sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 sabonis said: endless space için civ hiç oynamamış bir bünyeye nasıl anlatabilirsiniz oyunu. alınır mı? civ kadar derin ve çok detaylı mı, daha mı savaşa yönelik? 19 dakkam kaldı alıp almama arasında kararsızım indirim geçti iyi oldu, 150 tane falan var oynamadığım, bu da onların içine dahil olacaktı asdhufhuas. peki ileriye yönelik sorum devam ediyor ama, nasıl bir oyun, nasıl anlatırsınız "civ gibi" harici Milamber said: küfretmek istemiyorum ama 60 dolara aldığım "program" indirime girdi anasını satayım şaka gibi :D tomb raider'ı kaçırmayın derim program ney merak ettim? Xenus said: http://store.steampowered.com/sub/26663/ son tomb raider dışındaki seri oyunları %91 indirimde bunu da görmeyen kalmasın. muhteşem lan. çocukluğum :( Redeagle said: Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi mi alsam yoksa Tomb Raider mı alsam diye düşünen insan iyi biri değildir di mi ya =D fakirdir. 20 liraya ne hediyesi alıcan kız arkadaşına dasfhudash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Witcher II'yi hala almayan varsa çok yazık ya gerçekten. 5 dolar olarak görüyorum ben şu an, gözlerime inanamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 sabonis said: Redeagle said: Kız arkadaşıma doğum günü hediyesi mi alsam yoksa Tomb Raider mı alsam diye düşünen insan iyi biri değildir di mi ya =D fakirdir. 20 liraya ne hediyesi alıcan kız arkadaşına dasfhudash fakirdir tabi ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 df said: 10 tane oyunuma daha card desteği gelmiş ya. yüklü olanları düşüreyim bari. 2-3 beleş oyun alırım =) abi yüklü olanları nası düşrüüyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 oynarken 30dk-1saat gibi aralıkla düşüyor. internette takılırken arkada açık bırak yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ama hangi oyunlar satışta cards yazanları mı tekrar yüküyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 hitman absolution nasil , iyi midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Killer said: ama hangi oyunlar satışta cards yazanları mı tekrar yüküyoruz http://steamcommunity.com/my/badges/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Tomb Raidera da kart gelmis..peeh yer kalmadi HDD 'de ya sancilar basladi..yil olmus 2013, disket oyun donemine goturdun bizi, Atarici Gaben ne diyim.. Endless Space, arayuzu baya temiz bir space colony oyunu, ben sahsen begeniyorum, ama begenmeyen de var..tech/research tree si gayet genis, gemilerini upgrade edip modifiye edebiliyor, her savastan once ufak capli taktik soyleyebiliyorsun..onun disinda gezegen gezegen yayilmaca. Almayi dusunen varsa yeni expansion ile alsin mutlaka, fiyatta farketmiyor fazla. Ai ve Tech tree balance edilmis baya, birde yeni irk eklenmis. Mutlaka girer tekrar indirime zaten daha cok gun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 endless space'de en sevdiğim yer kendi space ship'ini dizayn edebilmen oldu. Full ofansif, bul defansif istediğin gibi gemiler yaratıyorsun. üstüne koyduğun techlere göre fiyatı artıyor vs. oyun turn based strateji ve sci-fi öğelerini sevenler için bence gayet güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 of ya. tomb raider da girmiş indirime. daha şimdiden bıraktık cüzdanı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Killer said: ama hangi oyunlar satışta cards yazanları mı tekrar yüküyoruz steam profile'den rozetlerine gir orada sende olup kart veren oyunları görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Beyler shogun indirime girdi mi ? Eve net gitti amk tam zamanında 2 gündür takip edemedim çok shogun ı istiyorum ama bilmiyorum girdi mi girmedi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 özel indirim girmedi ama summer sale olduğu için zaten her oyunda indirim var bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Shogun2 bir tek community choice arasinda belirdi bir ara, ama secilmedigi icin cikmadi...muhtemelen bugun yarin Flash.Daily sale de belirir %75 ile, bende bekliyorum onu hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tombraider 6,24$ hitman absolution 3,74$ bende ruslarda ne oluyo acaba 1 dolara alıyorlardır bunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tom raider 12'ye aldım ben sende nasıl 6? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ukrayna steam'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Seru said: ukrayna tombraider 6,24$ hitman absolution 3,74$ bende ruslarda ne oluyo acaba 1 dolara alıyorlardır bunları. yaklaşık aynı diye biliyroum rusya ile sizinki. az biraz daha ucuz oluyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 tomb raider 4.5 dolar hitman 3.5 dolar baktım şimdi rus'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 ayıp ya... bu nedir arkadaş? bizi eu ile aynı kefeye koyuyorlar ayıptır gunahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Trine 2 indirimde bu arada almak istiyorum arkadaşla multi atalım istiyoruz rewiev ler nedir ? Daha da düşer mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 trine'de kampanya olmadı son güne kadar bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 nordlydian said: ayıp ya... bu nedir arkadaş? bizi eu ile aynı kefeye koyuyorlar ayıptır gunahtır. eu ile aynı kefeye koysalar 12 dolar değil 12 avroya alacaktın oyunun. türkiye'nin fiyatlandırması amerika ile aynı gördüğüm kadarıyla. eu1 ve eu2'nin fiyatlarına batım hep avro, türkiye avrupa birliği fiyatlarından almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Seru said: tombraider 6,24$ hitman absolution 3,74$ bende ruslarda ne oluyo acaba 1 dolara alıyorlardır bunları. hitman 6 la:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar