yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ya son gün efsane olacak ya da son 5 gün tırt bitecek.. bu ne la.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 ohş ns2ye kartlar gelmiş time to afk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Darksun said: Prison architect de ne devepolent felan yapmışlarki böyle fiyat çekiliyor. Cidden kazık olmuş. ben şuan başka türlü alpha 11 i oynuyorum. o fiyat ayıp resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 alphadaki oyuna summer sale indirimi mi gelir ya. iyi introversion kazığı yedim bu prison architectten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bi iadeden dolayı Gamersgatede 10$lık coinim vardı, onlan Omerta aldıydım, fena oyun değil şimdi de DLClerini alayım steamden diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 http://store.steampowered.com/app/227680/ bu baya ilgimi çekti ya, alınır mı acaba, hazır birikmiş walletım var almak istediğim bişey de kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Kaede said: ohş ns2ye kartlar gelmiş time to afk gecen gun steam de oyuna deil oynama hakkina para veren adamlarsiniz diyip asagilamiyo muydunz master race'i? nereloluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 civ5 golt upgrade, sword of the stars pit, assassino revelations. hepsi wallettan ama içim yando yine de dijital paralarım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Abi prison architectin trailerı ne öyle ahahah. Alpha aşamasındaki bir oyun bu kadar iyi pazarlanabilir. http://www.youtube.com/watch?v=E7fZuvCB3j4 you'll also be able to enjoy GAME BREAKING BUGS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 BG: EE alam mi yokhsa degmez mi? yeni story falan da varmisç hem steam ustunden oynamis olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 2 dolarlık oyun. o oyuna 15-20 dolarla verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 çıktıktan 6 ay sonra bundlea düşecek zaten her şekil (introversion oyunlarının hepsi en az 5'er kez farklı bundlelarda satıldı) 5 dolar olsa alırdım da 20 vermem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 başka yollardan edindim oynuyorum kusura bakmasınlar 5 dolar olmadan almam. ama baya sarıyor yalnız.. idama götürürken adamı baya duygulandım lan. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 aynen ben de öyle yaptım. 5 dolar olsa verilirmiş güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 prison architecti beğenmiştim ben verilir mi lan o para dediğiniz için stun yedim. pahalı gerçi ama ne bileyim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 flashbackler çok iyi ya.. ah edward ah o k.lt.k karın ve aşığı haketmişti ölümü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 chivalry almaya değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 arcane said: alphadaki oyuna summer sale indirimi mi gelir ya. iyi introversion kazığı yedim bu prison architectten... lan temiz 10 tane falan oyun alpha-beta indirime girdi. bu sende var diye buna laf ediyon :D ha bence de 30 net pahalı ya. saçmalık hatta. 20 temiz fiyat ama. çünkü kaliteli, üstünde sağlam uğraşılmış bir oyun olacağından eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Oddworld: Stranger's Wrath'a hala adam gibi indirim yapmadı eşşeğin evlatları. Çok kızgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Bu Prison Architect neden bu kadar pahalı, %34 indrim ne? Neyine güveniyor bu oyun Indieler 10$ civarı sürterken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Alpha oyun o. Daha bitmedi ve teknik olarak piyasaya düşmedi. Minecraft stratejisini izliyorlar. O nedenle peç falan geldikçe oyun bitmeye yaklaştıkça pahalılaşıyor. Bi de anladığım kadarıyla milletin ucuzken aldığı ilk sürüm fiyatlarından daha düşük bir şekilde sattırtmıyorlar. Oyun çok güzel ama çıkıp indirime girdiği vakit alacağım. Don't Starve da %40 düştü mesela. İmkanı yok o kadar az indirimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 yalnız neyine güveniyo diyosunuzda şu an skyrim, civ5, metro, assassino serisi, deadpool, saints row, csgo, ns2 falan maksimum indirimlerinde ama top seller 1.'si bu indie oyun, helal tim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STY Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 saints row hiç oynamadım. almaya değer mi ? bir gta tadı verir mi ? yoksa 4 ü mü beklesek. 1 ay sonra çıkıyou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 monoscope said: chivalry almaya değer mi BEN BAYA eğleniyorum oynarken ama oyun zor söleyeyim , 1 vuruşta kelleni koparan adamlar var ve çok anlık hatalar yaparsan oyun seni affetmiyor direk dayak 2 kişinin arasında kaldıgında direk dayak yanlış yerde blok yaparsan yahut düşüncesizce baltanı sllarsan direk dayak zor ama güzel oyun ögrenene kadar baya dayak yemeyi göze alıosan al ben gecen hafta aldım yeni yeni alışıoyrum düne kadar direk feederdım , dün farkettim 2v1 fln kapışabilmeye başladım,hayvan gibi zevk alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2013 STY said: saints row hiç oynamadım. almaya değer mi ? bir gta tadı verir mi ? yoksa 4 ü mü beklesek. 1 ay sonra çıkıyou sr3 gta'nın sonuncusu tadında değil. Vice city'nin falan daha uçuk kaçık versiyonu gibi daha çok. Ciddiyet, derin konu, piskolojik bunalım da karakterler falan istiyorsan hiç bulaşma. Eğlenirim, co-op yaparım, piskopatlık yaparım diyorsan çok uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar