Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Hafıza kaybına uğramış birini biliyor musunuz? Tanıyor musunuz değil biliyor musunuz? İlla tanımak zorunda değilsiniz. Bir arkadaşımın arkadaşı, diye de olur. Hiç böyle birini duydunuz, gördünüz mi? Mahallenizde, sitenizde, arkadaş çevrenizde vesaire... Amnesia olacak. Var mı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 kendi ismini bile unuttuğu full hafıza kaybı mı kısımsal mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 hafıza kaybı. kısmen falan değil. adını bile unutmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 belki ben yaşamışımdır hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Benim bi kiz arkadasim var. 5dk once soyledigi seyi unutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 "şaşkın" oluyor o daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Amcam kısmen hafıza kaybı yaşadı ama full hafıza kaybı yaşamış birini tanımıyorum. Hayırdır nooldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 hafiza yok kayipta yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Aceace said: Amcam kısmen hafıza kaybı yaşadı ama full hafıza kaybı yaşamış birini tanımıyorum. Hayırdır nooldu? geçmiş olsun. iyileşmiştir umarım. meraktan sordum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 iş arkadaşımın eniştesi yaşamıştı. çoluğunu çocuğunu falan tanımıyordu adam. düzeldi ama, ne kadar sonra düzeldi hatırlayamadım asdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 bazen rakıyı fazla kaçırınca geceye dair bazı detayları hatırlamıyorum, o sayılır mı? Mc_Lovin said: hafıza kaybı. kısmen falan değil. adını bile unutmuş olacak. bu tip hafıza kayıpları çok nadir benim bildiğim. genelde hafızanın bir kısmı bir süre için gidiyor. kafaya darbe gelince beyin kafatasına çarpıyor, beynin elektrik düzeni şaşıyor ama bir süre sonra toparlıyor kendini. belki beyninde doku kaybı falan olan birilerinde olabilir bu dediğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 1 günlük yaşayan arkadaşım vardı merdivenden düşüp kafayı çarpmıştı. 1 gün kimseyi hatırlamamıştı sonra kendi kendine geçmişti asfşafsj.13-14 yaşındaydık o zaman belkide fena kafa bulmuştur herkezle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Mc_Lovin said: Aceace said: Amcam kısmen hafıza kaybı yaşadı ama full hafıza kaybı yaşamış birini tanımıyorum. Hayırdır nooldu? geçmiş olsun. iyileşmiştir umarım. meraktan sordum sadece. Okulun bahçesinde bizimle maç yaparken kafasını yere çarpmıştı. Beni eşini kendi çocuğunu falan hatırlıyordu ancak ne iş yaptığına, evinin nerde olduğuna dair hiç bir şey hatırlayamıyordu. Tazminatsız işten falan çıkarttılar bayaa bir sıkıntı çıkmıştı. İşsiz kaldı tekrar iş aradı sigorta kıllık çıkarttı falan. Bir kaç ay sonra hafızası parça parça yerine geldi. İyi ama şimdi. Zaten üzerinden rahat 10 yıl falan geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Benim tanıdıklarım var istersen tanıştırabilirim. Söyledikleri şeyi hatırlatmana rağmen inkar edip hatırlamıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 benim hafizam direk yok, kaybetme degil, yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yakın arkadaşım çocukken hafıza kaybı yaşamış gece uykusundan uyandığında gitmiş kafa yavaş yavaş aylar sonunda gelmiş geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Ya bu forum bölümünde önceden şu Boston Dynamics in robotu vb. hakikaten ilginç şeyler olurdu, tartışılırdı, şimdi "gavur yapmış" ile "genel kültüre giriş" arasında oscillate ediyor. Neden acebola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 beyin gocu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 chrome said: Benim bi kiz arkadasim var. 5dk once soyledigi seyi unutuyor. Kıymetini bil :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 lobna al lamii var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 seigen said: chrome said: Benim bi kiz arkadasim var. 5dk once soyledigi seyi unutuyor. Kıymetini bil :D. Kendi söylediğini unutuyormuş karşıdakinin söylediğini değil. Bu daha tehlikeli. - Sen bana bunu dedin + Sen şunu deyince dedim -Ben sana öyle bir şey demedim ....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Hafiza kaybinda tamamen konusmayi unutmasi durumu dahami yaygin veya olasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 direkt bir bağlantı yok ama beyine yaygın hasar veren bir durum olmuşsa konuşma merkezlerini etkilemesi de olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 benim yengemin kardeşi savaş zamanı lübnanda hafıza kaybı geçirmiş. yengemler yıllardır ölü biliyordu. 30 yıl fln önce sanırsam. bu sene hatırlamış ve bulmuş internetten. tam da bu akşam istanbul a geldi onlarda. kavuşma anı yaşanıyor şimdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 df said: benim yengemin kardeşi savaş zamanı lübnanda hafıza kaybı geçirmiş. yengemler yıllardır ölü biliyordu. 30 yıl fln önce sanırsam. bu sene hatırlamış ve bulmuş internetten. tam da bu akşam istanbul a geldi onlarda. kavuşma anı yaşanıyor şimdi :) filmi çekilir be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar