Crawler Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Chromium tabanlı yeni opera 15. http://www.opera.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Acmistim konusunu ben. Tamamen gecmeyi dusunuyorum buna. 2006'den beri Opera kullandim zaten, 12. surumun yeersizligi nedeniyle uzuntuyle Iron'a gecmistim. Simdi saglam calisiyor, Chrome eklentilerini de calistiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Yüklüyorum ben şu an da, 29 mb tarayıcı exe si mi olur lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Güzel gibi, direk snyc oluo mu chromela yoksa nası yapıcaz o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Sync olmuyor, Opera Link ile sync gelecekmis. Birkac eksigi var iste, hala mesela tum kullandigim Chrome eklentileriyle uyumlu degil. Iki ay once hic bir Chrome eklentisi calismiyordu ama, surekli yeni surum cikardilar, gozlerimin onunde adam oldu. Biraz daha duzelsin, tamamlansin, Opera'nin tum ozellikleri eklensin; kesin donus yaparim gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Abi yer imi çubuğu nasıl ekleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Lync gelmeden geçmem ben. Şirkete yüklerim en fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Yerimleri yerine stash diye bir sey gelmis, yerimi olayini kaldirmislar. Stash dene sey ayni gibi ama tekrar yapmak gerekiyor hepsini. Yerimleri geri gelir ama bence, kullanicilar istiyor hep. Biraz daha beklemek gerek iste, tam hazir degil daha. 2-3 ayi daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 performans testi bulamadım sağlıklı bişeyler varsa linkler misiniz chrome ile yarışır mı? ilk açılma zamanı büyük etken tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 12 değil miydi bu chromiumla 3 basamak atlamışlar sdf, chrome imitasyonunu ezer her türlü zaten, rip opera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 SÜPER OLMUŞ LAN! EN HIZLI BROWSER, EN STABİL BROWSER, EN SEKSİ BROWSER! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Dynun said: performans testi bulamadım sağlıklı bişeyler varsa linkler misiniz chrome ile yarışır mı? ilk açılma zamanı büyük etken tabi http://www.tomshardware.com/reviews/chrome-27-firefox-21-opera-next,3534-12.html doğrusu firefox son sürümüyle ezmiş görünüyor, genel beklentiler hep chrome'u işaret ederken.. ama opera next'in de chrome'u geçmiş olması enteresan bir veri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 "ctrl + enter" benden dolayı mı çalışmıyor yoksa kaldırmışlar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 appearance menüsünü eklemedikleri sürece geçmem ben buna. istediğim düğmeleri istediğim yere koyabilmem lazım benim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ya hız olarak gayet iyide kullanış olarak zorlandım nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ben hep diyorum firefox en iyi diye. ie kullanırım chrome kullanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 kek said: appearance menüsünü eklemedikleri sürece geçmem ben buna. istediğim düğmeleri istediğim yere koyabilmem lazım benim.... Bi sn Opera yı iyi yapan şeyleri yok ederlerse bu olmaz adamım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Menüye ana sayfa butonu eklemek ve bookmarks barı açmak istiyorum ancak seçeneklerde böyle birşey göremedim. Nasıl açabilirim bunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar