copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 fenn said: GladricSpirit said: http://youtu.be/vYgqAvwJbwE :D burada (Noyzura nın konuştuğu) bahsi geçen lez mi? Trans anladim ben ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 tutku enerjini paylaşırken ayrımcılık mı yapıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 trans değilse hikayenin devamı nerde lan. kaldım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 GERGE said: Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir? Madem sen de yapiyorsun aynisini cevap istiyorum bu soruma. Facebook kullanım amaçlarıma o kadar ters bir post ki bu. Erkeklerden bahsediyorsa çok haklı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 facebook kullanım amacı ney lan? garı kaldırmak mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 küçükken içinde kalan fantazilerin legal olunca gerçekleştirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 GERGE said: Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir? Madem sen de yapiyorsun aynisini cevap istiyorum bu soruma. dışarıda anı yakalamayınca, facebook üzerinden yeni insanlarla tanışıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Seru said: facebook kullanım amacı ney lan? garı kaldırmak mı? :D yani hepsi olmasa da tabii ki bir bölümü bu amaç üzerine. teknoloji çağında yaşıyoruz, elimizin altında böyle güzel ortam var. bu tarz bir istek içerisinde olan herkes bu amaçla kullanır tabii ki de. edit: büyük bir bölümü olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Asteroth said: Olaya bir kadın gözüyle bakmayı denersen sorunun çözülebilir sanırım. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/01/Kobe-Reaction1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 çok güzel yA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Şu fotoyla topiğin vanası patlamıştır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Noyzura said: ama dikkatli bakınca o dikkatli bakış anını görmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 İlk postu da yazayım: Noyan erkek olduğu çok belli abi bunun. Sen nasıl göremiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 ademini gizlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 GERGE said: Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir? Madem sen de yapiyorsun aynisini cevap istiyorum bu soruma. ekliyorum mesela birisini böyle mesela hiç konusmasam bile zaman içinde tuhaf bir samimiyet olusuyor konusmADAN tanımaya baslıyorsun birini paylasımlarından ya da başkalarına verdiğin tepkiden. mesela bir sürü güzel kız eklerim sonra yolda görüp yıllardır tanıyormuş gibi hemen bir birimize sarılırız . oh be deriz , sonunda deriz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Yalnız direk en soldakini beğenip ona göre yorum yapmış olmam inceden bir kunillik şüphesi uyandırdı kendimde şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Black-ice said: İlk postu da yazayım: Noyan erkek olduğu çok belli abi bunun. Sen nasıl göremiyon? tipi çok hoşuma gitti belki kız olmasını içten içe çok istediğim için erkek olduğunu görmezden geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Kunil kelimesine arsızca güldüm. Cümle içinde kullanacağım ilerde. Noyan enerji muhabbetine yanıt gelmemiş, cidden enerjisinden belli olmuyor mu? Auraların rengi falan yok mu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Bence gideri var, korkacak birşey yok Aksine muazzam bir tecrübe olailir Bir erkeği , ex- erkek kadar tanıyacak az kadın var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 omuzları benden iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 hoşlanılan kızın elini tutunca çadırı dikmiş olması... http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/03/swag.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 AHAHAHAHAHAh abi bu hikaye gerçekse yemin ederim efsane. ahahahahaha herkese anlatıcam ahahahHAHAHahahahahaUEHUEHF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 noyan, en soldaki mi beğendiğin anlamdım ben. onun yanındaki mi yoksa? ayrıca sen bu kadar sabit görüşlü bir adam mıydın yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 en soldaki kişi ufak bir kaç liquify ile muazzam bir hatun olur abi. noyan haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Adem elması ustaca gizlenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar