Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Mortis said: kaptım ben de arkham asylum'ı son saniye golü bende aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 saldırın tomb raider %75 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 stardrive nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 witcher 2 - 4.99 $ pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 küfretmek istemiyorum ama 60 dolara aldığım "program" indirime girdi anasını satayım şaka gibi :D tomb raider'ı kaçırmayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Milamber said: küfretmek istemiyorum ama 60 dolara aldığım "program" indirime girdi anasını satayım şaka gibi :D tomb raider'ı kaçırmayın derim abi nasıl o kullanımı kolay mı? alayım diyorum bende ama bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Peh TRyi dün gecenin köründe Amazondan 14.70e aldım adresi değiştirerek, şimdi 12.5 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 borderlands 2 zaten indirime girmemiş miydi oylama hedesi ile? aynı şekilde antichamber'ı da community's choice hedesi ile tekrar sokmuşlar olaya. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Blood Bowl: Chaos Edition kaça şu anda bende legendary oldugundan 7 dolar. eger 7 dolarsa takla atarak alın cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 flash sale'leri kaçırıyor insanlar günde 4 kere kontrol etmiyorsa periyodik, daily'leri de tereddütte kalıp almayanlar için iyi oluyor flash/oylama gelmesi sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 10 gün için hep farklı oyun zaten zor. 1-2 tur dönüyolar birini kaçıran birini alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Tomb Raider, Witcher 2, LA Noire, nefis fiyatlar yumulun eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 hitmane oy vermiştim 7 dolar alsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Scribblenauts Unlimited'a yetişemedim ya, çok merak ediyordum o oyunu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 hitman çok iyiydi. ilk defa bi stealth oyunu bitirecek kadar sabredebildim. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 hitman'in fiyatini bariz yukseltmisler indirime sokmadan once. ben 75% indirimle daha ucuza almistim. almamisim, yalan soylemisim fsdjlkfjs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 abi ben olabildiğince daha da düşmücek oyunlar almaya çalışıyorum. witcherları 5 dolara aldım mesala şimdi 1 -2 düşse düşse 3 dolara falan düşer. hani ztaen şu an oyanyamıyorum dfgdk 12 15 dolar vermem şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 just cause2 neymiş lan aksiyona bak oyundaki 3 dolar asfld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 7 saat sonrasına alarm kurcam kalkcam oy kullancam pskopat gibi lfsdgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 nordlydian said: Milamber said: küfretmek istemiyorum ama 60 dolara aldığım "program" indirime girdi anasını satayım şaka gibi :D tomb raider'ı kaçırmayın derim abi nasıl o kullanımı kolay mı? alayım diyorum bende ama bilemedim şimdi. valla oyun yapımına meraklıysan al dene, kullanımı kolay, iyi bir şey yapmak için tabi detaylar, kod kısmı vs var. ben 2 farklı alanla ilgileniyorum bir bu rpgmaker diğeri de unity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 age of empires %50, düş lan daha asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 75 dusse alırım aok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 said: The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut - 2.50$ The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition - 4.99$ bunları halen almayan varsa çok büyük ayıp ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Aynen, şu an halen çok pahalı sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 lan noire, witcherları vs alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar