Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Var mıdır Yolu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi tüm gün bir şey yapmayayım istiyorum ya. Oturayım internetten bütün gün dizi indiriyim, wow oynayayım lol oynayayım ne biliyim, gün içerisinde biramı içeyim. Bana karışan olmasın. Ama para sorunum da olmasın. Hani demiyorum ev alacam, mercedes alacam. Böyle hiç bir şey yapmadan hayatım sürsün istiyorum ya. Tamamen keyfe yaşıym. Tatile gidiyim sürekli fln. Dünyayı dolaşayım. Ama hiç çalışmak istemiyorum. Nasıl yaparız, tuto pls.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

Abi tüm gün bir şey yapmayayım istiyorum ya. Oturayım internetten bütün gün dizi indiriyim, wow oynayayım lol oynayayım ne biliyim, gün içerisinde biramı içeyim. Bana karışan olmasın. Ama para sorunum da olmasın. Hani demiyorum ev alacam, mercedes alacam. Böyle hiç bir şey yapmadan hayatım sürsün istiyorum ya. Tamamen keyfe yaşıym. Tatile gidiyim sürekli fln. Dünyayı dolaşayım. Ama hiç çalışmak istemiyorum. Nasıl yaparız, tuto pls.

Aslinda var fakat once Japonya yada Guney Kore de olmaniz lazim.
Mesaj tarihi:
İşin şakası bir tarafa bende böyle şey hayal ettiğim olmuştur. Mesela güzel bir yerde otelin olacak ve aylık ortalama 5000 ile 10000 gelirin olacak ve oteli güvendiğin elemanlara vereceksin ve sadece para yatacak hesaba vs vs Yukarısında hiç gözün olmayacak. Tutup da 2. oteli nasıl yaparım 3. oteli nasıl yaparım derdin olmayacak. Böyle bir şey yapsam mı diyorum ama açgözlülük genimizde var abi İllaki gelir 10 sa neden 20 değile döner iş.

Hatta merak ediyorum dedemin dedesi aspirinin patentini alan bayer firmasının sahibi olsa ve sadece bu ilacı satarak sabit bir gelirin olsa vs vs vs vs
Mesaj tarihi:
valla 10 aydır ve bundan önceki her yaz böyle geçiyordu. üstelik o 10 ayın son 5 ayı da erasmusda yaptım bu hayatı.

şimdi okul bitti, işe başladım.

her sabah 8'de mal gibi uyandığımda öğlen 3'te kalkıp sabaha kadar bilgisayar başından kalkmadan takıldığım günlerin hasretini çekiyorum.

en kötüsü de bi daha hiç dönmeyecek o günler lan :(
Mesaj tarihi:
ad3m said:

Ninja said:

Aslinda var fakat once Japonya yada Guney Kore de olmaniz lazim.

Nasılmış kaçarım lan sdf

Oncelikle Guney Kore yada Japonyada kucuk bir ajansta kombini modelligi (yani mall olabilir yada kucuk mall olabilir yada kucuk seven eleven modelligi olabilir bu ) Bu islerde ise basliyorsunuz. Eger ki tipiniz hafif esmer ve karizmatik duruslu iseniz isiniz daha da kolaylasir. Cunku orta yasli Ajanslarin bayan menejerleri bu tip unsurlari severler. Modellikle baslayan dunyaniz yavas yavas sizin seciminize gore Model+Hosuto yada Modellik+Figuranlik olarak yonunu belirtmeye baslar. Bu durumlarda da en cok para toplayabilecek konuma gelirsiniz.

Oncelikle trolleyecek olabilenlere saygimi ve sevgimi sunuyorum durustce duruslarini gosterdikleri icin.

Tekrar tesekkur ederim.
Mesaj tarihi:
Jeeztro said:

http://www.youtube.com/watch?v=6VMV03XRuWI
Mesaj tarihi:
ad3m said:

İyi de Türkiye'de de böyle işler mevcut ama hem yorucu hemde zamanlamaları genelde dandik aralıklar olmakta :(

Belirttigim ulkelerde hem eglenceli hem kariyer seklinde olmakta ^-^
  • Yeni Oluştur...