Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi kız..

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

GERGE said:

Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir?

Madem sen de yapiyorsun aynisini cevap istiyorum bu soruma.

Facebook kullanım amaçlarıma o kadar ters bir post ki bu. Erkeklerden bahsediyorsa çok haklı ama.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Senin yaptigini yapan insanlara gicik oluyorum ben gercekten sadece Facebook'da gorup eklediysen. 2-3 gunde bir arkadaslik seyi geliyor, ya hic tanimadigim ya da ayni bolumde, okulda filan olup da hic konusmadigim insanlardan. Pati'lerden filan da geliyor. Kabul etmiyorum hic birini ama niye tanimadigim insan beni eklemeye calisir?

dışarıda anı yakalamayınca, facebook üzerinden yeni insanlarla tanışıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

Seru said:

facebook kullanım amacı ney lan? garı kaldırmak mı? :D

yani hepsi olmasa da tabii ki bir bölümü bu amaç üzerine.

teknoloji çağında yaşıyoruz, elimizin altında böyle güzel ortam var. bu tarz bir istek içerisinde olan herkes bu amaçla kullanır tabii ki de.

edit: büyük bir bölümü olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

ekliyorum mesela birisini böyle mesela hiç konusmasam bile zaman içinde tuhaf bir samimiyet olusuyor konusmADAN tanımaya baslıyorsun birini paylasımlarından ya da başkalarına verdiğin tepkiden.

mesela bir sürü güzel kız eklerim sonra yolda görüp yıllardır tanıyormuş gibi hemen bir birimize sarılırız . oh be deriz , sonunda deriz =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...