bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Fiyat göz önünde bulundurmadan, böyle bir seçim hakkınız olsa hangi telefonu seçerdiniz ve neden? F/P olarak bakmayın, para vermeyeceksiniz, bedeve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Nexus 4 Çünkü nexus 7'ima aşığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan sequo mu diye baktım. Değildi pehh diyerek girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Madcat said: Nexus 4 Çünkü nexus 7'ima aşığım. performans? şekil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Htc one olmazsa ip5 Htc baya bir zirve su an. İphone da iOS ve donanım kalitesi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 şekil için alınacak telefon herkesin sidik yarıştırdığı s4 vs i5'tir. performans için millet sony,nexus falan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 şuan ki modeller arasından htc one, beats audio(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 ahmedinejad said: Htc one olmazsa ip5 Htc baya bir zirve su an. İphone da iOS ve donanım kalitesi icin. htc one'ların en son çıkanı hangisi, var mı linki? birkaç tane görmüştüm tam algılayamadım ne, nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://www.htc.com/tr/smartphones/htc-one/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 haticeyi unutmuşuz tabi, htc'de iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yolla panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bu "google play" edition dedikleri model mi yoksa OS feat'i falan mı eklediler HTC için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 htc onelarin en son cikani htc one. sahane model isimlendirmeleri icin htcye tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://images.dailytech.com/nimage/HTC_One_360_Wide.png koyalım da karışmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hala şekil için telefon alındığını zanneden var. ben birşey demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Samsung Galaxy S4. Açık ara en iyi smartphone. Hüloğğğğğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bingildak said: bu "google play" edition dedikleri model mi yoksa OS feat'i falan mı eklediler HTC için? stock android ile calısıyor onlar nexus gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 HTC One. Çook net açık arayla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 s3'üm var, param olsa HTC One alırım direk. Ofiste bir bambuçyo aldı, baya güzel, beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 htc one verdim siparişi, eyvallah yardım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 adam gizli sequo çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Temiz iş yapmış =) Note 3 bekliyorum bende çıksada alsak. Isınma problemini çözebilirlerse ve sağlam batarya koyarlarsa zaten üstüne yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 htc one veya s4 s4'ün hoparlörü kötü, radyo yok. htc one'ın hafıza genişletilemiyor, kamerası fail, telefon daha büyük ama ekran daha küçük. bi de htc'de air view, air gestures var mı onu bilmiyorum ben bu ikisi arasında kalıp s4 seçtim 9505 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi hafızasına sd kart taksanız ne olacak, zaten performans olarak kötü sd kart dediğin şey. kaldı ki 32 gb yetmiyorsa doldurup ne yapıyorsunuz cidden merak ediyorum, blu ray mi atıyorsunuz aletlere. htc one de s4 de aşağı yukarı aynı işleri görüyor, sizin bir air gesture artınız var da o da ne kadar performanslı çalışıyor bilmiyorum. ikisi de iyi telefon. ama htc one şıklık ve malzeme kalitesiyle önde cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 m7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar