Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet yeni tarifeler (vs. TTNET)


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Benim TTNET bu seneye kadar çok iyiydi.IPTV (şimdiki adı ile tivibu) beta döneminden beri beş seneyi aşkın süredir kullanıyorum.Hattım 25 mbps çok rahat kaldırıyordu ve 16mbit geliyordu totalde.Fakat ne yaptılar ettiler son sene batırdılar.Almam gereken hızı kestiler HD kanalları stream edemedi iptv sonra suçu benim hatta attılar ardından internet hızını da kestiler sözde iptv'ye verecekmiş vs.Neyse adamlar ne yaptı etti 9 mbit'e düşürdüler.E dördü zaten iptv üçü de bana kalıyor.Adamların kendi internet teknik servisi ile tivibununkiler arasında dağlar kadar fark var ve hiç iletişim yok aralarında.TTNET'in kendi servisi sözde her şeyi biliyor ediyor ama adsl kablosu takıp çıkarmaktan başka yapabildikleri hiç birşey yok.Ha bir de her soruna "ADSL'i kapatın açın !1!bir" demeyi biliyorlar.

Velası kelam uydunet çok kafama yatmaya başlamıştı şu sıralar zaten bir de apartmana fiber geldi fakat halen kutuya bağlanmadı.Sanırım uydunet'e geçeceğim gibi duruyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

uydunetle kapattırmadan önce öyle bir kavga ettim ki bir daha bizim evin önünden geçemez. 1 hafta boyunca internetim yoktu adamlar gelmediler ve geldiklerini idda ettiler ki o hafta full evdeydim dalga geçer gibi. Peder bey sinirlendi bütün eve özel uydu aldı yayını kesti uydunetin bende ttnet'e geçtim mutluyum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"Uydunet Kablo Tv altyapısını kullanılarak verilen gerçek genişbant internet hizmetidir. Telefon hattına gerek yoktur. Sadece Kablo TV hattının olması yeterlidir. Fiber optik alt yapıya sahip olduğundan dolayı diğer alternatif internet hizmetlerine göre daha hızlı ve kesintisiz bir internet hizmetidir."

Bunların kendi bağımsız altyapısı var anladığım kadarıyla.
TTnetden maximum 10mbps alıyorum, buraya henüz fiber gelmedi yıl içinde de gelicek gibi değil.
Ben şimdi buraya geçsem 50mbps kullanabilcekmiyim?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10mbit 80gb kotalı taahütsüz + teledünya toplamda 80tl veriyorum ve acayip memnunum. hız konusunda neredeyse hiç sıkıntı çekmedim. teledünya desen; nat. geo hd kanalı yeter.,

Edit: ayrıca kotayı aştıktan sonra benim kullandığım pakette hız düşmüyor sadece 3tl/gb şeklinde bir etkisi oluyo faturaya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

DeadSkinMask said:

xetraynex said:

GERGE said:

29TL'ydu o, 39TL'ye 10 mbps - 50 GB veriyorlar, 3 mbps'ye dusuyor. Onu al?


39 degil ki 49 o, taahhutle 39'dur, veremeyiz taahhut 1 yil ayni evde oturacagimiz mechul.


aynı evde oturmana gerek yok eğer kablonetli bir eve taşınırsan kullandığın pakete oradan devam edebiliyorsun.


Yeni uyelik bu ya...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

maxigenous said:

10mbit aknsi 100gb internet daha ucuzken 10mbit 80gb kotalı sözleşmesi yapıp daha fazla paraya dote giremesi priceless...


ben tarife seçerken 10mbit bi bu vardı valla. şimdi ekosınırsıza geçtim.


24 ay taahhütlü kampanya olunca ilk 3 ay tarife değiştirmek bile yasak. Sonrasında daha ucuz bir pakete geçmek yasak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...