aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sabonis said: artist olmak zor iş la. bana da öğret :( otel alarak basliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Dayi cok da keyfimden almiyorum, ama aldigim zaman da hayvana ibnetorluk yapmam , severim sayarim, oynarim, hayatimin bir parcasi yaparim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 kopegim beni tasiyabilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Mekana girince siritmamali. Haftanin 5 gunu basi agrimamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Bulursan Rhodesian Ridgeback al açık arazide akar, pek her gelene gidene posta koymuyor şekli tipi kayık elemanlara sarıyor. Kedi sevmez, dek getirirse hiç acımaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Barinaktan al sokak köpegi. Hem bi yavrunun hayatini kurtarmis ona sicak bi yuva vermis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 kangal alıcan en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Esh said: bize hosuto gozukup yeri gelince ninja gibi olacak kopek lazimahah bu cok iyi imza yapıcam galiba ya bu ne abi uahsduh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Kesinlikle barınaktan al. Abzürt bir cinsi özel olarak aramıyorsan kesin bulacaksındır. Hatta bir cinsi ararken başka bir cinsi görüp ona daha fazla ısınma ihtimalin bile var. Yav en azından bi uğra. Zilyon tane 1 yaşından küçük köpek var zaten oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 bende çaklıt labrador var 4 yaşında. alttan bakarsan çok korkutuyo milleti. üstten bakarsan ne tatlı şeysin diyip duduşıundan oöpersin. bonus olarak +10 charm veriyor. dünyanın en tatlı hayvandır ama neden bilmem önceki kiralık evidme icracılar 2 ay girmemişti bahçeye korkudan. sanrm türkiyede ne köpek alırsan al tırsalrlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 BabacumMostors said: abi siz radar almadığınıad emin misiniz? aosfpkokfpoas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2013 Eğer savunma ve ileri itaat eğitimi aldırırım diyorsan alman çoban köpeği, amerikan bulldog, cane corso, doberman ya da dogo argentino uygundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2013 Myshkin said: Black-ice said: http://galeri2.uludagsozluk.com/391/sokak-kopegi_341054.jpg Nasıl bir fotoğraf bu of Emrahın köpek hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Yavrudan alman coban kurt aliyorsun. Daha asaletli kopek bulamassin. Sicakta cok problem yapmiyorlar biraz daha durgunlasiyorlar sadece. Ama bakimini ihmal edemezsin. Dalmacyalida dusunebilirsin boyle dursun oyun oynasin falan istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Hala arıyorum bişiler; ama aradığım köpek cinslerini değiştirdim Beğendiklerim: İsrail canaan (kenan diye biliniyomuş türkiyede sdfs) English foxhound türkiyede olan: pointer, meh. ilk ikisini satan görmedim henüz, pointera da ne bileyim, cok kanım ısınmıyo. önemli olan kedilere artistik yapmayacak, sıcaktan etkilenmeyecek köpek olması işte. yaptığım teste göre bunlar çıkıyo. yaptığım başka bir teste göre de spaniel cıkıyo ama onun da tipini sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 St. Bernard besle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 abi getirtecen o zaman başka şansın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Canaan da baya güzel hayvanmış yalnız. Sonuçta bir ömür bakacaksın hayvana, getirt bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 adam 15 aydır karar verememiş lan köpeğe, ben de kendimi kararsız sanardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 abi alman kurdu bakıyorum ben de çok hoş hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 arkadaşım daha 2 gün önce husky-alman kurdu karışımı sahiplendi bi tane. hayvan 3.5 aylık. mavi gözlü alman kurdu gibin, fena bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 ahahah yirim çok datlu. büyüyünce harika olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 cok fazla ırksal hastalığı var. yoksa güzel köpek alman kurdu vivavale said: abi alman kurdu bakıyorum ben de çok hoş hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 oğlum benim doğama uyacak köpek bi şekilde. 4 tane kedi var diyorum, zaten diğer hayvanlarla insanlarla iyi geçinip, aynı zamanda havlayacak ve mekanı koruyacak köpek yok gibi bişi. sabonis said: adam 15 aydır karar verememiş lan köpeğe, ben de kendimi kararsız sanardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2014 e net belli ki. beagle, labrador, golden retriever. bunlardan birini alıcan. Esh said: oğlum benim doğama uyacak köpek bi şekilde. 4 tane kedi var diyorum, zaten diğer hayvanlarla insanlarla iyi geçinip, aynı zamanda havlayacak ve mekanı koruyacak köpek yok gibi bişi. sabonis said: adam 15 aydır karar verememiş lan köpeğe, ben de kendimi kararsız sanardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar