Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 1800 mah az değil kullanıma bağlı olarak 1 gün civarı götürür. Pilleri de çok ucuz olduğundan 1 tane de yedek pil alabilirsin. 600 TL altı donanım olarak en uygun telefon bu diğer telefonlara göre bataryasının mah değeri de yüksek ancak o donanım için yetersiz kalabilir tabii.. Xperia Sola gibi telefonları önermem kullanmak resmen işkence.. Sanırım Sola'ya güncelleme de gelmeyecekti. Sony kullanıcılarını yüzüstü bırakıyor. 2011 xperia sahibiydim JB güncellemesini vermeyince satmak zorunda kaldım. Sola'da ramin yetersiz kaldığı alanlar oluyor. Yine Ace 2'ye yönelebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 fenn said: gigbyte diye tel çıkmış bimeks te gördüm Bende GS202 modeli vardı. Servis olarak Datastar'ın en iyi hizmeti verdiklerini söyleyebilirim. mt6577 çipset kullanıyor ve powervr sgx 531 gpusunu kullanıyor tüm modelleri.. Ben ahize sesi kısık diye garantiye verdim yenisiyle değiştirelim dediler. Üzerine biraz daha ekleyip üst modelini almak istedim olur dediler. Ancak bu fiyata gigabyte almak yerine dediğim gibi daha donanımlı discovery almak daha mantıklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Litminov said: 1800 mah az değil kullanıma bağlı olarak 1 gün civarı götürür. Pilleri de çok ucuz olduğundan 1 tane de yedek pil alabilirsin. 600 TL altı donanım olarak en uygun telefon bu diğer telefonlara göre bataryasının mah değeri de yüksek ancak o donanım için yetersiz kalabilir tabii.. Xperia Sola gibi telefonları önermem kullanmak resmen işkence.. Sanırım Sola'ya güncelleme de gelmeyecekti. Sony kullanıcılarını yüzüstü bırakıyor. 2011 xperia sahibiydim JB güncellemesini vermeyince satmak zorunda kaldım. Sola'da ramin yetersiz kaldığı alanlar oluyor. Yine Ace 2'ye yönelebilirsin. sola'ya unofficial jb geldi valla epey de iyi ehueh. 4.2.2 de bikaç haftaya gelir ki nesi işkence bilemedim gayet de oyun falan oynuyorum, facebook app gibi ram hog yerine fast for facebook diye bi şey kullanıyorum sadece gayet iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Gigabyte, GE filan almayın gidip ucuz diye. Sola alın, Lumia alın. DH kafası tam onlar, ucuz Çin malları içi istediği kadar dolu olsun yaramaz. Ainol filan diyorlardı bir ara da çok iyi diye, ben de almıştın ucuz diye ve ucuz bir tabletim oldu sadece kullanılmaz. Benchmark'larda benzer değerler veriyor düzgün markalara ama benchmark'ın tek önemli şey olmadığını çok iyi öğretiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 PrudenT said: Litminov said: 1800 mah az değil kullanıma bağlı olarak 1 gün civarı götürür. Pilleri de çok ucuz olduğundan 1 tane de yedek pil alabilirsin. 600 TL altı donanım olarak en uygun telefon bu diğer telefonlara göre bataryasının mah değeri de yüksek ancak o donanım için yetersiz kalabilir tabii.. Xperia Sola gibi telefonları önermem kullanmak resmen işkence.. Sanırım Sola'ya güncelleme de gelmeyecekti. Sony kullanıcılarını yüzüstü bırakıyor. 2011 xperia sahibiydim JB güncellemesini vermeyince satmak zorunda kaldım. Sola'da ramin yetersiz kaldığı alanlar oluyor. Yine Ace 2'ye yönelebilirsin. sola'ya unofficial jb geldi valla epey de iyi ehueh. 4.2.2 de bikaç haftaya gelir ki nesi işkence bilemedim gayet de oyun falan oynuyorum, facebook app gibi ram hog yerine fast for facebook diye bi şey kullanıyorum sadece gayet iyi Bir launcher, facebook, whatsapp gibi devamlı açık 3-4 program olsun 512 mb ram yetmiyor. Performans canavarı oyunlara dayanamıyor. Aynı zamanda daha çok kasılma oluyor. Ben Neo'ya onlarca custom rom jb denedim ama hiçbirinin orijinaliyle alakası yok ve sürekli bir sorunu, eksiği oluyor. Bu arada ucuz çin malları diye etiketlemek yanlış olur. Bende Gigabyte GS202 vardı ve Xperia'nın 2011 model tüm telefonlarından daha iyi hem performans olarak, hem dayanıklılık ve tasarım olarak.. Discovery de S3 ile karşılaştırıldığında kamerası, ekranı, inceliği v.b dahil pek çok yönden daha üstün ve herhangi bir sorunu yok. Sırf benchmark yorumlarına göre yorum yapıp konuşmak yanlış olur elbette ki.. Tablet olayı ise telefondan biraz daha komplike bir durumda. Yani bir çakma diye nitelendirdiğimiz çin malı telefonlar var birde kendine has özellikleri ve adı olan çin malı telefonlar var. General Mobile Discovery de Blu Life Play modelidir. 600 liraya performansı tatmin etmeyecek, kalın, düşük donanımlı telefon almaktansa tüm özellikleri içeren bir telefon almayı tercih ederim. Benchmark skorlarından yüksek değerler alıyor çünkü güçlü bir donanıma sahip. Tek kötü yani Cortex A7 tabanlı mtk çipsetine sahip olması.. Snapdragon ya da farklı bir çipset olsaydı o zaman diğer markalar yanına yaklaşamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 valla ne bir eksiği var ne bir gediği romların ama bende kastı diyosan kasmıştır abi ne diyim ahaha boşa tartışmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Kullanıma da bağlı tabii bu durum o yüzden dediğin gibi tartışmak anlamsız. Bu arada önceden tablet konusunda yine tavsiye istenmişti düşük fiyat aralığında ben ise Artes D serisinden bir model önermiştim. (Ki bu firma root yapılan tabletleri bile garanti dışına sokmuyor.) Başka biri de çin malı tabletlere güven olmaz o fiyat aralığında alınacak en iyi tablet acer a110 demişti. Acer A110 kronik hatalarla dolu tabletlerinin üretimini durdurmak zorunda kaldı. Tabletin kasası kendi kendine çatlıyor ve ekranı kırılıyordu. Darty'nin deneme standına koyduğu A110 bile ortadan çatlamış ekranı çatlak doluydu. Alan herkesin elinde kaldı teknik servis bile bakmadı pek çok kişi çöpe atmak zorunda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 he işte ben de onu dedim zaten, ben facebook app'i kullanmıyorum mesela whatsapp falan var yani de, facebook tek başına öldürebilir sola'yı haklısın sdfjh. ne varsa anasını satim iki notification atsın diye düştüğümüz hallere bak, fast for facebook kullanıyorum arkada çalışmıyor bile app ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 dayı şu motorola atrix alsan bak 4' hem parmak iziyle tuş kilidi açılıyor 500 kaat dock zart zurt derken geçinir gidersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Atrix çok sorunlu ve eski değil mi? Resmi ICS güncellemesi de yok diye biliyorum hem de tegra 2 artık çok eskidi. Genel olarak herkes wifi probleminden şikayetçiydi ve internetten sıfır diye alanların (sanırım hepsiburada'ydı) telefonları hep 2. el çıkıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Lumia 520 nasıl ? Sadece webde dolanmak için alıyorum sağda solda beklerken, (S3 pert oldu)uygulama, oyun işim olmuyor, müzik de dinelmiyorum. Sadece exploreri nasıl ? Hızlı mı ? Opera vs gibi browserleri indiremiyoruz galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 General mobile Discovery deneyen oldumu 600 tl 4 çekirdekli ucuz bir telefon şu an türkiyede yok satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Explorer iyi ama bookmarklet desteklemiyor kullaniyorsan, yasadigim tek sorun o oldu. Tavsiye ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 xperia spyi çok beyendim ben ama 1200 tl sanırım hatta note 2 verip direk takas bile düşünmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Law said: Lumia 520 nasıl ? Sadece webde dolanmak için alıyorum sağda solda beklerken, (S3 pert oldu)uygulama, oyun işim olmuyor, müzik de dinelmiyorum. Sadece exploreri nasıl ? Hızlı mı ? Opera vs gibi browserleri indiremiyoruz galiba. ben kullanıyorum geçen günlerde aldım,hiç bir sıkıntısına rastlamadım,gayet hızlı,seri telefon.tek kötü yanı flash oynatamıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Eyvallah browseri sıkıntı yaratmıyorsa sorun yok benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 saatlerimi elimde telefonla internette harcamadım ama kullandığım zaman hiç bir sıkıntı çekmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 S-H said: Law said: Lumia 520 nasıl ? Sadece webde dolanmak için alıyorum sağda solda beklerken, (S3 pert oldu)uygulama, oyun işim olmuyor, müzik de dinelmiyorum. Sadece exploreri nasıl ? Hızlı mı ? Opera vs gibi browserleri indiremiyoruz galiba. ben kullanıyorum geçen günlerde aldım,hiç bir sıkıntısına rastlamadım,gayet hızlı,seri telefon.tek kötü yanı flash oynatamıyor . İnternetten flash player apk'sı yükleyip flash destekleyen bir tarayıcıda denedin mi? Flash çalıştırması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Android degil konusulan sey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar