Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 BigMan said: ulan scripti demin hosta atacam bedava host bulacam derken ilk yarismayi kacirdim neyse elimde 44 satirlik mis gibi bi script oldu :D at 100 tl yi kap:D
BigMan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: BigMan said: ulan scripti demin hosta atacam bedava host bulacam derken ilk yarismayi kacirdim neyse elimde 44 satirlik mis gibi bi script oldu :D at 100 tl yi kap:D hala güzel bir host bulamadım direk scripti atsam :D
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 BigMan said: Sequo said: BigMan said: ulan scripti demin hosta atacam bedava host bulacam derken ilk yarismayi kacirdim neyse elimde 44 satirlik mis gibi bi script oldu :D at 100 tl yi kap:D hala güzel bir host bulamadım direk scripti atsam :D http://www.pastebin.com yap php ise kontrol edeyim.
BigMan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 http://pastebin.com/j6xMz1y2 bilgisayara wamp kurdum onda deneye deneye hallettim. cayır cayır çalışıyordu :D
BigMan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 baya amatör/amele durduğunun farkındayım bu arada :D
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 BigMan said: http://pastebin.com/j6xMz1y2 bilgisayara wamp kurdum onda deneye deneye hallettim. cayır cayır çalışıyordu :D telefon numaranı gönderirmisin özel mesaj olarak paranı atayım.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: Kendimce böyle bir yarışma başlatıyorum. Soruları sadece ben soracağım. Sorduğum soruya ilk doğru cevap veren kişi 100 TL para ödülü kazanacak panpalarım. Bu sorular belirli aralıklarda olmayacak ne zaman canım isterse o zaman soracağım. Sorular googledan pat diye cevabı bulunabilecek sorular olmayacak. Bazen yazılımla, donanımla, güncel hayatla yada felsefi değeri olan sorular olacak. Şimdiden katılacak olan tüm üyelere başarılar diliyorum:) Sorular bu başlık altında yer alacaktır. Paran var diye burdaki gencleri tasak oglanin mi sandin? Ayip ya harbiden ayip yani bu baslik.
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ahahha nefret ederim bu laftan ama nick post uyumu
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 BigMan said: baya amatör/amele durduğunun farkındayım bu arada :D yoo gayet hoşuma gitti injection bırakmışsın o kadar sadece.
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Bu arada tahminlere devam onun 100 tl si hala bekliyor.
BigMan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: BigMan said: baya amatör/amele durduğunun farkındayım bu arada :D yoo gayet hoşuma gitti injection bırakmışsın o kadar sadece. valla bu yazdığım 5. şey falandır php'de ondan bilen birisinin gözüne çok çirkin görüneceğini düşündüm :D
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 BigMan said: Sequo said: BigMan said: baya amatör/amele durduğunun farkındayım bu arada :D yoo gayet hoşuma gitti injection bırakmışsın o kadar sadece. valla bu yazdığım 5. şey falandır php'de ondan bilen birisinin gözüne çok çirkin görüneceğini düşündüm :D echo larından belli oluyor zaten :)
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 aramızdan bi bruce wayne çıkabilecekken bilo ağa çıktı.
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 imamizer said: aramızdan bi bruce wayne çıkabilecekken bilo ağa çıktı. lol
Akito Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 kısa boylu kürt stereotype da olsa seviyoruz sequoyu. cömert adam.
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Akito said: kısa boylu kürt stereotype da olsa seviyoruz sequoyu. cömert adam. oha lan 183 kısa mı daha ne olacak
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 aklımdaki sayıyı bilene para vercem asdasd yağı bol bulan arap hakkında söylenenler doğruymuş demek.
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Black-ice said: aklımdaki sayıyı bilene para vercem asdasd yağı bol bulan arap hakkında söylenenler doğruymuş demek. peki bişey sorcam burada bana değilde parayı alan adama geçirmişsin göt mü demek istedin asdasd
Öne çıkan mesajlar