inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Benim TTNET bu seneye kadar çok iyiydi.IPTV (şimdiki adı ile tivibu) beta döneminden beri beş seneyi aşkın süredir kullanıyorum.Hattım 25 mbps çok rahat kaldırıyordu ve 16mbit geliyordu totalde.Fakat ne yaptılar ettiler son sene batırdılar.Almam gereken hızı kestiler HD kanalları stream edemedi iptv sonra suçu benim hatta attılar ardından internet hızını da kestiler sözde iptv'ye verecekmiş vs.Neyse adamlar ne yaptı etti 9 mbit'e düşürdüler.E dördü zaten iptv üçü de bana kalıyor.Adamların kendi internet teknik servisi ile tivibununkiler arasında dağlar kadar fark var ve hiç iletişim yok aralarında.TTNET'in kendi servisi sözde her şeyi biliyor ediyor ama adsl kablosu takıp çıkarmaktan başka yapabildikleri hiç birşey yok.Ha bir de her soruna "ADSL'i kapatın açın !1!bir" demeyi biliyorlar. Velası kelam uydunet çok kafama yatmaya başlamıştı şu sıralar zaten bir de apartmana fiber geldi fakat halen kutuya bağlanmadı.Sanırım uydunet'e geçeceğim gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 3mb sinirsiz kullaniyordum. Ayni paraya 10mbit olunca atladim. Tabi akn var ama akn den sonra zaten 3 e dusuyor ama xaten 3mb kullaniyordum ayni sey. Evlendikten beri zaten adam gibi dl yok. Hanim yokken lol oynuyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 3mbit sınırsızdan 10mbit 100gb a gectim 10 tl icin gayet iyi bi upgrade oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 son 5.5 saat sınırsızımı full download yaparak kutlayayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 10 Mbps - 200GB niye yok ya öfff oha 20 ye 200 varmış 79'a fena değil aslında bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 uydunetle kapattırmadan önce öyle bir kavga ettim ki bir daha bizim evin önünden geçemez. 1 hafta boyunca internetim yoktu adamlar gelmediler ve geldiklerini idda ettiler ki o hafta full evdeydim dalga geçer gibi. Peder bey sinirlendi bütün eve özel uydu aldı yayını kesti uydunetin bende ttnet'e geçtim mutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 maxigenous said: 10mbit aknsi 100gb internet daha ucuzken 10mbit 80gb kotalı sözleşmesi yapıp daha fazla paraya dote giremesi priceless... ben tarife seçerken 10mbit bi bu vardı valla. şimdi ekosınırsıza geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 1mbit sinrisizin gitmesi cok kotu olmus ondan almayi dusunuyorduk... inatla insanlardan fazla para alcaklar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 29TL'ydu o, 39TL'ye 10 mbps - 50 GB veriyorlar, 3 mbps'ye dusuyor. Onu al? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 "Uydunet Kablo Tv altyapısını kullanılarak verilen gerçek genişbant internet hizmetidir. Telefon hattına gerek yoktur. Sadece Kablo TV hattının olması yeterlidir. Fiber optik alt yapıya sahip olduğundan dolayı diğer alternatif internet hizmetlerine göre daha hızlı ve kesintisiz bir internet hizmetidir." Bunların kendi bağımsız altyapısı var anladığım kadarıyla. TTnetden maximum 10mbps alıyorum, buraya henüz fiber gelmedi yıl içinde de gelicek gibi değil. Ben şimdi buraya geçsem 50mbps kullanabilcekmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 uydunet in altyapısı ttnet ten farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 benim şansıma bu da bizim apartmana gelmemiştir allah bilir. sitesindeki şebeke varmı yokmu sorgulama şeyinden apartmanı bulamadım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 GERGE said: 29TL'ydu o, 39TL'ye 10 mbps - 50 GB veriyorlar, 3 mbps'ye dusuyor. Onu al? 39 degil ki 49 o, taahhutle 39'dur, veremeyiz taahhut 1 yil ayni evde oturacagimiz mechul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Peki bu kota dolduktan sonra ttnet gibi hız mı düşüyor yoksa ekstra para mı kullandıkça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 3 mbps oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 10mbit 80gb kotalı taahütsüz + teledünya toplamda 80tl veriyorum ve acayip memnunum. hız konusunda neredeyse hiç sıkıntı çekmedim. teledünya desen; nat. geo hd kanalı yeter., Edit: ayrıca kotayı aştıktan sonra benim kullandığım pakette hız düşmüyor sadece 3tl/gb şeklinde bir etkisi oluyo faturaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 10mbit + sınırsız / kotasız + tivibu full : 80 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 xetraynex said: GERGE said: 29TL'ydu o, 39TL'ye 10 mbps - 50 GB veriyorlar, 3 mbps'ye dusuyor. Onu al? 39 degil ki 49 o, taahhutle 39'dur, veremeyiz taahhut 1 yil ayni evde oturacagimiz mechul. aynı evde oturmana gerek yok eğer kablonetli bir eve taşınırsan kullandığın pakete oradan devam edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bir ay ince tasindim, paketim de yanimda geldi. Tasinirken evde kablo var mi diye kontrol ettim ama hep. Tahhut cok iyi bir de abi: 12 ay servis, 12 ay taahhut. TTNET utanmasa 12 ay ucuz servis, 36 ay taahhut alacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 DeadSkinMask said: xetraynex said: GERGE said: 29TL'ydu o, 39TL'ye 10 mbps - 50 GB veriyorlar, 3 mbps'ye dusuyor. Onu al? 39 degil ki 49 o, taahhutle 39'dur, veremeyiz taahhut 1 yil ayni evde oturacagimiz mechul. aynı evde oturmana gerek yok eğer kablonetli bir eve taşınırsan kullandığın pakete oradan devam edebiliyorsun. Yeni uyelik bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Red said: maxigenous said: 10mbit aknsi 100gb internet daha ucuzken 10mbit 80gb kotalı sözleşmesi yapıp daha fazla paraya dote giremesi priceless... ben tarife seçerken 10mbit bi bu vardı valla. şimdi ekosınırsıza geçtim. 24 ay taahhütlü kampanya olunca ilk 3 ay tarife değiştirmek bile yasak. Sonrasında daha ucuz bir pakete geçmek yasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Ya beyler yok mu şöyle güzel AKK sı olan uygun bişey. SOL 20mbit fiber kullanıyorum 100GB AKK var. 70 tl veriyorum. Geçen gün düşündüm ulan ayda 70tl para veriyorum sadece internet için ve 480p video bile izleyemiyorum üstüne kota yiyorum. Parayı sokakta mı buluyorum ben arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Uydunet - 20 mbps - 200GB - 79TL Ayrica Uydunet'in AKK bitince 3 mbps oluyor ve Netflix'de filan 720p kaldiriyor bu hiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 al panpa http://www.turksatkablo.com.tr/int-tarifeler.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 sitede gördüm ama detaylı bilgi yok, 24 ay tahütmüdür nedir ? Ayrıca uydunet kullanmadım hiç, paket loss ping falan sorunu yaşarmıyım. Ayrıca modemi veriyorlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar