di Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Dursun biraz, trade etcek kisi olmazsa yapariz bi cekilis pati'nin gift grubunda =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 di ye torchlight kartı çıktı, oyunu çıktı sanılıyor sanırım? şimdi başlasan oy vermeye son güne kadar 8-9 tane düşürürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 adi troll -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 lol kart olm o, oyun sanmis keko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Abi Witcher'ı bu zamana kadar almadıysanız daha da almayın yani, dilimizde tüy kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 lan new vegas var bende, ama dlc'ler için ultimate edition alasım var. tek tek alsam daha pahalıya geliyor. merak ettiğim şu , ultimate alsam düz oyun inventory'de kalır mı, sadece dlcleri eklemek istiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 35dkye yeni flash sale'ler geliyor hehe bakalim ne varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Oha kekoymusum hakkatten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Su zombi oyununu aldim bu arada. Controller support da varmis. "GOS LAN GOOOS MINA KODUUUM" diye bgira bagira oynarim artik. dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 http://galeri2.uludagsozluk.com/209/amk_281784.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 gunpoint indirime girmezse forumu kapayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 torchlight 2 nedir ya, mis gibi gunpoint dururken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Ya benim steam cok saglam sacmaliyo indirimler/yogunluklar basladigindan beri. Torchlight'a bile vermedim ben o oyu ama onu secmis gorundum niyeyse. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 LathspeLL said: torchlight 2 nedir ya, mis gibi gunpoint dururken. Hadi beni linç edin, TL2 bende olmasına rağmen TL2 'ye oy verdim zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 bende aynısını yaptım lan ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Oylamaya son 1 dakika, çok heyecanlıyım. Saat 4 ya, canım sıkıldı gece gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Xenocide said: LathspeLL said: torchlight 2 nedir ya, mis gibi gunpoint dururken. Hadi beni linç edin, TL2 bende olmasına rağmen TL2 'ye oy verdim zaa Anelor said: bende aynısını yaptım lan ahahah lan niye böyle bir maldonadoluk yapıyorsunuz 50 kere indi TL2 ya. tey allam ya.... taş gibi gunpoint gitti ya :( bi de ufak farkla gittiyse güzel küfürler hakediyorsunuz lan. kaçla gitti lath? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 ahah baya fark vardı ya ben insanlar alsın community büyüsün diye verdim oyumu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 asdfa %25'e 75 falandı fark ya. Bi de ben patideki istekleri görmedim, arkadaş belki alır beraber oynarık diye verdiydim oyumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bakmadım farka, tekrar girer ama ya bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 arff....The Swapper'i cok istiyordum da..%25 indirim cok az ya eheh..neyse biraz kart satayim bari, gene girer indirime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 oyunlarla ilgilenmiyorsam en çok indirim yapana veriyorum o yüzden tl2 vermiştim bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 neyse Shogun 2 Collection patlattim gider ayak..19gb ohhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 hangisine basalım şimdi vote'u söyleyin bak random basarım yine sdfg AYAYY bitanesi War Z'ymiş, s.kseler basmam. Dead islanda basıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Evet orada katakulli var, WarZ isim degistirdi Infestation gakguk oldu...kosarak kacin oy vermeyin ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar