Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 bu quest sanki hayatta asla yapamayacağım diye düşündüğüm bir şeyi denemek için var. kaybetten korkmamak için bir sınavım sanki . kaybetsem ne olacak ki ? söylesem mi bi whooper asdf . kaybedersem hem yanına bir dondurmalı süfle söylemiş olurum tüm üzüntüm geçer .
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Akito said: Ninja said: yakinda rank gelecegi icin daha simply bir nick ile devam edecegim. Lol neden lol?
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 çokoprensi tek barça ağzıma alabiliyorum
Akito Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Fazla alçak gönüllüsünüz. Çok düşünüyorsunuz.
Ninja Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Akito sama yoruldum nickten dolayi ilk gelen om den mesaj atip tanimadigi fake suclamalarinda bulunuyor yada anlamsiz sekilde nick ile baglantilar deneniyor. O sebeble daha simply bir nickle devam edecegim basvurumu yaptigimi belirttim Dynamick ve Xaenin e umarim ilgilenirler.
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=O169SDhSn2w
Somon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Yedim demij yeniyorda bilmiyom mide lazin cignemesen fazla yutucanl Bylu arada ggeziparji olaylari bitti Sequo playlari basladi Geziparkrda nemis..
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ulan kameram yok ! nokia 1100 kullanıyom yesem kim çekecek ya :(
Noyzura Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ben bi yemek sepeti hesabı açtım. söyleyip denicem şimdi sanırım. 1:30 yapamasam bile belki 1:40 yaparsam ve kimse yapmaz ise zaman aşımından ben kazanabilirim beki questi asdfsgdfhj
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 videoyu hızlandr olm işte %5-10 hızlandırsan gözle anlaşılmaz ^^
downwhereiam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ninja said: Akito sama yoruldum nickten dolayi ilk gelen om den mesaj atip tanimadigi fake suclamalarinda bulunuyor yada anlamsiz sekilde nick ile baglantilar deneniyor. O sebeble daha simply bir nickle devam edecegim basvurumu yaptigimi belirttim Dynamick ve Xaenin e umarim ilgilenirler.Ninja iyi ya, biz seni ninja sevdik.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ninja! nick'ini değiştirirsen bir daha senle konuşmam.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Ninja said: Akito sama yoruldum nickten dolayi ilk gelen om den mesaj atip tanimadigi fake suclamalarinda bulunuyor yada anlamsiz sekilde nick ile baglantilar deneniyor. O sebeble daha simply bir nickle devam edecegim basvurumu yaptigimi belirttim Dynamick ve Xaenin e umarim ilgilenirler. rica ettim paticik yazıp resmini koyar mısın diye koydun. üzerine birçok insanın bilmeyeceği saçma sapan detay biliyorsun birçok konuyla alakalı. hani maksimum düşündüğüm şey japonyada yaşıyorum geyiği geçen normal bir türk olabilirsin. ama hani düşünüyorum ne geçecek eline çünkü hep düzgün kibar bozmadan yazmaya devam ediyosun hani trolleyebilecek bir durum yok. eğer en ufak troll varsa bile yazdıklarının altı hep dolu dolu. süper bir adamsın gerçekten. feyk bile olsan süper bi adamsın o yüzden takma artık feyk muhabbetlerini. öyleysen bile çok iyi çünkü
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Noyzura said: ben bi yemek sepeti hesabı açtım. söyleyip denicem şimdi sanırım. 1:30 yapamasam bile belki 1:40 yaparsam ve kimse yapmaz ise zaman aşımından ben kazanabilirim beki questi asdfsgdfhj her 5 saniye için 10tl kessin. HADİİİİİ HADİİİ işleri kızıştıralım dostum. fakdisşit
Killer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 lan düşünmedim değil he bunu yapmayı sdfka üşendim yine ama
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Vingthor said: Ninja said: Akito sama yoruldum nickten dolayi ilk gelen om den mesaj atip tanimadigi fake suclamalarinda bulunuyor yada anlamsiz sekilde nick ile baglantilar deneniyor. O sebeble daha simply bir nickle devam edecegim basvurumu yaptigimi belirttim Dynamick ve Xaenin e umarim ilgilenirler. rica ettim paticik yazıp resmini koyar mısın diye koydun. üzerine birçok insanın bilmeyeceği saçma sapan detay biliyorsun birçok konuyla alakalı. hani maksimum düşündüğüm şey japonyada yaşıyorum geyiği geçen normal bir türk olabilirsin. ama hani düşünüyorum ne geçecek eline çünkü hep düzgün kibar bozmadan yazmaya devam ediyosun hani trolleyebilecek bir durum yok. eğer en ufak troll varsa bile yazdıklarının altı hep dolu dolu. süper bir adamsın gerçekten. feyk bile olsan süper bi adamsın o yüzden takma artık feyk muhabbetlerini. öyleysen bile çok iyi çünkü Kulaynın içini de yalasana bi.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 oo ninja samanın katana ile resmi mi var? hani nerde.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ondan burada bu muhabbeti kesiyorum
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 katanayla kesiyorum dikkatini çekerim
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 ving bugun mesajlarını algılayamıom bende mi sorun var:D böyle okurken önce kötü konuşuyosun sanıyorum sonra bir anda iyileşiyor falan. afsd
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Black-ice said: ving bugun mesajlarını algılayamıom bende mi sorun var:D böyle okurken önce kötü konuşuyosun sanıyorum sonra bir anda iyileşiyor falan. afsd son sınavımdan geldim yine 30 saat uyumadım. pazartesi çarşamba cuma sınav vardı. sabah 9da sınavlar. 12-1 gibi eve gelip 4 saat falan uyuyup sonraki sınava kadar uyumadım kaç gündür. çok belli zaten direniş stressi azalmasına rağmen sataşıyorum sağa sola uykusuzluktan sinirden. dsfkhk ne aptal adamım ya
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Bize ne anlatıyorsun kardeş, git Kişisel'e yaz.
Öne çıkan mesajlar