icin sifre: p1a1t1i1c1i1k1 yahoo icin sifre: y1a1h1o1o1 yani girdigin her site sana hatirlaticak passwordunu, onemli olan salt ve sifreleme metodunu unutmaman. saltini cok guclu tutarsan ve sifreleme metodunu iyi hazirlarsan (yukaridaki gibi cok basit degil) her sene 1 kere kafadan salt ini ve sifreleme metodunu degistirmen yeterli olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 benimde master sifrem var 1 adet Slave olarak 5 tane var masterla slavelerin kombinasyonlarini kullaniyorum hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 reyou said: oncelikle kafanda master bi sifreleme metodu bulman gerek, ve bir seriyi salt olarak kullanacaksin. daha sonra eristigin hesaba bu salt i uygulucaksin mesela en basidinden, saltimiz su olsun: 11 sifreleme metodu: salt i her karakter arkasina ekle. paticik icin sifre: p1a1t1i1c1i1k1 yahoo icin sifre: y1a1h1o1o1 yani girdigin her site sana hatirlaticak passwordunu, onemli olan salt ve sifreleme metodunu unutmaman. saltini cok guclu tutarsan ve sifreleme metodunu iyi hazirlarsan (yukaridaki gibi cok basit degil) her sene 1 kere kafadan salt ini ve sifreleme metodunu degistirmen yeterli olacaktir. şu olay iyide bir tik geliştirmen lazım metodu :) her ay şifre değiştirmek gerekiyor. Her ay 4-5 farklı sistemde şifre yeniliyorum ben msl IT ciler öyle istediği için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 benimde 30 gunde 1 degisme zorunlulugu var almanya kitliyor direk Kombinasyonlarim yetmezse 5 6 tane oylesine degistirmek icin degistiriyorum sonra aciliyor eski kullandiklarin Buyuk ihtimal yapiyorsundurda bunu 5 dk ni almiyor yahu usenme =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar