Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 tam limitsize 10 mbps'e kadar diyor ama net 10 mbps değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 arkadaş 10mbit hızı 4-6 gb kota ile 29-39 tl ye satıyorlar. Bu nasıl soygundur. 6gb kota nasıl oluyor çok merak ediyorum. Hiç bir şey yapmasan sadece telefon windows program oyun güncellemelerin 6 gb yapar bir ayda. Metronet nasıldır ? 25mbit gerçek sınırsız (nasıl bir tabir ise, hayatımıza soktular) 49tl. Ayrıca download-upload hızı eşit. 25mbit/25mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 4-5 tane 720p film izlersin. Sinema biletinden ucuz. Mantık bu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Uydunet - 20 mbps - 200GB - 79TL bu çoook iyiymiş ya. ben bile 720p takıldığım sürece 200GB'a ulaşmam. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Kesin ulasmazsin. Soyle diyeyim: Hic dl yapmadigimi ve surekli Netflix, Vdio, Crunchroll ve Hulu'da 720p izledigimi biliyorsunuz. Aylik harcadigim internet en fazla 130GB oldu daha. Genelde 90-100GB. 720p goturmuyor yani. Gerci dizimag gibi yerlerdeki yayinlar direk hdtvrip'i upload ettiklerinden daha dusuk kaliteye ragmen daha cok goturuyor bu legal yerlerden ama yine de 200GB gitmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Şu akk için prime time uygulaması gelse keşke UK da mı ne öle işliyor. Misal 12:00 24:00 arası yoğun saatlerde akk yi geçmiş isen düşük hız alıyorsun. 24:00 sonrası akk kalkıyor. O saatlerde zaten yoğunluk yok isteyen abansın dl ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Uydunet tarife değişimi telefonla hallolabiliyor mu yoksa gidip bayiden mi yapmak zorundayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 abi direk internetden bile yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Telefonla oluyordur sanirim. Teledunya'da yaptim yani, Uydunet olarak hala ilk aldigim tarifeyi kullaniyorum ama Teledunya oluyorsa o da oluyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 arcane said: Uydunet tarife değişimi telefonla hallolabiliyor mu yoksa gidip bayiden mi yapmak zorundayım? Telefondan panpa. Ayda bir deistirme hakkin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Ben gecemedim ya, ona sinir oldum. 5 ay varmis taahhutumun bitmesine. Gerci rahatim, acelem yok ama bir heveslenmistim 20 mbps olacak diye (niye gerek onu da bilmiyorum ya). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 arcane said: Uydunet tarife değişimi telefonla hallolabiliyor mu yoksa gidip bayiden mi yapmak zorundayım?5 dakikada telefonla halloluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 20mbite gecince dazzla la first blood alacagini sanma ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 LCD'ye baglayip makineyi 1080p anime izleyecegim gecince. 720p ile farki ne kadarmis gormus olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 docsis 2.0ymiş modem la patladık. modem tavsiyesi plix. routerlı mouterlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 3.0'lar pahali oluyor: http://www.e-vizyon.net/SB6120E-DOCSIS-30-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-353.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Docsis 2.0 20mbite cikiyo normalde de pustlar inatla docsis 3 gazlamaya calisiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 GERGE said: 3.0'lar pahali oluyor: http://www.e-vizyon.net/SB6120E-DOCSIS-30-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-353.html Sakin motorola sb6120 almayin. Desteklemiyor uydunet artik. Netmaster falan alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 uydunet 24 ay anlaşırsan modem veriyo ya o hangisi? resim koymuşlar resimdeki bendeki modem zaten of.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 ben 10 ay önce aldım dediğinden arcane 24 ay taahhüt fln. netmaster cbw 700 verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Esh said: GERGE said: 3.0'lar pahali oluyor: http://www.e-vizyon.net/SB6120E-DOCSIS-30-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-353.html Sakin motorola sb6120 almayin. Desteklemiyor uydunet artik. Netmaster falan alin. nasıl ya? neden desteklemiyor abi? ben motorola veya zoom getirtecektim. şimdi patlar mı gelince? illa dandik netmaster a mı kalıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Vizyon motorola getiriyo ama uydunet de kendi modem satmak istiyor. Ben ilk ciktiginda aldim bu 6120 yi. Boyle bir iki ayda dagildi alet, nedeni modem guncellemelerinin sadece netmasterlara yapiliyor olmasi, motorolalar calismiyo bu yuzden, firmaya yollayip guncelleymek gerekiyo, onlar da para aliyolar. Donanimhaberde konusu var bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 netmaster cbw 700 kullanıyorum 5 6 senedir. hiç sıkıntı yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Hat ustunden surekli guncelleme geliyo modemlere, ama motorolaya uygun olarak gelmiyor. Sorun bu. Teknik bolumde sanirim ozel bi porta alip oyle tanimlatabiliyomussun ama kim ugrasacak amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2013 Alin netmaster , uykunuz kacmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar