Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Xperia Sp

Ren

Öne çıkan mesajlar

cpu-z napmış yahu, cpu-z'nin olayı bilgi göstermek sıcaklık ne alaka? ekran'ın sömürmesi normal yani hep öyle oluyor zaten de.

arkada çalışan programların diğerleri yok bile listede gördüğün gibi (cpu-z hariç), android'te koymuyor öyle bataryaya pek, aktif bi şey yapmıyolar çünkü.

parlaklığı oto kullan? senkronizasyon epey sömüren bişi. ama 20dk'da %10 pili ne harcamış hakkaten ben de anlamadım. yani bende sola var, 3 saat açık kalmış bugün ekran şarj %66 hala, harcananın da %55'ini ekran harcamış mesela. ama ben stamina açık kullanıyorum. bi de tasker var sağolsun sadece bazı programlarda 3g açıyor bana geri kalanı için whatsapptır notif. almadır edge yetiyor zaten.

edit: batarya yerine bateri yazmak....
Sosyal ağlarda paylaş

Benim bu arada bir haftayı geçti etkin olarak kullanamadım telefonu, pil sorunu sanırım aynı devam ediyor. Garantiye göstereceğim en kısa zamanda.

Onun haricinde memnunum ben.

Edit: bir de ahize sesi az biraz.

edit2: ad3m görmemişim sorry.
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Arkadaşlar,

S4 mini / Xperia Sp arasında kaldım. 1100 lira ayarında bir bütçem var şu anda.Çok sık geliyor bu tür yoran sorular farkındayım ancak, kullanışlıdır,memnun eder diyeceğiniz telefonları söylerseniz sevinirim.Bu hafta almayı planlıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

trapt yazın sp aldım ben. yazdığım gibi şarj konusundan şikayetçiydim. servise gideceğim dedim fakat gitmedim.

sana fikrimi söyleyeyim. 4.3 gelmeden sp alma. düşen romda wifi ve ses sorununu hallolduğu söyleniyor. kamerasının 4.1 ile odaklanmasını falan beğenmedim ben.

onun dışında telefon iyi. benim ilk akıllı telefonum olduğundan beklentilerim ilk sayfalarda var. yazılımsal sorunları var telefonun. onun için aralıktan beri sonynin ağzına bakıyor spciler 4.3 için.

ps. o kadar post attın şarj ne alemde dersen, telefon ile pek işim yoktu, geceleri müzikçalar olarak kullandım. wifi full açtıktı. 2 gün 2 saat falan gitti.

ekran su gibi içiyor şarjı

http://i.imgur.com/0xnw3l2.png

Sosyal ağlarda paylaş

Çok teşekkürler dostum, aslında şahane bir telefon hakkı çok yeniliyor.S4 mini,s3 gibi telefonlarla hem aynı seviyede hem de performans olarak gayet iyi.bazı donanımsal sıkıntılar karşısında sony nin bu kadar sessiz kalması hayret verici :) tek beğendiğim telefondu.Kimisi çok kötü yorum yazıyor kimisi de çok seviyor. Tekrar teşekkür ederim. Umarım ben alana kadar güzel gelişmeleri olur

Ren said:

trapt yazın sp aldım ben. yazdığım gibi şarj konusundan şikayetçiydim. servise gideceğim dedim fakat gitmedim.

sana fikrimi söyleyeyim. 4.3 gelmeden sp alma. düşen romda wifi ve ses sorununu hallolduğu söyleniyor. kamerasının 4.1 ile odaklanmasını falan beğenmedim ben.

onun dışında telefon iyi. benim ilk akıllı telefonum olduğundan beklentilerim ilk sayfalarda var. yazılımsal sorunları var telefonun. onun için aralıktan beri sonynin ağzına bakıyor spciler 4.3 için.

ps. o kadar post attın şarj ne alemde dersen, telefon ile pek işim yoktu, geceleri müzikçalar olarak kullandım. wifi full açtıktı. 2 gün 2 saat falan gitti.

ekran su gibi içiyor şarjı

http://i.imgur.com/0xnw3l2.png

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar çok teşekkür ederim.

Update konularında telefonuna sahip çıkan markalar yok mudur ? Hepsi Sony gibi 2-3 update sonra yallah modunda mı ? Garanti kapsamı açısından soruyorum. Telefonu alırsam sanırım bu son update'i olacak.Özellikleri s4 mini den daha iyi gibi görünse de sanırım sony bunu iyi kullanamıyor. Yorumlarınız için teşekkürler. Bu update sonrası kameralarda da düzelme bekleniyormuş.Fazla bilgim olmadığı için sorma ihtiyacı hissettim
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi şöyle, bilmiyorum diğer firmalar ne durumda ama arkadaşımda s3 var benim. o da bekliyoruz işte modunda. benim için update çok mühim değildi alırken. zaten belirli süre sonra sıkılırım rom kurarım falan diyordum, ancak baştan yazılım sorunları olunca update bekliyor insan.

aşağıdaki linkte tarih verilmemiş ancak,

Future version
Android 4.4 (KitKat)

yazıyor. yani 4.4 de alacak sp.

http://www.sonymobile.com/global-en/software/phones/xperia-sp/

tahminim en son 4.5 aldırır sonra 4.6 gelcek mi derken bırakırlar güncellemeyi. nereden baksan 2 yıl var.

ha ne eksisi var. her firmanın yaptığı gibi önce yüksek fiyatlı telefonlara çıkarılır güncelleme. ikinci dalgayı beklersin hep. ki bu da bildiğim kadarıyla her firmada var, olmasın diyorsan nexuslara bakacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ren said:

hadi bakalım.

http://www.android.gs/wp-content/uploads/2014/01/Xperia-Android-4.3-400x250.png

https://twitter.com/SonyMobileNews/statuses/423758239293923328

bak 5 şubat oldu dünya üzerinde 4.3 alan bir tane sp sahibi yok. bir de end jan falan denmiş.

varsa almaya niyetlenen almasın. gidin nexus5 alın.
Sosyal ağlarda paylaş

Ledlerin sms yada arama geldiğinde tutarsız yanması düzelmişmi? İkinci firmware den sonra ayarı kaçmıştı benimkinin, stamina mod kapalıyken bile örnek olarak sms gelince eskisi gibi tüm ledler yavaşça yanıp sönmüyordu. Çok hızlı ve kısık yanıp sönüyordu. Çareyi illumination bar kurmakta bulmuştum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...