mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Evet ana sayfada gorunmeyen %75lik indirimler var arkalarda bir yerde ya, reddite duser kesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 bu defiance nasıl oyundur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 new vegas 6 dolar almicam ulan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Aha ben de CS complete pack aldım. Çok eyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Dota 2yle TF2'nin bu card hedesi yok dimi sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kartın değeri nasıl ölçülüyor ? mesela bana pyro kartı çıkmış tf2 nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Öff içine ettiğimin Steam'i 5 kere cart'ımı resetleyince sinirlendim kapattım. Sistemi adam etsinler indirimden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 civ 5'in ek paketleri falan indirime girsin :( içimde kaldı oynayamadım multi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 nordlydian said: dragon age origins 5 dolar almayan varsa. arada derede rastladığınız guzel ındırımleri yazın... Bastion %50 düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Dota ve Tf2 nin de kart olayi var, 4-5 tane sanirim dusuyor oyun basi. Arsivinizde hangi oyunlarin kart dusurdugunu gormek icin kendi usernameinizin uzerine gelip "Badges" bolumune girdiginizde gosteriyor. Kart fiyatini ben "Sell" tusuna bastiktan sonra cikan grafikte "Weekly" goster diyip en sagda en guncel kactan satilmissa (mouseover yapip bakmaca) o fiyattan yada 0.01 daha ucuzundan koyuyorum, satiliyor 10-15dk de. Kimi oyunlarin kartlari 0.15lere gidiyor kimisi 0.45lere..bakip koydum hepsini, damlaya damlaya birikiyor valla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 oha o zaman geçen hafta kafadan 15 saat tf2 oynadım 1 tane bile card gelmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dotada kart dediğiniz bu bebelerin olduğu şey değil dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hayır, trading cards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 her oyun en fazla 4-5 kart dusurup duruyor zaten..o Badges bolumune bakin, hangi oyundan ne kadar dusmus/dusecegi yada artik dusmeyecegi yazar.. ha birde Kartlar Tf2 oyun icinden gozukmuyor, steam den inventorye girip bakinca gozukuyor haliyle. edit: Hotline miami ye 3 kart gelmis, birde l4d2 kartlarini almamisim bir tek eheh arkada acik dursun, ucuzundan bir dlc parasi cikar iste onlari satsam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Card drops in free to play games are rewards for spending money in game. yazıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 para harcadıkça düşüyo. dotoda 9 dolar harcaman lazım 1 kart için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dota ve tf2 için kart olayı başladıktan sonra 10 dolarlık sanırım mim harcama yapman lazım workshop'dan. he daha önce tf2'ye benim gibi para verip aldıysan kafadan düşüyor kartlar o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Ha o limiti bilmiyordum...evet bende para verip aldiydim cok onceden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 hotline baya sağlammış lan. soundtrack efsane. 2 dolar vrip onu da alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 dota için her 9dolarda 1 kart mi dusucek bu mu yani olay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Hotline miami'yi ben de alıyım diyorum, ama 2,5 saatte biten indie çıkmasın yine de. Yeniden oynanabilirliği scoreboardı falan var mı, bir info plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Red said: hotline baya sağlammış lan. soundtrack efsane. 2 dolar vrip onu da alayım Dedim abi müthiş oyun diye :D Tori said: Hotline miami'yi ben de alıyım diyorum, ama 2,5 saatte biten indie çıkmasın yine de. Yeniden oynanabilirliği scoreboardı falan var mı, bir info plx. Yeniden oynanabilirliği çok yok da tüm oyununa değiyor. Bi sinemaya gitsen zaten 1.5 saatlik filme 10 dolar veriyosun, 2.5 saat biten oyun olsa nolacak 4 lira verince. Bi 30-35 dolarlık oyun aldım ben, Hep ufak tefek oyunlar. Gözüme X-Com'u kestirdim ama daha büyük indirime girer mi diye bekliyorum şimdilik. Ara ara da takipteyiz bakalım. Bu arada oyunların sadece ana menüsünde durmak yeterli mi şimdi kart almak için? Öyleyse bilgisayarı açık bırakayım yatarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Bana $15 lik oyun giftleyene Civ 5 Gold Edition key i göndereceğim. Şu an Steam de $24.99! Bu fırsat kaçmaz. $13.59 da olur, misal ver Defiance i al Civ 5 Gold u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 kartlar ortalama kaç kuruşa gidiyor. hotline'dan pig card düştü. ne boka yarıyor bu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar