Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev için program

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yavaş yavaş kas oluşturayım diyorum elde dambıldan başka birşey yok düzgün bir program arıyorum ayrıca takip etmekte sıkıntı yaşadığımdan teknolojiden faydalanmak istiyorum. Şöyle güzel bir yazılım falan olsa bak arkadaş bunu yapacan buran buran çalışacak ahan bu olacak yarın bunu yapacan tarzında birşeyler verse ne kadar da güzel olur.
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kozalak said:

ben de kas yapmaktan ziyade yağ yakıp kilo vermek istiyorum. P90 ve insanity varmış. hangisi daha uygun? bi de bunlar için alet edevat gerekiyor mu?

insanity , gerekmiyor
Mesaj tarihi:
evde çalışmaya kendimi veremiyorum bir türlü. en fazla 3-4 set yapıp bırakıyorum. yogaya başlamak geldi aklıma. biraz renk katar beni bağlar salona yazılana kadar. soris?
Mesaj tarihi:
başla abi bence kendi başına yapmak zordur ama yogayı da.

güneşe selam hareketleri ile başlayabilirsin. yani surya namaskar

http://www.youtube.com/watch?v=dmru0slvLyM
Mesaj tarihi:
kozalak said:

ben de kas yapmaktan ziyade yağ yakıp kilo vermek istiyorum. P90 ve insanity varmış. hangisi daha uygun? bi de bunlar için alet edevat gerekiyor mu?

xbox'ın varsa zumba fitness CORE şiddetle öneririm. Ne nike sports ne EA trainer ne o ne bu....

Core yapıp da şekillenmeyen yok. E bi de dans gibin sıkılmıyorsun - yere yatmıyorsun.

Zumba Fitness Core'un özeti aslında zıpla zıpla dizleri karnına çek. Eğil bükül göbek at dizleri karnına çek. esne esne geril dizleri karnına çek. BUDUR.

İlgisini çeken varsa daha da anlatabilirim.

Obezler veyz spor/fitnes geçmişi olmayanlar için Zumba Fitness RUSH var ama o 90 gün sürdürülmek zorunda.
  • Yeni Oluştur...