Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hafıza Kaybı Yaşamış Biri

Mc_Lovin

Öne çıkan mesajlar

bazen rakıyı fazla kaçırınca geceye dair bazı detayları hatırlamıyorum, o sayılır mı?

Mc_Lovin said:

hafıza kaybı. kısmen falan değil. adını bile unutmuş olacak.

bu tip hafıza kayıpları çok nadir benim bildiğim. genelde hafızanın bir kısmı bir süre için gidiyor. kafaya darbe gelince beyin kafatasına çarpıyor, beynin elektrik düzeni şaşıyor ama bir süre sonra toparlıyor kendini. belki beyninde doku kaybı falan olan birilerinde olabilir bu dediğin.
Sosyal ağlarda paylaş

Mc_Lovin said:

Aceace said:

Amcam kısmen hafıza kaybı yaşadı ama full hafıza kaybı yaşamış birini tanımıyorum.

Hayırdır nooldu?

geçmiş olsun. iyileşmiştir umarım.

meraktan sordum sadece.

Okulun bahçesinde bizimle maç yaparken kafasını yere çarpmıştı. Beni eşini kendi çocuğunu falan hatırlıyordu ancak ne iş yaptığına, evinin nerde olduğuna dair hiç bir şey hatırlayamıyordu. Tazminatsız işten falan çıkarttılar bayaa bir sıkıntı çıkmıştı. İşsiz kaldı tekrar iş aradı sigorta kıllık çıkarttı falan. Bir kaç ay sonra hafızası parça parça yerine geldi. İyi ama şimdi. Zaten üzerinden rahat 10 yıl falan geçti.
Sosyal ağlarda paylaş

seigen said:

chrome said:

Benim bi kiz arkadasim var. 5dk once soyledigi seyi unutuyor.

Kıymetini bil :D.

Kendi söylediğini unutuyormuş karşıdakinin söylediğini değil. Bu daha tehlikeli.

- Sen bana bunu dedin
+ Sen şunu deyince dedim
-Ben sana öyle bir şey demedim
.......
Sosyal ağlarda paylaş

benim yengemin kardeşi savaş zamanı lübnanda hafıza kaybı geçirmiş. yengemler yıllardır ölü biliyordu. 30 yıl fln önce sanırsam. bu sene hatırlamış ve bulmuş internetten. tam da bu akşam istanbul a geldi onlarda. kavuşma anı yaşanıyor şimdi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...