Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiyenin en kaliteli fıstıklı baklavasını

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
offf offf dayanamıyorum konuşmayın şöyle. Bir de tepsi mi almak lazım lol gerçi tepsi daha pahalıya geliyor tepsi parasınıda eklemiş adamlar ama kargo daha saglam gelir diye düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
geldi 1kg solemiştim ilk, amk yapılır mı bu ya dfs, herhafta soelrim ben buna ek bütçe ayarlamak lazım.

koçak ftw.

bu arada ilk lokmayı azınıza atınca ilk 2-3dk overrated diosunuz sonra lan bi tane daha diye 1 kg bitti
Mesaj tarihi:
bu arada epey sarmışlar 2 kutu felan ama yinede arada tepe taklak olanlar vardı, yaş söledim ben, şekeri şerbeti felan tam o tepetaklak olanlara bakmayın çünkü ilk onları yiosunuz. sdf
Mesaj tarihi:
Güzel bir baklavanın üzerinde sevişebilirim sanırım ya, sonra yerim bir de.

Koçak denmiş zaten, bana bişi kalmamış. Karaköy güllüoğlundan da gitmişken şöbiyet yiyin. Fıstıklı baklava yerseniz "bu muymuş lan en iyi?" diye kalırsınız.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
İmam Çağdaş diye bişey de var mesela, Antep'teki en ünlü baklavacı, ama aslında en lezzetlisi hakikaten Koçak. Tabii İmam Çağdaş da yine İstanbul'daki değme baklavacıdan iyidir de, Koçak daha iyi, öbürü pazarlamayı iyi tutmuş.

Koçak'ın bu topaktan galip çıkması Pati'nin çoğunluğunun ne kadar bilinçli bir komün olduğunu gösteriyor :p
  • Yeni Oluştur...