Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 O level kasma ve AH olaylari sadece isteyene ama. Bana ne kac level oldugumdan? Yani, su anda bilmiyorum bile. Sanki herkes zorla yapmaya baslaycakmis, paralar verecekmis gibi anlatiyorsun sen. Baktim simdi, level 7 diyor. Nasil oldu bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 işte onu diyorum. orda mantıklıydı. da şu sitim'in sistemini acayip mantıksız buldum. card düşme olayı level başına olmalıydı kesinlikle. level atlattığın bir oyuna bu sefer tüm cardları bulman gerekiyor.ucunda trade'i öldürüp kendin satın almaya geliyor işte olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yani zorunlu item üzerinden sömürüye mantıklı, tamamen opsiyonel collecting'e mantıksız diyorsun..... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 redle tartismak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 sömürü değildi demiyorum. daha mantıklıydı. millet farmlayıp farmlayıp item bulamayınca mecbur ah'a yöneliyordu. gerçek para ya da değil ah'sız ilerlemesi imkansızdı diablo'da. yani ben achi manyağı değilim. şuan level kasma niyetimde yok. beleş oyunumu aldım bıraktım. ama para verip satın aldığım oyunlardan card limiti olmasına sevmedim. hani rare drop olur falan anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 para verdiğin oyunlardan tek oturuşta tüm kartlar düşse trading card olayının mantığı ne o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 oyunun sahibi olmadan sadece oynama hakkı için para veren adamların sıfır maliyetli sadece görsel kartlara para yatırmasından daha normal ne olabilir ki pc mustard race strikes again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 abi sen madem kasmıyorsun seviye, madem sen toplamıyorsun bırak abi sanane ahfuıdsofö. deli misin divane misin ya, toplayanlar bile memnun, sen toplamıyorsun ama memnun değilsin, üstüne diablo örneği vermişsin ki hiç girmiycem oraya cicantik feyl. tamam abi konuşcam ben gaben'la yapmaz bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 topluyordum. ama işin sonu para vermeye gideceği için beleş oyunumu aldım bıraktım. alan memnun veren memnun diyorsunuz da ben ona laf etmiyorum. sonuçta ben para vermedikten sonra kimin naptığınından banane ? sistemi eleştiriyorum ve steam'e yakıştıramadığımı söylüyorum. seru rare drop mantığın hepsinin düşmesi mi ? tf2 gibi sistem yaparsın işte olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yarım saattir FTL açık hiç kart falan düşmedi ya. sizde nasıl düşüyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Aluriel said: redle tartismak sen çok süpersin kardeş. senin gibi değiliz malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Red said: topluyordum. ama işin sonu para vermeye gideceği için beleş oyunumu aldım bıraktım. alan memnun veren memnun diyorsunuz da ben ona laf etmiyorum. sonuçta ben para vermedikten sonra kimin naptığınından banane ? sistemi eleştiriyorum ve steam'e yakıştıramadığımı söylüyorum. seru rare drop mantığın hepsinin düşmesi mi ? tf2 gibi sistem yaparsın işte olur biter. toplamak istemediğin bir oyunun kartıyla trade et yada duplicatelar varsa onlarla trade et? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 şu borderlands serisine bi el atamadım da ben. borderlands: game of the year için 7.49$ diyor steam ki hani acelem yok hiç. ilerde biraz daha düşmesi mümkün mü fiyatın? borderlands 2 ve season pass hedesini 15$ civarında gördüğümden ona hiç el atmayacağım şimdi, ileride tekrar düşer heralde o civar ya da daha altına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 you need a budget var steam'de %75 indirime girmiş güzel bişeye benziyo baya ödüllü falan alınır mı sizce? kişisel muhasebe programı gibi bişi oyun değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 mark of the ninja'ya oy verin indirime girsin zaten buyuk ihtimalle o kazanir bugunki oylamayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Her oyun icin 3 fixed rate drop yerine 3 fixed + her X achievement icin bilmen ne kadar drop chance ile baska kartlar da ciksaydi o zaman olurdu. Su halini ben de cok zorlama buldum, opsiyonel bi feature olabilir ama sonucta kendi ekosisteminde para eden birsey ve level in ne kadar yuksekse o kadar fazla booster pack cikma olasiligin oluyor. yuksek level daha yuksek level i getiriyor, onun altindakiler agacin altindaki curukleri topluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 yüksek lvl'da noluyomuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Deadlight kazanabilir mi bu oylamayı plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pZaY1jV96jI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Borderlands2 benim de aklıma yattı, çok egzantrik duruyor. De birşey sorcam, multiplayerde öyle o kadar weaponun içinden istediğimiz scope'u shell'i hedeyi ekleyip kendimiz customize bir weapon falan yapabiliyor muyuz? Online multiplayeri nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 co-op zaten multiplayer yapabiliyosun öyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 darksiders 1-2 yi alsam mi diorum, ama skyrim indirime girebilir onu da bekliyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Bende 1 var, 2 çok kötü dedilr almadım :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 skyrim indirime girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Seru said: skyrim indirime girecek. Yapma bunu yapma.. :( :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar