Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 T2yi 500. kez izlerim daha iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 sarah connor diye koydukları karıya bak extra small hahay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 bu patlar beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Oyuncular seçildiğinde patlamıştı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Sarah Connor'daki hatun sanki bir Khaleesi... şimdi baktım, oymuş ya la :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 ya tmm bak kardeşim khaleesiyi severiz bayılırız kraliçemiz olsa uğrunda ölürüz http://www.youtube.com/watch?v=oo76MWvzHzk ama bu kadını alıp sarah conor yerine koyarsan olmaz göze batar absürt kaçar biz çocukluğumuzu bununla geçirdik http://fangirlblog.com/wp-content/uploads/2012/01/sarah-connor-terminator.jpg koysana lena yı 10 numara olurdu http://geekyapar.com/wp-content/uploads/2014/05/DREDD-2012-lena-headey-32247059-1365-568.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 kezban kraliceyi sarah connor mu yapmıslar?zaaaaaaaa kim işletiyo lan bu hollywoodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 khaleesi hiç olmamış ya sanki oyuncu kalmamış gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 o kılıç ne abi öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 hahahah t1000ını de çinli yapmışlar hahahahaHAHAHAH nereye kadar gidicek hollywood un interacial fantezisi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 arnoldun ekmeğini bol bol yemek için bi yaşlı bi genç arnold yapmıslar ahahahhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 trailerda kalisinin ateş ederken suratına bakın ahahahahha pamuk yüzlü sarah mı olur olan. sırıtmış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 gözlerini kapadı her ateş ettiğinde, ilk seyredişte bile farkediliyor çok sırıtmış. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Silphatos said: sarah connor diye koydukları karıya bak extra small hahay aslında yüz hatları falan benziyo ya baya baya, gençliği vs. ben asıl john connor'a takıldım. nedir o tip ya, mmo karakter yararma ekranında suratına yara basılmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 fragmanın müziği yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 ermeni soykırımını destekleyen geri zekalı arnold şıvarzenegerin filmini izlemiyorum. izlemeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 KuddusiMavra said: ermeni soykırımını destekleyen geri zekalı arnold şıvarzenegerin filmini izlemiyorum. izlemeyin derim. şecaat arz ederken merd-i kıpti sırkatin söyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 et-tekraru ahsen velev kane yüz seksen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 çetintaş cidden gittiğin her bölümün içine ediyorsun. yerli dizi başlıklarında kal lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 adımla hitap edince madalya mı alıyorsun? terbiyeni takın lütfen. içine ettiğim bir şey yok. adam hakkında ki samimi düşüncelerimi bilmeyenler de olabilir düşüncesi ile paylaşıyorum. katılmıyorsan katılmadığını yaz. hepsi o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 pardon, kuddusi diyecektik değil mi. başkasına göstermediğin saygıyı ne yüzle istiyorsun orası ayrı mesele ama uğraşılmaz şimdi. senin 'adam hakkındaki samimi düşüncelerini' kim niye merak etsin diye oturup bir düşün önce, sonra da film başlığına durduk yerde neden politika karıştırmaya çalıştığını muhakeme et zihninde. sana inat seyredilebileceğim en pahalı salonda seyredeceğim, arnılt'ın gala purosu finanse olsun. yerli malı yurdun malı, yabancı film/dizi izleme sen. döviz kaçmasın yurtdışına, o paralar vergi olarak ypg'ye atılan silahlara gidiyor hem. yerli başlıklarda kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 kime ne saygı gösterdiğimi şu forumda herkes biliyor. hak edene hak ettiği saygıyı gösteriyorum. ötesi zaten senin bileceğin iş. ne yaparsan yap. edit: yabancı film izlemeye karşı bir adam değilim ki yazmışın bir ton enteresan şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 robocop'dan kötü yapabilir miyiz demişler ve başarmışlar gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2014 razzRaziel said: Silphatos said: sarah connor diye koydukları karıya bak extra small hahay aslında yüz hatları falan benziyo ya baya baya, gençliği vs. ben asıl john connor'a takıldım. nedir o tip ya, mmo karakter yararma ekranında suratına yara basılmış gibi. abi linda hamiltonun benden fazla kası vardı, şimdi bu ejder anası dengi mi onun isterse yüzüni c/p yapsınlar vücud sarah connor değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar