quixef Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 DOCSIS 3.0 destekleyen Netmaster modemi Hepsiburada'da 116 TL ye bulunca kaçırmadım. Bu fiyata son iki ürün, sonra 246 TL ye çıkacak yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dark_Soul said: http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/3lu-Avantaj-Kampanyasi.aspx bunu kaçırma derim http://forum.paticik.com/read.php?5,7071204 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Süperonline fiberden illah dedim,en az 1 sene uzak durcam..Ankarada ilk fiber hat çektikleri bölgelerden birindeyim.Son 1 senedir rezil ötesi baglantım var.1,5 senedir taahhüt yapmıyorum bilerek belki ondan böyle rezil hizmet veriyorlardır bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Dark_Soul said: Süperonline fiberden illah dedim,en az 1 sene uzak durcam..Ankarada ilk fiber hat çektikleri bölgelerden birindeyim.Son 1 senedir rezil ötesi baglantım var.1,5 senedir taahhüt yapmıyorum bilerek belki ondan böyle rezil hizmet veriyorlardır bilemiycem. ne gibi bir sıkıntı oldu abi tam alacaktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Şöyle,2007 den beri 10mbit kotasız fiber abonesiyim,49 tl ödüyorum.2012 ye kadar netin kesildiğini veya yavaşladıgını hatırlamıyorum.Stabil 1-1.2mb/s dl ve pingler de baya iyiydi yurtdısına.Geçen sene kontratım bitti yenilemedim.Yenilesem ,aynı tarife için 99 lira talep edeceklerdi.Kontratım bittikten birkaç ay sonra beri net cok dengesizleşti.Bir gün bağlantı normal, ertesi gün dl ve pingler rezalet oluyor.Son 3-4 aydır max 5-6 mbit hız alabiliyorum downloaddan.Yalnız pingler gayet iyi. En son geçen hafta 100mbit turbo buton hizmetini aldım bakiyim ne olcak diye.Telefona mesaj geldi hizmetiniz aktif olmuştur diye.1 saat kadar 4.5-5mbit ile dl ediyorken birden 500-600kb/s ye düştü hız.Aradım müşteri hizmetlerini , durumu anlattım,adam kontrol ediyorum derken , biraz bekletcem diyip arka sesi kesti.5 dakka sonra , talebiniz sisteme yansımış ama aktif olmamış dedi.Lan nasıl aktif olmamış hayvan gibi dl yapıyordum birden hız düştü diyince,sistemde arıza olmuştur vs diyip geçiştirdi.Şuan iptal ediyorum ,ertesi gün tekrar deneyin diyince sigortalar attı,kapadım telefonu suratına.O gün boyunca 4-5mbit upload hızı 3-4mbit de download hızım oldu. Kontratını yenilemeyen,kotasız 10mbit tarifed ile net kullanan, eski müşterilere ipnelik yaptıklarından adım gibi eminim.Bunlar eski tarifeden az para verip, neti sömürmesin diye kesinlikle dl hızlarını limitliyorlar. Apartmanda da aynı sorunu yaşayan bir kaç kişi de çıkmış zaten süperonline'dan, geçen öğrendim onu da.İlk geldikleri sene, 36 daireden 16 sı falan süperonline fiber kullanıyordu.Şuan benle birlikte 6 kişi kalmış. TTnet'ten sizi kurtarmaya geldik diye aylarca reklam döndürdüler zamanında,şimdi de en eski müşterilerini düdüklemenin yollarını arayan şerefsizlerden hizmet alacagıma inadına TTnet fiber kullanıcam bir süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Bu geceyarısı itibariyle aktif olacak bakalım yeni tarifem. 10 mbit full sınırsız 99 TL den, 200 GB AKN 50 mbit DL 4 mbit UL ye 89 TL ye geçtim. Hızım 5 kat, UL 4 kat artıyor ve fiyat 10 TL düşüyor. Korsan CD satıcısı falan değilim ki ya 200 GB yeter herhalde insan olana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 hard disk yetiremezsin terabaytlı harici al bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 5.8 megabyte filan Steam deki pik download şu an (Avusturya serveri) Trine 1 (680 mb) 2 dakikada kurdu. Ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Kampanya iyi gayet. Yoğun zamanlarda da hız düşmesi yaşamıyorum hiç. Kampanyayı çıkarmasalardı değiştirecektim Uyduneti, tam zamanında yetişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 şimdi telefon ettiler uydunetten, 3mbit uydunet, teledünya ıvırzıvır hediye kampanyasından faydalanıyodum 61 TL idi aylık. kadın 10 tl fark verirseniz 100 gb adil kullanım kotası ve 10mbit hız sunabiliyoruz size dedi direk kaptım şahaneymiş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 100gb ne abi? Min 300-400gb vermeleri lazim artik Parasi neyse vericez la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 100 gbı geçince 3mb a düşüyomuş ki benim standart bağlantım zaten :D o yüzden ilaç gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Ha dogru oyle bisi yaptilardi. O da 3 degil de 5 e insa fena olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 ben de 20 mbit 50 gb aldım aynı paraya. 3mbit 720p streamlere bile rahat yetiyor. 50 gb downloadımı yaparım hızlı hızlı keyfime bakarım sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 kadıköy göztepe bölgesinde olupta memnun olan/olmayan var mı?? bundan 7 yıl önce o zamanki adıyla ultranet kullanıyordum ama loss olayından dolayı ttnete geçmiştim. şimdi tekrar dönmeyi düşünüyorum fakat test etmem bağlantıyı. o zamanlar birde sürekli sinyal sıkıntısı yaşıyordum hala aynı mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 bizim ofis suadiye caddede. 60mbit 80gb kotalı bağlattım buraya 3 kere modem değiştirdiler 5-6 kere servise geldiler ve arada halen problem oluyor. göztepe ne kadar farklıdır bişi diyemiyorum. ama pendikte de tam tersine çok çok iyi ilginç biçimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Aiko said: kadıköy göztepe bölgesinde olupta memnun olan/olmayan var mı?? bundan 7 yıl önce o zamanki adıyla ultranet kullanıyordum ama loss olayından dolayı ttnete geçmiştim. şimdi tekrar dönmeyi düşünüyorum fakat test etmem bağlantıyı. o zamanlar birde sürekli sinyal sıkıntısı yaşıyordum hala aynı mı acaba Bende yaklaşık daha 10 ay civarı tahatüttü olan kablo ve teledünya aboneliği var boşta şuanda ayda 19 19 ödüorum tahaüttü yakarsam 600 tl bide paso kablonet olan biryere taşınırım diye kaldı öle. İstersen nakil ettireyim senin adrese modemide yollayayım dene beyenirsen benim abonelik üzerinden devam edersin devir ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Aslında dava edip şansımı denemekte istiorum hizmetini veremediğiniz şeyin bedeli neden talep ediyorsunuz diye ama işte adamalarla konuştum, siz en iyisi birine devredin en iyi yöntem o öteki türlü sözleşmeyi imzaladınız diyoalr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 devir için aynı bölgede olma zorunluluğu yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 yoo, ki bende istanbudlayım zaten maltepede kullandım inanılmaz iyidi, şimdi beylerbeyindeyim burda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 içerenköyde kullanıp memnun olmayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Aiko said: kadıköy göztepe bölgesinde olupta memnun olan/olmayan var mı?? bundan 7 yıl önce o zamanki adıyla ultranet kullanıyordum ama loss olayından dolayı ttnete geçmiştim. şimdi tekrar dönmeyi düşünüyorum fakat test etmem bağlantıyı. o zamanlar birde sürekli sinyal sıkıntısı yaşıyordum hala aynı mı acaba ben göztepedeyim memnunum uydunet'ten. zaman zaman gecenin bi yarısı gittiği falan oluyor internetin de, genel performans olarak gayet iyi bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Aiko said: devir için aynı bölgede olma zorunluluğu yok mu? mecidiyeköyden kadıköye devrettirdim ben. öyle bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 topiği görünce sitesine baktım benim tarifeyi kaldırmışlar. (3mb sınırsız). ne olacak şimdi değişecek mi benim tarife? kendime uygun bir şey de bulamadım tarifeler arasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2013 tarife kalksa da sen istersen ona devam edebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar