Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Sorun oldugunuda bolgenizi de soyleyin ki referans olsun sonra arayanlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 3mbit sınırsız kullanıyorum teledünya ile. 63 lira gibi birşey ödüyordum. şimdi bu kampanyaya geçtim. 49TL'e 20mbit 50gb AKM down 3mbit. ayrıca teledünyada dedikleri gibi ilk 3 ay falan tüm kanallar açık. bonus olarakta yeni çift antenli modem ve yeni hd kutu verecekler. (bendeki hd kutu ve 1 antenli modem eskimişti) saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 şube müdürlüğünü aradım. Yarın geliyorlar kuruluma. Çağrı Merkezleri biraz pasif sanırım. Olay şubede bitiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 İnternetim geldi! http://www.speedtest.net/my-result/2961968158 DL: 16.44Mb/s UL: 1.83Mb/s Ping:77MS iyi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 server neresi? türkiye içiyse o ping çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paris gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paris'e atmis, normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 http://cl.ly/image/0j2v3v192W2u/Screen%20Shot%202013-09-19%20at%2009.24.10.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2013 banada geldi bu uyarı. çok üzücü bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bunu mu alsam telefon üzerinden mi alsam acayip kararsızım ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 kablonetde bozdu kendini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Bana koymuyor valla, zaten 3 mbps kullaniyordum. 120-130GB ancak kullandigim icin her ay, bunun 100GB'sine 10mbps vermeleri 10TL farkla guzel oldu benim icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 3 bana da yetiyor açıkcası, 2002 den beri kablonet kullanıcısıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 benim bi arkadas hala 1mbit sınırsız uydunet kullanıyor lan dedim ne 1mbit kaldı ne 3mbit insan bi bakar arastirir sonra telefonla aradı aynı fiyata 10mbit 50gb akk ya çevirmişler ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 abi evet ailemin evine yerleştim yaptıım ilk iş o oldu "siz bununla nasıl yaşıyorsunzu?" dedim.. ablam bile uyanmamış davaya "e sen hallediyordun bunları" dediler.. abov.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Seysellerde hala dial up var lan. Utanmaz arlanmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 10 MBİT ÇOK HIZLIYMIŞ LAAAAAN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 taşındınmı sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 modemi parasını verip alsam mı taahhüt mü versem kararsızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 ttnet 24 ay taahhütü bitti ,yeni arayışlara girdim haliyle ,binada kablolu yoksa illa binadaki çoğunluk mu lazım kurulum için? kablolu tv de kalmadı kim niye istesin şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 ya aynısını ben de düşünüyorum ya. istesek getirmezler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 20mbit kampanyası bitti diyolardı. Modemi bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2013 başvurdum fakat anlaşamadık kendileriyle. sorry for wot başvurdum buna taahhütlü filan. bir hafta içinde kuruluma gelecez notu aldık dediler. bundan sonra bölge bayii ile muhatap olacaksınız deyip bir numara verdiler. Arıyorum açan yok. (numara 322.2252050 denemek serbest) Bir hafta sonra kendileri aradı bir cep numarasından yarın kuruluma gelecez , evde olmasanız da problem değil kimlik fotokopiniz olursa yeterli dediler peki dedik. Gelmişler eve hat sahibi yoksa veremeyiz demiş gitmişler. Şubeyi defalarca aradım açan yok yine. beni aradıkları cep numarasını aradım yine cevap yok. Müşteri hizmetlerini aradım yine bölge bayiisine yönlendiriyorlar yapabileceğimiz bir şey yok deyip. Bugün yine geldiler kuruluma , ben taahhüt istemiyorum modemin parası neyse verip alayım , size ulaşılmıyor yarın bir problem yaşasam gene ulaşamayacam dedim , yok o zaman kurmuyoruz yeniden başvuru yapmanız lazım dediler. o zaman bu iş yatar kusura bakmayın deyip adamları gönderdim. başka servis sağlayıcıyı aradım , aradıktan 2 saat sonra gelip kurdu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Bu kampanyadan aldıydım. AKN 50 GB yetmiyor diye aradım. Yükseltmek istedim. Bu kampanyadakiler AKN yükseltemiyormuş. Saçmalığa bak lan. Parasını vericem diyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar