Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet yeni tarifeler (vs. TTNET)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

arkadaş 10mbit hızı 4-6 gb kota ile 29-39 tl ye satıyorlar. Bu nasıl soygundur. 6gb kota nasıl oluyor çok merak ediyorum. Hiç bir şey yapmasan sadece telefon windows program oyun güncellemelerin 6 gb yapar bir ayda.

Metronet nasıldır ? 25mbit gerçek sınırsız (nasıl bir tabir ise, hayatımıza soktular) 49tl. Ayrıca download-upload hızı eşit. 25mbit/25mbit
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Kesin ulasmazsin.

Soyle diyeyim: Hic dl yapmadigimi ve surekli Netflix, Vdio, Crunchroll ve Hulu'da 720p izledigimi biliyorsunuz. Aylik harcadigim internet en fazla 130GB oldu daha. Genelde 90-100GB. 720p goturmuyor yani. Gerci dizimag gibi yerlerdeki yayinlar direk hdtvrip'i upload ettiklerinden daha dusuk kaliteye ragmen daha cok goturuyor bu legal yerlerden ama yine de 200GB gitmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

GERGE said:

3.0'lar pahali oluyor: http://www.e-vizyon.net/SB6120E-DOCSIS-30-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-353.html

Sakin motorola sb6120 almayin.

Desteklemiyor uydunet artik.

Netmaster falan alin.

nasıl ya? neden desteklemiyor abi? ben motorola veya zoom getirtecektim. şimdi patlar mı gelince? illa dandik netmaster a mı kalıcaz?
Sosyal ağlarda paylaş

Vizyon motorola getiriyo ama uydunet de kendi modem satmak istiyor. Ben ilk ciktiginda aldim bu 6120 yi. Boyle bir iki ayda dagildi alet, nedeni modem guncellemelerinin sadece netmasterlara yapiliyor olmasi, motorolalar calismiyo bu yuzden, firmaya yollayip guncelleymek gerekiyo, onlar da para aliyolar.

Donanimhaberde konusu var bakin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...