GEd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 100 tl olursa cok soru soramazsın 10 tl falan yap bir kaç gün devam etsin. Sorularıda biraz daha düşünüp özen. Hatta şöyle yap iyi soru bulana 100 TL ver, sorunu cevabını bulana 10 TL. Soru bulacam diye düşünerek yorma kendini yani.
Cipetpet Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: Bundan sonra 100 tl lik sorulara devam edeyim mi etmeyim mi ne dersiniz? Devam et de ihtiyacı olan cevap versin arkadaş benim gibilerde çekilsin cevap veripde ihtiyacı olanın hakkını gaspetmesin
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 GEd said: 100 tl olursa cok soru soramazsın 10 tl falan yap bir kaç gün devam etsin. Sorularıda biraz daha düşünüp özen. Hatta şöyle yap iyi soru bulana 100 TL ver, sorunu cevabını bulana 10 TL. 100 tl iyi ya 10 tl ne hacı parayı göndermeye 3 tl aliyo banka ya :) işine yarasın milletin
GEd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Para yerine 1 gün arabalardan birini sun bence hatta para yerine.
GEd Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: GEd said: 100 tl olursa cok soru soramazsın 10 tl falan yap bir kaç gün devam etsin. Sorularıda biraz daha düşünüp özen. Hatta şöyle yap iyi soru bulana 100 TL ver, sorunu cevabını bulana 10 TL. 100 tl iyi ya 10 tl ne hacı parayı göndermeye 3 tl aliyo banka ya :) işine yarasın milletin 100 TL yi kaç soru sürdürebilecen o zaman ondan bahset. İnsanlara umut verip sonra hüzünlendirme burda. O bankanın taaa ben. Öyle banka mı olur. Ben burda ülkeler arası havale yapıyorum adamlar para almıyor. Türk bankalarının neden vergi rekortmeni oldugu anlasılıyor.
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: 100 tl iyi ya 10 tl ne hacı parayı göndermeye 3 tl aliyo banka ya :) işine yarasın milletin devamlılığı ne kadar olacak bunun o önemli. Çıkarıp verebilicen mi 100 tl her gün.
Litminov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 her gün mü ben her saat diye düşünmüştüm
Sequo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 liberal said: Sequo said: 100 tl iyi ya 10 tl ne hacı parayı göndermeye 3 tl aliyo banka ya :) işine yarasın milletin devamlılığı ne kadar olacak bunun o önemli. Çıkarıp verebilicen mi 100 tl her gün. 1 tl de olsa çıkarıp hergün veremem hergün forumda olmuyorum. 100 tl olsun kafama estikçe sorarım.
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 oha ne dram dönmüş laflar hazırlamadımda bakayım neler olmuş
monoscope Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 100tl benim bi günlük maaşım :( . Burdan bi soru bilsem 1 gün işe gitmesem de olur ooh
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 standart bir gün saat falan belirle abi o zaman. 3 gün'de bir veya haftada bir nasıl makul olyorsa. Dersin hafta içi şu gün uygun bana şu saatlerde soracağım millet de bilir maksat para vermekse. ha bi de etik midir değil midir forumda sorusuna çok girişmeyeceğim. sonucta adam sizin zorlamıyor, isteyen geçsin denesin şansını.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 sen kendin yemekten başkasını dölleyemessin.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 döl dedim diye banlamayın ben bir çiçeğim
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 18 sayfa sadece "mayhem" aradı gözlerim...
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 noyan epik giriş yapmış foruma.
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 lan kıbrısa gidicem kumarlık para yok. buradan alıştırma olsun, yeni sorular bekliyoruz reis
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Sequo said: İkincisi siz benim servetimi A sanıyorsunuz ya aslında alfabeyi bir araya getirsen yine sayamazsınız nerede ne yaptığımıda hiç bir şekilde öğrenmeniz mümkün dahi değil. allah arttırsın ama ne kadar paran olursa olsun,klas satın alınamaz. bu topic bana inanılmaz itici geldi. şöyle saçma hareketler yapacağına git bizim adımıza,paticik adına bi ağaç diktir, yahut dynaya fişekle server masrafı çıksın 1 aylık, kaan'a yolla cafeye kaynak olsun ,hepimizin mekanımız diyebileceği biryere yardımın olsun belki hepsini yapıyorsundur bilemem,ama şu topiğin alabileceği nice sıfat var,hiç bitanesi "klas" değil. burda her tür insan var ,senin gibiside var,100tl ye gerçekten muhtaç insanlarda,şimdi o genç arkadaşlar buraya gelip 3 tahmin kullanıp cıkmadıgında yaşayacakları heves kaçıklıgını nasıl tazmin edebilirsin ? öööf sen zaten düşünmüşsündür bunların hepsine cevap,farketmez,just my 2 cents. istanbulda oturuyorsun,bi kasa bira al , yanıma toplanan ilk 5 patiye hedaye etcem,gidin sora nerde içiosanız için de,yani paranla yapabileceğin o kadar güzel ve klas hareket varken niye böyle saçmalıklar.
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Noyzura said: var mı taze soru. seks ve spititüellikle ilgili sorular ilk üç tercihim. olm üçüncü nerde la? ayrıca ; Sequo said: aquila şurda bahsetmiş; aquila said: seko eleman ariyo musunuz la, turkiyeye donersem beni ise al. ssk msk ne yapiliyosa orda, onlardan yaptir. burada 100-100 para dağıtacağına bir sürü işsiz eleman var patide iş arayan, bir iş veren olarak 1 kişiyi sevindirsen şu forumda daha çok mutlu edersin insanları diyorum ben. bknz: ben
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Para ile herşey alınır ama görgü alınamaz.
Öne çıkan mesajlar