inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/23612735.asp
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Dünya genelinde çok büyük yankı uyandırdı mı bunlar ? O kadar önemli olsalardı illaki yabancı sitelerde falan ortalık yıkılırdı ama ben bir şey duymadım. Onlarda pek sallamıyor sanırım.
resaypi Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 her yıl milyonlarca turist geliyor. bunların düzgün bir şekilde müzlere konup sergilenmesi gerekiyor.
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 gezi parkındaki müzede sergilerler :D
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Ne kadar sığ bakıyorsunuz lan.Tarih lan bu tarih.Elin gavuru ne taklalar atıyor tarihi eserleri için bizde neler neler çıkıyor "3-5 çanak çömlek" diyip geçiştiriyoruz.Taksim kazılarında da su kanalı çıktı ne oldu ? Dozer üstünü kapattı şimdi kaç metre kalınlığında beton yığını var.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 tarih eseri korumaktan bile aciz bir ulkede yasamaktan utaniyorum
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 arap kafalı çünkü bunlar, kabeyi yıkıp otel yapmayı düşünecek kadar gerizekalı bir zihniyet
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Fistan said: tarih eseri korumaktan bile aciz bir ulkede yasamaktan utaniyorum Sonra bi de -ortayakarışıkküfürvarburda- gelip "şehir müzesi yapacaz o zaman ehehe" diyolar ya. Ağzına sçtıklarım.
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Louvre Müzesi yıllık ziyaretçi sayısı 9.7 milyon İstanbula gelen yıllık yabancı turist sayısı 9.4 milyon
arcane Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 bir yandan da boğayı sökelim sahip çıkalım diyorlar ya ahah
Soris Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Bu kadar hata yapan bir milleti böyle bir coğrafyada yaşatmazlar. Sonumuz yakınlaşıyor.
bck Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mc_Lovin said: n'apak? ölek mi? akp zihniyeti tam olarak bu..
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Kışla yapacak malzeme çıkmazsa AVM diksinler üstüne.
inyormaynd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mc_Lovin said: n'apak? ölek mi? Alın bu arkadaşı dışarı.
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1Q58nTiZrJ0
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 said: Sonuçta, 6 aydır herkesin ilgiyle baktığı dünyanın en önemli arkeolojik alanlarından biri kapalı. Sonra bilimsel dünyada Türkiye'de yapılan bilimi niye ciddi almıyorlar diye soruyorlar heh
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 -dedi çıkar harita, işte ela gözlüm senin benim üzerimde bıraktığın üç beş çanak çömleği çıkardım. hoca dedi bu ne ? hocam dedim üç beş çanak çömlek, sanırsınız ki koskoca bir medeniyet
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Myshkin said: Louvre Müzesi yıllık ziyaretçi sayısı 9.7 milyon İstanbula gelen yıllık yabancı turist sayısı 9.4 milyon abi louvre ayrı bi fantazi http://i.imgur.com/zFYvUqC.jpg sonra rage yapıyoruz CALDILAAAAR, HIRGIZLAAAR dıye, ulan sahip çıksaydın o zaman? hadi bunlara sahip çıkamadın o zaman, şimdikilere ne kadar sahip çıkıyorsun? bunalrı herifler çalmasaydı dunyanın en unlu muzesinde insanlığa açık olmak yerine anadoluda abuk bi muzenin avlusunda yagmur camur altında heba oluyor olucaklardı helal olsun heriflere, biz kıymetini bilememişiz onlar biliyor alsın saklasınlar işte, butun insanlık onların tarihe saygısınıda gorsun, bizim hıyarlıgımızıda gorsun tarihi topçu kışlasını ihya etmekten ve osmanlıyı yeniden kurmaktan ibaret goren ayran kafası ile anca bu kadar
quixef Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Ya tarihi eser olayı çok reröre. Tamam abi insanlar yaşamış işte, sanat eseri olarak nitelendirilebilecek bir şey değilse ciddiyim hiç ilgimi çekmiyor ya. İlerde bizim de USB stickleri bulup müzeye falan koyacaklar mı acaba?
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 quixef said: Ya tarihi eser olayı çok reröre. Tamam abi insanlar yaşamış işte, sanat eseri olarak nitelendirilebilecek bir şey değilse ciddiyim hiç ilgimi çekmiyor ya. İlerde bizim de USB stickleri bulup müzeye falan koyacaklar mı acaba? Alkol alıp düşünmeyin arkadaşlar, sakin kafayla düşünün..
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 vayanasını hiç kitap okumamış olmak böyle birşey heralde
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 vay efendim ya. AYH AHAHAH sinirlerim bozuldu
Esh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Olm ben uo da kesip lootlamadigim adamin esyasina bile saygi duyuyodum adam usb stick diyo lan.
Öne çıkan mesajlar