Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 sahibinden.com da ucretsiz kopek bulabılırsın. tavsiyem o kadar buyuk arazın varsa işçi kopek tarzından bişi secmen. bölelikle hayvan bir o yana bi bu yana koşturur her tarafa göz kulak olabilir. canı sıkılmaz mutlu olur win win Anatolian Shepherd al bi kaç tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Barınak harici ilanların çoğu para istiyo sahibinden.comda, formalite icabı yazıyolar yani ücretsizdir blabla diye. Tabi yine de şansını deneyebilirsin. Sahibinden.com'a ek olarak şurayı da deneyebilirsin http://www.petarkadas.com/petbul/ucretsiz-kopekler-kopek-ilanlari Labrador düşünürsen chocolate almanı tavsiye ederim. https://www.facebook.com/regina.rottgen?hc_location=stream Bu bayanın mevcut yavruları vardı bi sor istersen hala duruyor mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Wolas said: sahibinden.com da ucretsiz kopek bulabılırsın. tavsiyem o kadar buyuk arazın varsa işçi kopek tarzından bişi secmen. bölelikle hayvan bir o yana bi bu yana koşturur her tarafa göz kulak olabilir. canı sıkılmaz mutlu olur win win Anatolian Shepherd al bi kaç tane Ya border collie dusundum de, cok ilgi istiyomus. Hergun 1 saat at getir oglum yapamam, hayvanin psikolojisi bozulur. Bir de kedileri de gutmeye calisiyor demisti bordercollie turkiye sayfasinin kurucusu olan veteriner. Ya kangali seviyorum ben, sicak hava hayvani cok etkiliyor gibi gorunmuyodu ama yazik etmek istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 golden tavsiye etmem. bence sokak köpeği al derim sana. kırma bi yavru köpek bul yaşında olsa da olur yavruda olur. sen al onu o sahiplenir oraları. hem de sokatan bir hayvan kurtarmış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Sokak kopekleri capulcu abi. Simdiye kadar x tane sokak kopegi geldi, baktim ettim ama acayip karaktersiz hayvanlar. Amk capulculari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 dediğin gibi çok ilgi ister . dogster.com burda dünyadaki tüm türler ve haklarında bilgi var ben köpek almaya karar vermeden önce sitenin tamamını okumuştum. arazide hayvanın takılabileceği başka hayvanlar veya köpekler kediler olursa sıkılmaz ve sağa sola saldırmaz tek başına bırakırsan her köpek kedileri züker sabaha kadar havlar vs. hele kangal olursa gelip göyüs atarak evinizi yıkabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 st. bernard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Hava 40 derece abi ne sen bernar, ne ben soyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Chihuahua alın o zaman. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Wolas said: dediğin gibi çok ilgi ister . dogster.com burda dünyadaki tüm türler ve haklarında bilgi var ben köpek almaya karar vermeden önce sitenin tamamını okumuştum. arazide hayvanın takılabileceği başka hayvanlar veya köpekler kediler olursa sıkılmaz ve sağa sola saldırmaz tek başına bırakırsan her köpek kedileri züker sabaha kadar havlar vs. hele kangal olursa gelip göyüs atarak evinizi yıkabilir :D Kangal olacak heralde yine. Yani yok daha once bi disi kangalimiz vardi sokakta buldugumuz, domuz kovalamaya giderdi geceleri. Sonra bi gitti bi daha gelmedi :/ Disi kangaldi , regl falan oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 tamamen kendi fikrim. bu gün bir köpek alacak olsam kesinlikle alacağım köpek: kafası siyah, sarı tüylü karabaş sokak köpeğidir abi. harbi en güzel hayvan bu bence lan. böyle üzgün üzgün yan yan bakacak gözlerinin beyazı gözükcek falan. oynar da. tüyler de böyle antistress kısacık hışır hışır olacak. şu mesela http://galeri2.uludagsozluk.com/391/sokak-kopegi_341054.jpg şu da olur. http://3.bp.blogspot.com/-lHM38mlmRB4/TzQkCzTB1KI/AAAAAAAAB9k/20dEZGvD75Q/s1600/IMG_0445.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Iki sopara da baktim gecen senelerde. Ibrahim tatlises olur mu diye bekledim , biri dogus digeri kucuk onur olarak kaldi malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 yeni gördüm o mesajı. harbi öleler mi yaw. bilmiyodum. neyse zaten ben cat porsın olduğumdan pek ilgilenmiyorum. beni daha çok tüyleri ilgilendiriyo lan galba. sevince böle zevk versin istiyorum fasdgf mesela arkadaşta bull terrier var. hayvana dokununca dertlerim derisinde kalıyor resmen. sert bir kadife gibi lan. süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 çikolata labrador al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 hayırlısı olsun ben olsam madem kangal istiyorsun bari 1 dişi 1 erkek kardeş olmayan aynı yaşda yavru al rahat et ileride bol sex bol yavru yeah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Evet abi. Çaklıt Lab. İyi büyütürsen çok karizma eleman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Şu barınaktaki hayvanları görünce çok üzülüyorum yav. Bak hele ilk resimdekinin ekmeğe sarılışına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Kangallarda da boyle hayvan 1 yasina gelmeden sevisince kiytirik oluyomus dogan yavru. Once disi alip 1 yasina gelince bi de yavru erkek alirsam boyle bisi olabilir. Ama bu kadar kopegi naparim bodrumda onu bilmiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 http://forum.paticik.com/read.php?22,7052737 abi bu köpekler şu anda burdur ağlasunda, bugün acil gelmemiz gerekince getiremedik yanımızda. bu civarlardan yakında senin oralra gelecek birileri varsa tavsiye ederim yavruları, daha bu yaştan evin önünden birileri geçti mi 3ü birden koşarak hevliyolar, daha havlayamıyolar pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Abi bunlar bildiin sokak kopegi . Yani uzucu tabi analarina araba carpmis olmasi. Ama dediim gibi bana cins kopek lazim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Black-ice said: http://galeri2.uludagsozluk.com/391/sokak-kopegi_341054.jpg Nasıl bir fotoğraf bu of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 abi her sokak köpeği mi böyle bakar lan. hiç kötü bakanı sikecekmiş gibi bakanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Boyle bi foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Esh said: Abi bunlar bildiin sokak kopegi . Yani uzucu tabi analarina araba carpmis olmasi. Ama dediim gibi bana cins kopek lazim artik. tey allam ya :D ben öyle istiyorum değil de 'lazım' :D artist olmak zor iş la. bana da öğret :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Esh said: Boyle bi foto hahahahaha müthiş benzetme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar