elma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kenan ışık ne zaman sunucudan didaktik amcaya döndü. bu arada çocuğa helal hakkıyla kazanmış işte teknolojinin nimetini kullanmış. Kenan ışık da gereksiz atar yapmış bi sussun otursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 MasterHapLo said: altug tosun? revodaki altug degil mi bu asd Sanmıyorum ama emin de olamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi afedersinde şu donemde 15 milyar kazandıktann sonra kim sallar yalova kaymakamını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Google dan bulunmayacak tarzında sorular seçişinler o zaman. Gerçi öyle soru nasıl olabilir o ayrı bir konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 elma said: kenan ışık ne zaman sunucudan didaktik amcaya döndü. bu arada çocuğa helal hakkıyla kazanmış işte teknolojinin nimetini kullanmış. Kenan ışık da gereksiz atar yapmış bi sussun otursun O çocuk 125bin kazandı. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yıllar önce annem katılıyordu yarışmaya ön elemelerde elendi ama ben bütün gün onlar aricak die google başında bekledim. heh yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ad3m said: al işte ya, evinde oturan %50 yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Adamın haklı olduğunu kanıtlayan görseller koydum ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kenan ışık iğrenç bi adam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toyga Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 navyamphs said: Black-ice said: rahatsız olup izleyemiyorum lan ben bunları. olay neredeyse orasını açıp izleyip kapayasım geliyor. stres yapıyorum şimdi birileri çok utanıcak diye. şu zıkkım bende de var ya, tvde biri utanıcak, mal durumuna düşecek diye acaip strese girip izleyemiyorum. ama yalnız deilmişim, rahatladım. Ahaaa yanlız değilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 ad3m said: bunlar planlı falan yapılıyor herhalde. Adamda junkie tipi de yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2013 http://img5.joyreactor.com/pics/post/auto-fry-futurama-nail-346615.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar