Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 offf offf dayanamıyorum konuşmayın şöyle. Bir de tepsi mi almak lazım lol gerçi tepsi daha pahalıya geliyor tepsi parasınıda eklemiş adamlar ama kargo daha saglam gelir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Herturlu saglam geliyor. Yas baklava 2. gune dayanmaz. Kuru baklavanin 1 hafta gideri var. Ilk seferinde ikisinden de soyleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 normal baklava kutusuyla mı getiriyor kargocu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Evet ama gift secenegi var ona tiklarsan Hediye paketi yapiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 normal kutuda her yer şervbet olur dgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 böyle burnuna yaklaştırdığın anda tereyağı ve fıstık kokusu burnunna çarpıyo insanın şerbetli şerbetli. cuma belki antepteyim alayım gene :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 geldi 1kg solemiştim ilk, amk yapılır mı bu ya dfs, herhafta soelrim ben buna ek bütçe ayarlamak lazım. koçak ftw. bu arada ilk lokmayı azınıza atınca ilk 2-3dk overrated diosunuz sonra lan bi tane daha diye 1 kg bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 evet az evvel bi kilo baklava yedim yazıyla daha net belli oluyor. ve hafifmiş epey sanki yemedim o kadar baklavayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Mikrodalgaya verin 15 saniye. Sekeri ve tereyagi tekrar erisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 bu arada epey sarmışlar 2 kutu felan ama yinede arada tepe taklak olanlar vardı, yaş söledim ben, şekeri şerbeti felan tam o tepetaklak olanlara bakmayın çünkü ilk onları yiosunuz. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 ha bide istanbulda 2 günde geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 allahım bayılıcam söylücem dayanamayıp yazmayın lan çıkamıyorm başlıktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 yumuşacık oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2013 Güzel bir baklavanın üzerinde sevişebilirim sanırım ya, sonra yerim bir de. Koçak denmiş zaten, bana bişi kalmamış. Karaköy güllüoğlundan da gitmişken şöbiyet yiyin. Fıstıklı baklava yerseniz "bu muymuş lan en iyi?" diye kalırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 cuma istesek pazartesi geliyor mu koçaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 ney para mı topluyoruz baklavaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Kocagin baklavasi yerine zeki inaldan isteyin, daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 yine noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 antepte yedim efsaneydi yalnız sonra dolama diye bişey yedim. benim için baklavanın pabucu dama gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Populer olani elestirip yeni akim yaratma kervanina ben de katilmak istiyorum. Kocak cok bozdu artik ya eskisi gibi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 kare baklavaya 16 dilim geliyor dediler yaş baklava 12 dilim filan mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 SAIM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 İmam Çağdaş diye bişey de var mesela, Antep'teki en ünlü baklavacı, ama aslında en lezzetlisi hakikaten Koçak. Tabii İmam Çağdaş da yine İstanbul'daki değme baklavacıdan iyidir de, Koçak daha iyi, öbürü pazarlamayı iyi tutmuş. Koçak'ın bu topaktan galip çıkması Pati'nin çoğunluğunun ne kadar bilinçli bir komün olduğunu gösteriyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 başlıgın bu gunlerde uplanması çok manidar. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2014 imam bizlere birer dilim baklava yollatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar