nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Aldım indiriyorum şu anda 8.5 gb. alan var mı başka ? kapışalım.. steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 komplete ne ya oyunun ismmi mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Aldım ben de, controller la oynayacak bir şeyler arıyordum iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ps3 de takasladığıma pişman olmuştum iyi port edebilmişler mi bari ? 30-60 fps lock var mı , online da macro yapan çok mu ? (yada macro yu engelliyecek bişey var mı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 daha 1 saat önce çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 şu son ps3'e çıkan mortal kombat mı çıktı pisiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 oha malum yerlere düşmüş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 EAEAALLAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Red said: komplete ne ya oyunun ismmi mi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 PS3 deki mk9 un icine rain, kenshi, skarlet, freddy krueger falan girince komplete edition olmus oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Raiden vardı böyle böyle böyle böyle klavyede hiç fata yapamazdım:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 çok iyiymiş lan oyun ps3'te para vermeye değmez gibi gelmişti meğer baya doktormuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 lezzetli çipetpet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 gamepad önerin bitane de oynayalım güzelce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Logitech'den bütçene uygun bir tane. Başka marka bakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ya ben klavye ile daha rahatım neden oluyor? özellikle analog stickle kesinlikle dövüş oyunu falan oynayamıyorum konsol olsun pc olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 oyun çok iyi ya ama benım gibi klavye ile oynamaya çalışmayın adamı yoruyor. asdasfa bu arada Kratos'un ismini Oinkai gibi birşey yapmışlar ona çok güldüm... Sony izin vermemiş heralde Kratos'un pc'ye geçmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Gamepad: Razer Onza (Asıl bundan başka bir şeye bakma) Ama öte yandan şu doğru, analog stick le hareketleri yapmak klavyeden çok daha zor bence. Şu eski atari kollarından olacak aah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 razer onza xboxinkiyle aynı değil mi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 klavyeye alışırsan sanırım klavye çok daha kolay ya o analoglar bi rahatsız böyle ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 prolar acrade stick kullanıyor en babası bu tabi game pad felan tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 GERGE said: Logitech'den bütçene uygun bir tane. Başka marka bakma. 2 sene önce aldım hala tık yok bence de çok iyi. F bilmemkaç modeli.sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 gerçekten çok iyiymiş oyun. zamanında ps3'e almadığıma üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 quixef said: Gamepad: Razer Onza (Asıl bundan başka bir şeye bakma) Ama öte yandan şu doğru, analog stick le hareketleri yapmak klavyeden çok daha zor bence. Şu eski atari kollarından olacak aah ah. o paraya onza kadar kolay bozulan bi gamepad bulamazsınız bu arada, hedef buysa bakmayın başka bi şeye evet sdfg onun dışında logitech f710 iyidir ama bazılarında kablosuz sıkıntı oluyormuş bana sağlamı denk geldi. f510 daha garanti olur aynı zaten ikisi birisi kablosuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Valla 2 yıldır ben bozamadım, gamepad i oyun oynamak için alıyorsanız bozulmaz bence sadece oyun oynarken. Başka amaçlar için kullanmayın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar