huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 fıstıklı baklava ve kalite? hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 İmam Çağdaş'ın fıstıklı kurabiyesi çok güzel valla, baklavasını pek beğenmedim. Koçak'ta yemedim ama bir gün getirtmeyi düşünüyorum valla herkes övüyor. Ankara'da Hacıbaba kesinlikle en iyi. Güllüoğlu tırıvırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 şimdi ben size tarif edicem, bak bak. ahah o nasıl giriş lan, ankarada camuzoğlu var arkadaşlar, bir şubesi 3. caddeded bahçelide diğerlerini bilemem, fırsatınız olunca denemenizi tavsiye ederim, sadece baklava değil, tüm tatlıları 10 numero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Camuzoğlu eskidendi ya. Yaklaşık 15 sene önce filan. Sonra bi battı bir şeyler oldu. Hatta bizim apartmanda oturuyordu herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 battıktan sonra mı sizin apartmana taşındı, batmadan önce mi ? ona göre oo helal kardeşim zengsin heaaaa diye düşüncez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Haha yok önce. Ama zaten hiç bir zaman öyle çok zengin olduklarını düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 şimdi gençler istanbulda denenesi karaköy köşkeroğulları karaköy güllüoğlu başka ne var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 bu baklavacılar babadan oğula nesil heralde bu tipini s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 biri de kizi dememis..hep oglu hep oglu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 ozamanlar soyismini almaya giden kadınlara orospu gözüyle bakılıyomuş, o yüzden hep erkekler almış soyisimlerini, eşlerinin namusunu ve baklavalarının çıtırlığını hep bu şekilde korumuşlar. typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 pseudobaklava = cevizli baklava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Zikko said: ozamanlar soyismini almaya giden kadınlara orospu gözüyle bakılıyomuş, o yüzden hep erkekler almış soyisimlerini, eşlerinin namusunu ve baklavalarının çıtırlığını hep bu şekilde korumuşlar. typo o yuzden zilyon tane ..oglu arasinda bakvanin iyisi diyince sayi 2 ye dustu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 2 gun once antepteydim. Kocakta kilosu 60-70 lira. Oturup yemeyeceksen bence gereksiz pahali. Hediye aliyorsan imam cagdastan al, gayet guzel fiyatlari daha insancil 48 lira ve gayet lezzetli. Is arkadaarina fln aliyorsan carsidaki 30 liraliklardan cak gitsin. 30 liralik baklava yenilmez gibi bir algi olursturuyor antep standartlarinda ama alakasi yok. O bile hediye goturdugun yerde tum baklavalari silker atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 DarKRideR said: Yazıldı mı bilmiyorum ama Karaköy Güllüoğlu en iyisidir. Normal Güllüoğlu'lar beş para etmez franchise, adı çıkmış sadece ama oradaki yanılmıyorsam hem ilk yerleri hem de franchise dışında kalıyordu. En büyük kardeş mi neydi tek şube zaten, diğerlerinin aksine. http://www.karakoygulluoglu.com/tr Online siparişi de varmış. Buradan deneyin işte, benim muhasebeci orada gittiğimde eğer zaman vs. varsa hep otururuz mutlaka bir şeyler çakarız asdfasd 6 7 sene önceydi bu. git bir gün hemen arkasındaki köşkeroğlunu dene. farkı ağzınla hissediceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Allah belanızı vermesin. Thread approved dedik güllüoğlucular ve koçak berbat diyen gereksizler doluşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 imamizer said: 2 gun once antepteydim. Kocakta kilosu 60-70 lira. Oturup yemeyeceksen bence gereksiz pahali. Hediye aliyorsan imam cagdastan al, gayet guzel fiyatlari daha insancil 48 lira ve gayet lezzetli. Is arkadaarina fln aliyorsan carsidaki 30 liraliklardan cak gitsin. 30 liralik baklava yenilmez gibi bir algi olursturuyor antep standartlarinda ama alakasi yok. O bile hediye goturdugun yerde tum baklavalari silker atar. kocak da 48den satıyo normal baklavayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2014 Kargo baklavayla dükkandakinin fiyatı farklı olabilir. Bana fiyatlar bayağı ucuz geldi bugün sitesine bakarken. Hatta geçen Karaköy Güllüoğlundan aldığım baklava sitesinde satılandan pahalıydı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2014 o kadar lezzetli değil ama doğal yani hani kaliteli yağ kullanan glikoz şuruplular damağa daha çok hitap ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar